Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm Lgs ve Özel Okulzedelere Başarılar..

shapshal

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum benim durumumda olan var mı ama başlıktaki gibi biz başkalarını güldürdük alalh ta bizi güldürsün :P[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

haha biz 2 kere girmiştik bu sınava :P
bi ilk okulda bi de orta okulda tam bize denk gelmişti ilk öğretim zımbırtısı[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese iyi şanslar.

*bu durumdan yırttığı için Tanrı'ya dua eder.*[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

bende giriom böüğüe hemde hiç bişey bilimiorum bu araad shapshal yani mert abime başarılar.....[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE?
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Sosyal ağlarda paylaş

Topunuza başarılar diliyorum arkadaşlar.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

aaah ah 2 sene önce lgsye girmek vardı. açtım çıkmış sorular kitabını 2002 lgs sini çözdüm eğer 2 sene önce girseydim istediim heryere girebiliodum böhüü[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...