fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 birşeyi eleştirmek için daha iyisini yapmak gerekseydi, bu dünyada hiçbirşey olmazdı dememize gerek var mı ? birşeyi eleştirmek için daha iyisini söylemek gerekebilir bazen, burada da söylenmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 simdi haber yanlıs degil birincisi, haber soundblaster.comda bir teaserın oldugunu soyluyordu ki, bu dogru. haberde tek yanlıs olan sey, orada yazan, "yeni harita görülüyor" mevzusu idi. ha yeni harita mevzusu da zaten mmo-champion.com forumlarda ki userlar tarafından ortaya atılmıstı ssle bizde, bunu da belirterek o ssi koyduk. ee biz Türk'ler aga hatanız var "o haritanın yeni olmadıgı anlasıldı" demeyiz, direk damardan girip auahua epix fail mahuauh modunda çapımızı çizip takılır eğleniriz. neyse sonuçta, dvoturk vs patinin "pro" oyuncularına hitap etmemektedir. zaten patinin "pro"ları haritanın eski wow haritası oldugunu mmo-champion.com'a bakmadan kendileri anlamıslardır.. siz takılın de/da modunda, sonuçta biz kendimize göre doğru yanlış birşeyler yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. en azından oturduğumuz yerden ahkam kesmiyoruz. beğenirsiniz beğenmezsınız sizin bileceğiniz iştir. kimsenınde boğazına yapışmıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fizban said: birşeyi eleştirmek için daha iyisini yapmak gerekseydi, bu dünyada hiçbirşey olmazdı dememize gerek var mı ? birşeyi eleştirmek için daha iyisini söylemek gerekebilir bazen, burada da söylenmiş zaten. mauhauhah dsasfsd epix fail'mıdır daya iyisini söylemek?bu mudur eleştiri? neyse sonuçta pati kankaları ekmek çıktı toplandı, biz burda bundan sonra 50 sayfa bişeyler anlatmaya çalışsak değişmez, de/da,epic fail modunda gideriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 En azından de/da modunu oturtmuşuz ve düzgün kullanmışsın. Bu bile bir adımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bonesoul said: diyebilirsin bende sana ozaman, burada öteceğine çok biliosan git daha iyisini yap ondan sonra gel bize bok at derim,bunada düşünce özgürlüğü diyorlar. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Pyro said: En azından de/da modunu oturtmuşuz ve düzgün kullanmışsın. Bu bile bir adımdır. evet ya, allah razı olsun bana forum ortamında de/da kullanmayı ogrettin ne buyuk bir sahsiyetsin sen.. diyorumya pati kankalara ekmek çıktı saldırın sagdan soldan tuttunuz ya bi ucundan simdi.. ama napalım fazlasını da beklememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ilk sayfada denmiş zaten, sadece kabullenememişsin. dünyanın en güzel sitesini kurduğun için insanlar sana karşı değil, bunu kabullenmek zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Öyleyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fizban said: ilk sayfada denmiş zaten, sadece kabullenememişsin. dünyanın en güzel sitesini kurduğun için insanlar sana karşı değil, bunu kabullenmek zor olmasa gerek. ne denmiş? ben dünyanın en güzel sitesini kurduğumu iddaa etmiyorum, konu eleştiri yapmayı bilmeyenlerin bok atması.. dsdsdsfx eleştiri değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bonesoul, forumda sadece kendini temsil etsen eyvallah 500 sayfa konus tartis. Su an DVOTurk sitesini hazirlayan biri olarak tum elestirilere karsi cikmaya calisiyorsun. Olan sana degil siteye oluyor. Bence bu ugrasindan vazgec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ilk sayfada angel*,aket-atum,viktor'un mesajlarını oku. daha sonra zaten haberin fos çıktığı ortaya çıkmış, viktor EPIC FAIL OLDU DVOTURK demiş. sonra sen trailer teaser değil bi kere ! hem daha iyisini yap da görelim ! demişsin. insan hata yaptığında kabullenmeli yahu. bu arada, to be continue