SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bilgisayarımda hiçbi virüs programı yüklü değil ama yüklemeye karar verdim. (tırstım) daha önce norton yüklemiştim (5-6 sene önce) herşeye atlıyo onu engelliyim bunu kesiyim diye,açılışta da baya yavaşlatıyodu hala öylemi? mcaffee mi nası yazılıyosa artık o nasıl? ne yükleyim yani? (XP kullanıyom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 avg anti virus diye arat , gayet kullani$li hem de bedava[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 norton yükle adam gibi update et.[signature][hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bullguard var bence onu yükle çok kullanışlı[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com [Bu mesaj Hadescik tarafından 11 January 2004 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 norton ama öküz gibi ram yiyo[signature][hline]DuKe4eVeR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orqan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Norton kullan. Okuz gibi ram yemesini istemiyorsan eski versiyonlarini kullan.[signature][hline]--- orqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 mc afee yükle ... shield seni otomatik olarak korusun ...[signature][hline]Geleceği düşünmüyorum ,çok çabuk geliyor nasılsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Norton yükleyince Symantec belli zamanlarda makinanı sömürüyor. Update hikaye. Adamlar kendileri virüs yazıyor. 2 gün sonra başına Anti koyup alın size anti virüs. lol[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Kenderleme, 11 January 2004 18:36 tarihinde demiş ki: norton yükle adam gibi update et. katılıyorum.. en sağlam virüs programı o.. ondan sonra ise mcafee fln gelir snrm büyük firmaların programları ama gayette başarılar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bence Mcaffe ( Bence BMC :-p )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Norton derim başka şey demem anti-viruste.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 f-prot gayet güzel. ~2mb ram kullanıyo startup'da falan yavaşlama yapmıyo update'i de rahat.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: orqan, 12 January 2004 10:26 tarihinde demiş ki: Norton kullan. Okuz gibi ram yemesini istemiyorsan eski versiyonlarini kullan. Norton,ama eski versiyonları Subscribe(zamanı geçme hedesi) ne uğradığı için belirli bir süre sonra upgrade edilemiyor.. Nortonu tek geçerim :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 pc cilin kullanıyorum gayet memnunum. bilgsayarım 256ram olmasına rağmen açlışıta falan fazla kasmıyor. gayetde iyi bir program babamın bilgisayarında norton var aralarında pek bi fark göremedim, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 pc clin mükemmel ama xp de çalışanını bulamadım[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 eğer bellekten yakınıyorsan norton un son sürümünü al. haftadabir yükleyip virüsscan yaptır. zaten yüklemesi 2-3 dakika sürüyor. update dosyalarını da bir klasöre kopyaladın mı hiçbirşeyciği kalmaz. devamlı çalışıp belleği bitiren VPtray sux.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: MumChamber, 12 January 2004 20:32 tarihinde demiş ki: eğer bellekten yakınıyorsan norton un son sürümünü al. haftadabir yükleyip virüsscan yaptır. zaten yüklemesi 2-3 dakika sürüyor. update dosyalarını da bir klasöre kopyaladın mı hiçbirşeyciği kalmaz. devamlı çalışıp belleği bitiren VPtray sux. nerden alcam bu norton b*kunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ya silver abi senın bu ınternetle ve bılgısayarınla sorunların bıtmıyor üzüldüm :) Benım makinanın hard disk gece gunduz durmazdı. kendını parcalardı. msconfigden nortonu kaldırana kadar. şimdi hiç öyle delilikler yapmıyor. Salla nortonu . go back filan yukle makınana virusle göçerse kurtarırsın .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 kesinlikle pc-cillin[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Baba sen bence kaspersky kullan virüs programlarının babası ondan sonrada bana dua et.www.avp.ch den indiebilirsin.serialinide www.cracks.am indirebilirsin pc kastırır kastırmamasını istiyorsan ayralarından ayarlayacaksın veya msconfig den girip başlangıçta çalışmasını engelleyeceksin tanımadığı görmediği ve silmediği virüs yok.hadi kolay gele[signature][hline]Aceminin önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paticik site ve forumları dahilinde program ve oyunların serial keylerin ve cracklerinin değiştokuşu yasaktır. Lütfen bu konularla ilgili istek ve sunumda bulunmayalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Norton kullanma ben evde ve işte norton kullanıyorum ama bulamıyor bile virüsleri bulduklarınıda hiç bir zaman repair edemiyor sadece silebiliyor norton sux :) bence panda bul kullan illa norton istiyorum diyorsan www.cuncur.comadresinden installını bulabilirsin ama crackini bulabileceğin adresleri veremiyeceğim arkadaş yassak demiş :Pp[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 norton suxxaz uzun bi süre norton kullanipta sonadan olmadik samaliklar yaşamak istiosa kullanma abi.. ben kullaniodum sistemde virus var ama norton abimiz yok dio (soandan baska bi tanesini kurdum direk buldu..) hem sistem kaynaklarini sömürüp hem artisliky apio :P kalsin.. kullancaksan karsperskymi ne onu kullan yada pc cilin filan (ben EZ armor kullaniom gerrci tembbelliktn cekmedim cekecem bi ara avpyi)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Nortonun "BloodHound" algoritmasını başka hiç bir anti-virus programında daha görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ya bu nası işmiş herkes bi program sölemiş ben mc afee denemeye karar verdim. artık memnun kalmazsam deneriz tek tek o prog. senin bu prog. benim ooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar