Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yalana gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 İmam nikahı kıyar seks yapar sonra boş ol boş ol boş ol :D Ayrıca dediklerinize dikkat edin ya. Ne kadar ters karakterli de olsak, ne kadar hata da olsa sevdim ben onu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 surtunurken kivilcim cikti mi? ona cevap alamadik hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hadi lan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 İstediğini giyiyor, dinliyor dediğine göre ailesi din ile ilgili fazla üstüne gitmiyor, tercihleri konusunda saygılı davranıp doğru olanı yapıyor derim. Mutaassıp bir ailenin sevilen kızı olarak büyüklerinin de rızası önemlidir onun için. Anne baba tabi sevilir. Kızın sana telkinleri tahminimce senle ilgili uzun vadeli bir şeyler düşündüğünden aile rızası ile ilgiliydi sanırım. Seni biraz onlara beğendirebilecek şekilde çekip çevirebilseydi tam süper olacaktı çünkü evlendikten sonra kim karışırdı ki zaten... Sıkıcı olmayan birini denk getirip bir taşla iki kuş vurmak istiyordu sanırım. Kız güzel yapıyor doğru yapıyor tebrik ettim. nileppezdel said: Kız bi de lösemi galiba :( Hmmm "galiba kanser" durumu siz ayrıldıktan sonra ortaya çıktıysa seni de ayrı tebrik ettim esnek davransan nikah masasında buluverirdin kendini. It's not lupus ! edit : bu ve benzerleri için Penthesilea said: e soyunmadan zor kaldirmasi, fetocu kiz da malum. Ayrıca çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Troll Gate'i sen aç, sonra kapamaya çalış. Durmaz artık bu yolun yolcuları. Aldı bi pijama geyiği gider ölene kadar. hepimizi bulup teker teker kafalarımıza sıkman sana bir questtir evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 harbi ha. sen gel buraya, hem de garbage'a sevgilim sole bole diye anlat, sonra da trolleyin de, sonra da HOOP ARKADASIM BU BENIM SEVGILIM SENIN BACIN AGIZI TOPLA ayagi cek. yok oyle. Ona gore konu ac ona gore konusalim. simdi kivilcim sorusuna cevap plx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 :D ya ne kıvılcımı abi ahaha :D Şimdi şöyle ki, evet uzun düşünüyordu ama ailesi zaten beni sevmişti. O kendine yediremiyordu benim ahlak anlayışımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 uzun düşünmüş kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 uzun değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 KIVILCIM WAS HERE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 nileppezdel said: Ayrıca dediklerinize dikkat edin ya. Ne kadar ters karakterli de olsak, ne kadar hata da olsa sevdim ben onu yani.. AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHADSAGSFASFASFAFSDHDFGADGDSFASSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 nileppezdel said: Valla ben yapmak istemedim hiç :D Ben olduğu gibi kabullenebilmiştim ama o yapamadı. Atgözlüğü güzel şey (tu) afedersin ama "atgözlüklü güzel şey" diye okudum. bi de niye afedersin dedim onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://www.snackordie.com/2008/11/24/grimfandangocookies06.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 OHA STUN YEDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ohahaha tarifini istiyorum. manny kurabiyesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 beyaz krema üstüne, siyah çikolat sos işte, neyin tarifini istiyosun? sanki manny tadı var kurabiyede, istersen ekmeğin üstüne sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 burtonesk said: uzun düşünmüş kız işte tek sorun orda düşünmekle yetinmiş bence ehi ehi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 burtonesk said: uzun düşünmüş kız ama kısa mı çıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Gkgokhan said: Bence sürtünmekten genç tutuşmaya başladığını anlayınca ilişkiyi bitirmiş.. dsfhgjsdklsdfk, Azmodai said: ebonit cubuk gibi olmuslardir diyorsun. Umarim pantalonlar ustlerinde degildi surterken, yoksa fermuar rendeleyebilir ledzep'in sosisini. SDJHFKKL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kutusuna gitmemiş hamdi beyinki daha cazip gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Atsızcılar topiğine profesyonel troll gerekiyor an itibariyle, oraya da alalım sizi. Ayrıca bol bol anırdığımı belirtmek istiyorum topik boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 nilep küstü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 nilep bozuldunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 pelin üzülme, sana garip ilişki mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar