hassand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya bole atari salonlarinda falan cok populer bi oyun vardi hani bole kovboylarla oynanan ilerlemeli bi oyundu at falan kullanioduk basta tek tabancayla baslioduk sora yanina bi tane daa alabilioduk upgrade edebilioduk bi de oyunun en hatirladiim karakteri bole mexicali kocuman sapkasi olan shotgun turu bi silah kullanan adam oncelikle sorucaam soru su bu oyunu hatirlayan var mi varsa adini bilen ya da rom una sahip olan var mi[signature][hline]My Command is Your Wish
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sunset riders[signature][hline]Mira
hassand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hic sanmiodum birinin hatirlicani ama cooook saol walla paticiin faydalarini tekrar goruorum:) sevindim be[signature][hline]My Command is Your Wish
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Arkadaş atari SaLonLarında sabahLadığı için medyum keto gibi herşeyi biliyor :-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 eh zaten o oyun bizim sunucunun en popüler 2-3 oyunundan biri şu anda.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 mame sunucusu açıldığını görünce direk daldım o arada bi sunset riders lafı geçti kafayı yedim zaten indirdim şimdi sunucuyu romunu da bulayım geliyorum:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Öne çıkan mesajlar