değil, continued. ben de birşey öğreteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 at gozuluklerını takmıs adamların surada site hakkında edinecekleri fikir gercekten umrumda degil, 200 tane haber arasında en kucuk hatayı avlayıp dsaddasdf moduna giren adamlara birşey anlatmaya çalışmak hata zaten neyse son mesajımdır, pati kankiler çizdikleri çapta takılmaya devam edebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fizban said: bu arada, to be continue değil, continued. ben de birşey öğreteyim. eyv kralsın.. kral oyuncularsınız prosunuz, size saygıda kusur yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gelip de bana köpek dediğin için, bu zaten banlendikten sonra dönen ikinci hesabın olduğu için; zaten bir kez de yazmayı düşünmediğin için güzelce banliyorum seni. ayrıca bak, yetmiş işte. -de -da eklerini ayrı yazmayı, haber yazarken çok gaza gelmemeyi, ingilizce bilmeden kullanmamayı öğrenmiş oldun bu topicte. p.s. edit zamanlaması çok iyi, ama ben vahşi batının en hızlı adam banleyen adminiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bonesoul said: fizban said: bu arada, to be continue değil, continued. ben de birşey öğreteyim. senin bana bişey öğretmeye gücün yetmez. dansöz gibi kıvırdın be asenamısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hayda rinnaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 cok fazla hatan var gene hosgorulu davraniyoruz ilki said: 8. Internet bölümü dışında diğer bölümlerde site reklamı yapılamaz. kendi sitesini tanitmak icin haber yazip oraya link vermeye patide hicbirzaman hos bakilmadi hos bakilmaz, romadayken romalilar gibi davran diye bir soz bosuna denmemis ikincisi hadi bunu yaptin baslik hala yanitici expansion teaseri diye duruyor, sitenide reklam yaptim MMO CHAMPIONDAN ONCE yaptik diyorsun sonra diyorsunki o haritayi mmo-champ den aldik ki haberide ordan almissiniz olabilir ucuncu senle insan gibi cevap yazanlara seviyeyi dibe indirip cevap diziyorsun, tutumun cok cirkin dorduncu begenmiyorsan daha iyisini yap diye birsey yok inatla bunu savunuyorsun bes yaptigin bu 4 hariket yuzunden alay konusu olunca olayi kesmek yerine daha saldirgan bir tavir sergiliyorsun simdi ben bunun ustune cok guzel EPIC FAIL derim, sitenize giricek adam varsada kacirdin onlari bu tavrinla tebrik ederim allah bilir sizi elestiren okuyucu yorumlarinida katir kutur siliyorsunuzdur modadir bizim oyun camiyasinda, iki satir birsey yazinca kendilerini sektorun diregi zanneder en ufak elestriyi kaldiramaz !!111111 spamlarlar salya sacarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 arkadaşın nasaya tayini çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 cool headphones bro! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 "beğenmiyorsan daha iyisini yap" argümanı kadar salak başka bir argüman var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ya şu kural c/p'lemeye son verin bence, adminlerin dahil, çiğnenmeyen kural mı var şurda allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kermit said: bonesoul said: fizban said: bu arada, to be continue değil, continued. ben de birşey öğreteyim. senin bana bişey öğretmeye gücün yetmez. dansöz gibi kıvırdın be asenamısın. Ahahah. Seren alınma ama benim gücüm yetmiş, de/da yi öğretebildim adama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Penthesilea said: Abi tarhana corbasini niye koymuslar oyle haritanin ortasina nerde lan tarhana çorbası hangi kafayla baktın lan resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 öfff eğlenceyi kaçırmışız:( neyse şimdi söyliyim bari. geç olsun güç olmasın. lolololololol epic fail asdafsdagsdgsdgasdgsdfasdfasadasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar