PekRule Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ya öss y çalıştım çalışcam kadarartıkyeter die çalışmıorum.acaip yüksek bi puanda almıorum 270 280 arası alıorum benim sorunum kendime güvenmem. Ya hiç heyecanlanmıorum fullerim diorum ne bilim acaip bi durum ya ne yapıcam ben son bi baksammı konulara yoksaböle girsemmi?[signature][hline]Pek Ruleyim Pek Rulesin Pek Rule (bu benim) Pek Ruleyiz Pek Rulesiniz Pek Ruleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PekRule Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya 270 280 ham puan okulpuanı 75 falan inşallah.[signature][hline]Pek Ruleyim Pek Rulesin Pek Rule (bu benim) Pek Ruleyiz Pek Rulesiniz Pek Ruleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 össye son 5 gün kalana kadar kendini salma!! son 5 gün artık normal insan olmak için çalış biraz da.. tmm kardiş..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Burda açılan bi konu vardı OSS ile ilgili onu oku direk moralin bozulur çalışmaya başlarsın garanti.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PekRule Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 uehue oke okuyim bari denizden diskodan çıkmıom ya sanki öss ye gircek olan ben deilim.[signature][hline]Pek Ruleyim Pek Rulesin Pek Rule (bu benim) Pek Ruleyiz Pek Rulesiniz Pek Ruleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 abi öss görmekten saçlarım ağardı açmayın böle topicler[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 pek rulemuşsun valla, aynen böle devam et en iisi..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 u nubi?[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 buraya bak millet neler yapiyo :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bir yakınım da sınava giriyo. O da seninle aynı durumda. Sizin adınıza çok seviniyorum, çünkü süper bilgi dolu insanlar sınav sırasında aşırı ter dökmekten emeklerinin azımsanmayacak bir bölümünü ziyan ediyorlar ki onların çalışma düzenlerine bakarsanız ne kadar önemli bir kayıp olduğunu görürsünüz. Sana başarılar diliyorum, hiç heyecanlanmıyorum diye de kendini garipseme. Senin en büyük yardımcın olur bu özelliğin sınavda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 270-280 ham puan ıı degılmı ??????!!!!!!!!!!! ben 250 yapsam bayram edıcem sen 355 alıcan ve az buluyosun oha felan oldum yani[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 abi herkese göre farklı.. biri 200 yapsa bayram ediyo biri 290 yapıyo üzülüyo... tamamen amaç, seviye, çalışma seviyesi ve kapasiteyle alakalı birşey... o yüzden "ooohooo o yüksek mi" ya da "abi oha ona düşük mü diyosun" gibi laflardan kaçalım... koşarak...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 *!fizbanın elinden sıkar, gözünden öper* adam benim 3 cümlede dediğimi 3 kelimede söylemiş[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: karpuz, 11 Haziran 2004 22:09 tarihinde demiş ki: biri 290 yapıyo üzülüyo... HöH! 290 varmı be..80 okul alsan 370 hehe[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Arkadaşlar okuldan iy ibir puan gelmesi için diploma notunun kaç olması gerekiyor? 4.50 civarı falan iyi midir=?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 burası yaklaşık 3 saat sonra sidik yarışı pistine döncek haberiniz olsun.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: UltraPsycho, 11 Haziran 2004 22:15 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 11 Haziran 2004 22:09 tarihinde demiş ki: biri 290 yapıyo üzülüyo... HöH! 290 varmı be..80 okul alsan 370 hehe abi işte adam boğaziçi bilgisayar istiyo 370 yetmiyo... caphice?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: RamsesII, 11 Haziran 2004 22:20 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar okuldan iy ibir puan gelmesi için diploma notunun kaç olması gerekiyor? 4.50 civarı falan iyi midir=? tamamen okuluna bağlı... okulunda herkes 5.0 sa ve sen 4.50 ise çok düşük gelir ama herkes 4.20 ise ve sen 4.50san o zaman 80 gelir... bi de okulun össdeki başarısına da bağlı yani... okulun ne kadar iyiyse o kadar yüksek puan alırsın...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yes,kapiişiiii :P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 artistlik yapanlara deli oluyorum....[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 şahsen ınsanalrın hayallerı farklı olabılır ama publıc bır mekanda bole cok mutsuzum dusuk yapıyorum dıyıp yuksek puan soylemek hele o mekanda aynı sınava gırıcek ınsanlar varsa ters psıkolojı yaratır bu resmen ben bole yapıyorum dusuk yapanlar ıse mıktırsın gıtsın anlamı ıcerır içten içe ve toplum ıcınde "artıstlık" olarak tanımlanır sahsen ben bu yazıyı okıyınca fecı halde moralım bozuldu bır aydır ıneklıyorum stres had safhada 260 yapsam kurtulurum 3 soru surdan 2 soru surdan psıkolojısındeyım bole bır yazı gelınce resmen yere yapıştım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 işte viktor össye çalışmada yapılacak en kötü hatalardan biri kendini başkalarıyla kıyaslamaktır hemde 1 hafta kala moralini bozar yapabileceğin puandan 20 düşük bile getirebilir sınavda önemli olan kendşnle yarışmaktır diğer insanları iplemeyip içinden kafaya almaktır örnek olsun ben 1 ay öncesine kadar max 279 yaptım sene başında ise 248 yapmıştım geçen bi sınav olduk 293 ondan sonra 2003 öss de 290 yapınca doğru yolda olduğumu anladım yani kolay sınavlar yapmaya çalış ve adı üstünde deneme bu eksiklerini görmeye bak ve telafi et puanı s.kleme stres yapıom diosan lombak-kemik falan okumanı tavsye edicem össye edilen küfürleri görünce rahatlıom baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yok abi sımdı sırf bu degıl etrafta mılelt bunu farkında olmadan cevresıne yapıyor o kadar cok ornek varkı dersanade ben bıraktım bu sene kazanamıycan nede olsa deyıp kasmaya devam edenler okulda normal lıse başarı oranı yuzde 2 neye kazanıyosun dıyen super lıseler arkadaşlar arasında sen kazanamassın o calısmayla gunde 9 saat calısman lazı mdıyen salaklar ve b usalaklara ek olarak kımse bu sene kazanamıycak dıyen gerzekler bunun yanında gunde 10 saat calısıp 1000 kusur soru cozup gelıp hala ben yapamıycam hıc sansım yok dıyen tıpler fılan ınsanın moralı bozuluyor resmen o pısıkolojıde yanı bunu kasten yapıp cevresındekılerın ustune basıp bı yere gelmek ıstıyen tıpler oldugunuda herkes bılıyor zaten[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Her 'ya benim hala 6 yanlisim cikiyor, kotu' vs diyen sov yapiyor demek degil, adamin istedigi yer 365'tir ve yaptigi netlerle ancak 360'a varabiliyordur, onu yetersiz olarak gorebilir. Sizin 360'a nirvana muamelesi etmeniz o adamin istedigi yeri kazanmasini saglamiyor, ya da onun size yaptigi muamele daha iyi yerleri kazanmasini saglamiyor, tamamen goreceli birsey. Ben de 280-285 (genelde 280'e daha yakin) yapiyorum ama 288 yapmam gerekiyor istedigim yer icin, simdi ben buna 'istedigim duzeye ulasamiyorum' desem ustume mi cullanacaksiniz yani?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kardes bak ben oss denemesinde 290 yapmisim genede 200 kusurum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar