Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm Lgs ve Özel Okulzedelere Başarılar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
mADmaXimus, 31 Mayıs 2004 14:43 tarihinde demiş ki:
sizin bu kalın yatakhanesi oda oda mı yoksa herkes boyle bi odadamı

abi herkes koskoca bi salonda, koğuş gibi, 200 tane yatak var.. ehue

yok ya . oda oda . bi odada 3 kişi kalıyo sanırım .[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
yoo gayette girdim yedek emdek değil di[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Mesaj tarihi:
ne diosununz ya çok eskiden sınav o kadar zormuş ki 70 netle giren varmış (diye duydum). ben kalı yazmadım zaten yazsam da giremezdim heralde.[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
ben de 84 net yapmıştım anadolu liseleri sınavında
1997 de mi ne
kadıköy anadolu ya rahat rahat giriodum hatta galatasaray yedekti..

puanlar baya artmış o zaman şu LGS ile birlikte.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 01 Haziran 2004 15:40 tarihinde demiş ki:
kal a gidenler tuvaletteki imzalarımıza bakıp paticiği hatırlarlar ben,ultrapsycho,zaugna_khaldun.. :))

cthulthu ben kaldeyim, hangi tuvalette imzanız? yarın gidip bakıcam[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
lise binası zemin kattaki tuvalette

baktım baktım ula nerden hatırlıyo mben bu isimleri dedi msonra jeton düştü[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

kodurtma noktaya
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eveeeeeeeet lgs de yaklaşıo hadi bakalım asıl dumur :)[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
ne farkeder canım ikisi de mebin gazabı. gerçi öss daha beter ama..[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Mesaj tarihi:
yazık çocuklara
çok kötü bişi bu sınavlar[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
teyzemni oğlu girecek yarın

herkese başarılar[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:

kodurtma noktaya
Mesaj tarihi:
sorular yorum mantık başka bi bok deil ?
girdim başardım ama mutsuzum okul çok inek çıktı.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius

The Slave Of Typhoon Katra
The Gladiator Of The Sand City
  • Yeni Oluştur...