Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antivirüs prog. tavsiyesi?

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

bilgisayarımda hiçbi virüs programı yüklü değil ama yüklemeye karar verdim. (tırstım)
daha önce norton yüklemiştim (5-6 sene önce) herşeye atlıyo onu engelliyim bunu kesiyim diye,açılışta da baya yavaşlatıyodu hala öylemi?
mcaffee mi nası yazılıyosa artık o nasıl?

ne yükleyim yani? (XP kullanıyom)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Kenderleme, 11 January 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
norton yükle adam gibi update et.

katılıyorum..
en sağlam virüs programı o..
ondan sonra ise mcafee fln gelir snrm büyük firmaların programları ama gayette başarılar..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orqan, 12 January 2004 10:26 tarihinde demiş ki:
Norton kullan. Okuz gibi ram yemesini istemiyorsan eski versiyonlarini kullan.

Norton,ama eski versiyonları Subscribe(zamanı geçme hedesi) ne uğradığı için belirli bir süre sonra upgrade edilemiyor..
Nortonu tek geçerim :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Başlangıç
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bellekten yakınıyorsan norton un son sürümünü al. haftadabir yükleyip virüsscan yaptır. zaten yüklemesi 2-3 dakika sürüyor. update dosyalarını da bir klasöre kopyaladın mı hiçbirşeyciği kalmaz. devamlı çalışıp belleği bitiren VPtray sux.[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MumChamber, 12 January 2004 20:32 tarihinde demiş ki:
eğer bellekten yakınıyorsan norton un son sürümünü al. haftadabir yükleyip virüsscan yaptır. zaten yüklemesi 2-3 dakika sürüyor. update dosyalarını da bir klasöre kopyaladın mı hiçbirşeyciği kalmaz. devamlı çalışıp belleği bitiren VPtray sux.

nerden alcam bu norton b*kunu?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya silver abi senın bu ınternetle ve bılgısayarınla sorunların bıtmıyor üzüldüm :) Benım makinanın hard disk gece gunduz durmazdı. kendını parcalardı. msconfigden nortonu kaldırana kadar. şimdi hiç öyle delilikler yapmıyor. Salla nortonu . go back filan yukle makınana virusle göçerse kurtarırsın .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

Baba sen bence kaspersky kullan virüs programlarının babası ondan sonrada bana dua et.www.avp.ch den indiebilirsin.serialinide www.cracks.am indirebilirsin pc kastırır kastırmamasını istiyorsan ayralarından ayarlayacaksın veya msconfig den girip başlangıçta çalışmasını engelleyeceksin tanımadığı görmediği ve silmediği virüs yok.hadi kolay gele[signature][hline]Aceminin önde gideni
Sosyal ağlarda paylaş

Norton kullanma ben evde ve işte norton kullanıyorum ama bulamıyor bile virüsleri bulduklarınıda hiç bir zaman repair edemiyor sadece silebiliyor norton sux :) bence panda bul kullan illa norton istiyorum diyorsan www.cuncur.comadresinden installını bulabilirsin ama crackini bulabileceğin adresleri veremiyeceğim arkadaş yassak demiş :Pp[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

norton suxxaz uzun bi süre norton kullanipta sonadan olmadik samaliklar yaşamak istiosa kullanma abi..
ben kullaniodum sistemde virus var ama norton abimiz yok dio (soandan baska bi tanesini kurdum direk buldu..) hem sistem kaynaklarini sömürüp hem artisliky apio :P kalsin..
kullancaksan karsperskymi ne onu kullan yada pc cilin filan (ben EZ armor kullaniom gerrci tembbelliktn cekmedim cekecem bi ara avpyi)[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...