nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Dün ayrıldık kendisiyle. Agnostisizm ve ateizm arasında gidip gelen biri olarak çok değişik bi deneyimdi. Yapması en güzel olan hataydı ama büyük hataydı. Öyle işte paylaşmak istedim. Hadi trolleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 niye sevgilinle sürekli dini tartışmalar mı yaptınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 seks ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Valla ben yapmak istemedim hiç :D Ben olduğu gibi kabullenebilmiştim ama o yapamadı. Atgözlüğü güzel şey (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 türban da takıyomuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hadi hadi caiz değil dedi evlenmeden olmaz dinimizce dedi sen ayrıldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 başını örtmeye zorladı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Yok abi ona bile tamam demiştim. Ama benim bunları normal karşılamamı kaldıramazmış, ahlaksızmışım ben. Düşük bi insanmışım. Kaç hafta başımın etini yedi içkiyi bırak içkiyi bırak diye :( Türban takmıyo hayır. O kadar da diil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ahlaksız ve düşük. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ama seni düşünmüş kız içkiyi bırak diye canım sevgilisini nası düşünürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 çıkmadan önce nasıl bir insan olduğunu bilmiyor muydun?şimdi mi problem oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Çıkmaya başladıktan sonra öğrendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://www.izlesene.com/video/nostalji-gerizekali-sevgilim-benim--mustafa-topaloglu/427003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 GwindonSurion said: hadi hadi caiz değil dedi evlenmeden olmaz dinimizce dedi sen ayrıldın bencede budur sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 benimde benzer bi problemim olduda benimki bukadar iyi değildi has cCc ci aynı zamanda 5 vakit namazında olduğunu çok geç öğrendim aşık olmuştum neyseki kurtardık kendimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi boyle biseyi nasil sonradan ogrenebilirsin? ya olm sen ne fail bi adamsin ya ehuehue bu arada tum sunniler alevi olsa keske lan, dunya ne guzel bi yer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Namaz kılan kızlardan hep uzak durmuşumdur . Kendime büyük ölçüde yarar sağladığını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Abi şort askılı dolaşan rockçı bi kız. Ne biliim fetocu olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehdi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sizin gibi dinsizler yüzünden tatilimi yarıda bırakıp geliyorum. görürsünüz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Dini görüşüne göre çıkman caiz değildir ne içkisindesin sen deyip bozamadın mı ege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Hepsini uygulayamıyorum mükemmel değilim diyordu onları yüzüne vurunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 aKa - Evlenmeden olmaz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yüzüne vur çıkar masaya vur çıkar eline vur. ama mutlaka vur.. yap bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Penthesilea said: bu arada tum sunniler alevi olsa keske lan, dunya ne guzel bi yer olurdu. +232352 ama ölede bi farkımız kalmazdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ulan ne din düşmanı adamsınız ya namaz kılsa nolcak başörtü taksa nolcak , benim tanıdığım kapalı ama çağdaş , kültürlü insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar