huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bugün bi büfeden sigara alırken; "1 paket kırmızı marlboro" dedim. kız, "boro mu" dedi. sinirlerim biraz laçkaydı, "bak bakayım ne yazıyor üstünde?" diye sordum. kız baktı, bi daha baktı paketi uzatırken. "gerçekten marlboroymuş, biz niye malbora diyoruz?" diye sordu. "onu sana sormak lazım" dedim çıktım. bu konunun açılışına vesile olan başımdan geçen olaydı, yoksa bir alt mesaj falan yok yani burda. merak ettiğim aranızda kaç kişi marlboro'ya malbora diyor? herkes "ben marlboro diyorum ki ekekek" demesin inanmam. yaptığım gözlemlere dayanarak nüfus içerisindeki oranı patiye uygularsam en az 14 kişinin kabul etmesi lazım bu fiyaskoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kızın gideri var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 o gidere bakar. gider genişse, her kız gider. artık nereye gidiyorsa. konu bu değil. itiraf et!!!! malbora diyorsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mal bora demek daha kolayıma gidiyor.malboro ya dilim dönmüyor artık.boralar alınmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sende haklıısn kızda haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 salak kız sana iş atmış OFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fena yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kız adını sormuş oğlum "bora mı?" diye ama sen anlamamışsın, hadi koş tuvalete şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 malboro diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sen kıza yazmışsın bora haklı ve bu durumda ben de malım selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bizim efsane bakkal dedemiz 80li yaşlarda olduğu için Hattori Hanzo desen bile hep ilk kısa winston light gösterir "bu mu?" diye aksjdfasj edit : Öyle güncelde dolanırken aion topiğinde senin de Hattori Hanzo'yu örneklemen garibime gitti.Eklemek istedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ben 6 yaşımdan beri marlboro diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 winstonu viston vizton vfiston diye okuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 dory said: winstonu vinstın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 malbu$ diyom ben.En iyisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Fistan said: dory said: winstonu vinstın ? asfd vinstın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Okuma işleminde en efsanesi Viceroy. 35 çeşit duymuşumdur Viçero Visero Yazıldığı gibi Vicroy Kırmızı VİCE bunlardan bazıları... Edit : En efsanesini unutmuşum Vikeroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bi gun herkes 2001 iccek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 en iddalılarından biri de parliament e parlak,parlak ahmet demeleri parliament i netten bakıp yazdm fail olmayım die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ahmet? wad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hmm,duymamıs olabilirsn fransız kalmıssın :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar