The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 http://www.angelabetts.com/blog/wp-content/uploads/2007/09/psychedelic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Eternalus said: ömrümde bir kez uykusuzluk şikayetiyle yolum psikiyatriste düştü, ki o da yüz elli tane tahlilden sonra, düşmez olaydı. çaktı direkt antidepresanı. evde var bi kutu bi tane dahi yutmadım, antidepresan kullanmanın karizmatik olacağı zaman için bekletiyorum. doktor dikkatini toplarsın rahat uyursun dedi oo ye man, sana puanı dohuz kanka dedim yutmadım. self control. srsly siigıl, bu ne lan. olm zaman bu zaman işte. tam antidepresanla karizma yapılcak zaman... git iç bir an önce sonra git kızlara piskolojim bozuk lustral santral yutuom fln de... cümleni bitirmeden veriyorlar yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 atarax alsaydın abi uyursun günlerce işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 atarax almıştım vaktiyle ama tek etkisi uyutmak değil diye bıraktım. obsesif kompulsifimiz vardı bi tane msn chatte o kimdi. ona soralım hatun durumlarını bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bendim abi sor =d ilk başta çok efektif ama sonra hayattan soyutlanınca anlamı kalmıyor sdfhb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ahah senden başka kim olcak zati senden benden başka kullanan yok mekanizmayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar