mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 paticik cool-o meter alkol +10 araba +15 basarım parasını +20 3x combo +30 75 le ucundan kuul oldun gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kıbrıs yurtdışı sayılır onu hesaba katmayı unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hmm evet +20 yurtdısından gelse 95 le cons kadar karizma oldun tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 CthuLhu said: ayrıca kimse söylememiş de lol sen kıbrıstan ehliyet alınca kimlik numaran mı değişecek? ilk çevirmede gbt'ye girdiklerinde ehliyetine el koyulduğu ortaya çıkacak bu sefer belki de hapis yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 mulgear6 said: hmm evet +20 yurtdısından gelse 95 le cons kadar karizma oldun tebrikler Haddini bil terbiyesiz kimse yetişemez "O"'na Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 cons sadece bir kabuk önemli olan onun içindeki simdi kabugu gittigi için yörüngeye ,,O" nun maddi varlıgına az da olsa ulasılabilinmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 alman tırnakları kullanma artiz mulgear arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 mulgear6 said: cons sadece bir kabuk önemli olan onun içindeki simdi kabugu gittigi için yörüngeye ,,O" nun maddi varlıgına az da olsa ulasılabilinmektedir bilakis "O" yörüngeye gitmedi yörüngeden dışarı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yörünge ona geldi yada evren oynadı onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 dostum anlamadığın yörüngede olan biziz, dışında olan o Yörünge Dışı boşuna yazmıyo altında =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Kıbrısta "0" dan ehliyet almak 1.500 tl gibi bi fiyat hatırlıyorum. Türkiye ehliyetini çevirttim ben 3 yıllık 250 tl ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hak etmiyosun demekki araba kullanmayı. şehir dısında yaşıyıp/okuyup, istanbulda okuyup/yaşıyan bir sürü arabasız insan var. araba şart değil kandırma kendini, beceremiyomuşsuz zaten araba kullanmayı, başkaları onemli değilse bari bencillik edip kendin için kullanma araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Fistan said: şimdi kıbrısa git, kurs ücreti ver falan filan 1000 tl den aşşa kurtarmaz. verseydin polise 500, sana 3 tane daha ehliyet verirdi :D onu uflemeden yapicak. diyecek polis alkol var mi. yok demiycek, var diycek. o da ona gore prosedur (rusvet) uyguliycak. yuzde 85 90 sasmaz kurtarirsiniz. cok bahtsizsaniz arada kirk yilin basi durust polise denk gelir, ama cok az bi olasilik... o kadar cok tecrubem var ki arabayla ehliyetle ve polislerle. simdi adama hakkini verin alkollu araba kullanmak ayri bisi aam arada bu polisler de ali cengiz oyunlari yapip o aygiti yuksek cikartabiliyorlar. daha once basima geldi bir bardak bile olmayan vodkayla 49 ufledin dedi bana, imkansiz yani. direk ya ayar cekiyor duruma gore ya da tii geciyor orda, aleti gostermedi cunku... sonucta bu isler yalan dolan isleri biraz da. dikkat etmek gerek. benim tavsiyem 0 alkol aldiniz bir gun butun gece istanbulu gezmek gectiginiz yollari surekli nerde polis var, nerde yok akliniza not etmek( ya da kagida aklinizda tutamiyorsaniz =) ) sonra da oralardan gecmemek daha mantikli. tabi bu alkollu araba kullanmayi savunuyorum demek degil. bazen kullanmak gerekiyor en az alkollu olan siz oluyorsunuz grupta gibi durumlarda. anlayisli olmak gerek biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
global Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ewt çok coolum, ewt manitayla yakalandım polise, ewt sürekli alkollü geziyorum, ewt arabam war, hemde bmw.. ewt ben zenginim! bırakın bunları da.. kötü kullanıyormuşsun demekki, polis çevirmiş işte demek nasıl bir saçmalıktır acaba? ne alaka ya ayrıca spiegel, üflememekte ısrarcı oldum, baya bişeylerde teklif ettim. yemedi ama. hastaneye gittik kan testinden çıktı. neyse türk polisi yakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Osso said: mulgear6 said: hmm evet +20 yurtdısından gelse 95 le cons kadar karizma oldun tebrikler Haddini bil terbiyesiz kimse yetişemez "O"'na abi cons patlıcan kol değil miydi ? bence çoktan resetlendi adamın karizması o fotodan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 neresi sacmaki? alkollü araba kullandınmı? kullandın e tamam herşey doğru, yanlış hiçbişey gelmemiş başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bence ipsini cakalim polise takip etsinler ehliyet alip almadigini <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar