Vivendi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Merhaba Arkadaşlar; Mmorpg.com da dolaşırken bu oyuna gözüm ilişti. Fantasy türünde, Free to play bir oyun. Üstelik web sayfalarına Türkçe seçeneğinide eklemişler. Online Oyun piyasası Türklerden güzel ekmek yiyo anlaşılan. Lafı fazla uzatmadan benim gibi yeni oyun arayışı içinde olan arkadaşlar için linkleri aşağıdadır. Saygılar... Official Site; ------------- http://www.karosgame.com/ Beta Key için; (mmorpg.com'a üye olmanız yeterli) ------------- http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/93/Karos-Online-Beta-Key-Handout.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sankim biras böle kınayt havası verdi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 agatör olmak istiyorum. taytım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hlim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Dama oynayın dama zekanız gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yakartop ta oynayabilirmiyiz hlim apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 vivendi nickini gorunce adamlar oyun pazarlamaya kapimiza geldi sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hlim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Oynayabilirsiniz izin çıktı benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 siz gelmiyorsunuz biz gelelim dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hlim said: Oynayabilirsiniz izin çıktı benden o kadar iyi bir insansın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hlim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Biliyorum herkes öyle olduğumu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Vivendi_Color said: hlim apla hatun var dediler geldim selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kim söylüyo başka? dalarım bak alayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Fistan said: Vivendi_Color said: hlim apla hatun var dediler geldim selam öbür spota git ks yapma. ps: slot ta olabülü emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bende war beta gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://www.karosgame.com/forum/freediscussion.nhn En alttaki türkçe mesaja dikkayttt..! (Sizin gibi, sert MMORPG oyuncularına bu oyun ne sunacaktır görmek için mutluyuz.)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Reflective said: sankim biras böle kınayt havası verdi bana kısaltması aynı bikere kınayt online KO karos online KO (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Oyunun gerçek adı Türkiye'de Karos Online olmayacak zaten. Sitesinde Türkçe çok yakında diyor. Beklemek lazım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 mmokolik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yahu arkadaş ne zaman geçicek şu uzak doğu F2P mmolarının Lineage 2 çakmalığı? karakter tiplerinden animasyonlarına, saç modellerine kadar da çakması yapılmaz ki arkadaş kusturma seviyesine getirdiler artık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Son destan demişler türkçe adına. link: http://www.joygame.com/tr/son-destan-online-oyunu/ edit: kapalı beta yapcaklarmış bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 evet kapalı beta testleri yapıldı. open beta 16 aralıkta yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ahah Türkçe trailer falan hoşuma gitti =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar