Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Buyrun burdan yakın : intertten film ve müzik indirmeye avrupa ve ABD benzeri yaptırımlar getirilecek. Yasa, ekim sonuna kadar yetiştirilmeye çalışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 geçsinler bu ayakları. eğer korsanı bitireceklerse açıkta cd/dvd satanlara ceza versinler.. bilinçsiz gençlikmiş de, oh ne güzel amerikada bir öğrenciye 675bin dolar ceza kesilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 zaten yakalamıyolar yakalamıyolar yakalayınca z.k.yolar :) ya ben anlamıyorum zaten film yapımcıları olsun müzisyenler olsun krallar gibi yaşıyo paraya para demiyo, ne kadar açgözlü bu insanlar yahu doymuyolar paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hadi torrenti falan rahat takip ederler de... rapid mapid varken bu işi becerebilirler mi acaba? abi negzel para vermiyoduk yea :D o deil bu iş etkili işlerse ve orjinal almak zorunda kalırsak, bulamam da burda aradığımı ben ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Özetle; said: ''Operasyonda ele geçirilen ürün sayısıyla ilgili belli bir oranda polis ve denetim komisyonu yetkililerine ikramiye verilecek. said: özellikle gençlerin bilinçsiz olarak bu eylemi yaptıklarını kaydetti. said: 'Hemen hemen diğer dünya ülkelerindekine yakın bir sistem olacak. Birkaç sefer uyarı, idari para cezası, ardından çok ısrarcı olunuyorsa hapis cezası verilebilir uluorta insan döveni, gaspçıyı karakoldan serbest bırakıyorlar. Gidip de internetten dosya indirdi diye birini hapse atarlarsa artık güler misin ağlar mısın. düzenleme: South parkın şu bölümü izletmek lazım aslında heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 biraz kurcalamışlar videoyu sanırımda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 http://www.facebook.com/Custodem?ref=profile#/video/video.php?v=110737184456&ref=mf Tam o bölümü facete vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 türkiyede her istediğim en abuk albümü bile bulayım fiyatı da 10 milyon falan olsun. bi daha mp3 çekeni dövsünler. he oyunlar da şu eskimiş oyunlar gibi yeni çıkan oyunlarda 10-15 lira olsun oyun çekeni de dövsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 o mantığı doğru bulmuyorum ben bence müzik oyun film gibi media içeriklerini üzerlerinden para kazanmadığın sürece bedava kullanabilmelisin. evinde müzik dinlemek için para verememelisin bence ama gidip cafe açarsan bar açarsan veya internet cafede oyun oynatırsan para vermelisin diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Ne kadar kovalasalarda engellemek için her zaman bir yol çıkacaktır en azından türkler bulur yani hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Brigand said: o mantığı doğru bulmuyorum ben bence müzik oyun film gibi media içeriklerini üzerlerinden para kazanmadığın sürece bedava kullanabilmelisin. evinde müzik dinlemek için para verememelisin bence ama gidip cafe açarsan bar açarsan veya internet cafede oyun oynatırsan para vermelisin diye düşünüyorum Katılıyorum , Microsoft'un uyguladığı politika gibi yani , ev kullanıcılarını pek sallamıyorlar korsan kullandılar diye , şirketler asıl hedefleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 iyi de, o yurtdışında öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 tabi abi microsoftun elinde hangimizin korsan hangimizin legal windows kullanıp kullanmadığı filam herşey var :) isteseler yarın bütün illegal windowsları açılmaz duruma getirebilirler ha o zaman ne olur? illegal windows kitlesinin çoğunluğu hooop linuxa o kadar basit ki microsoft için illegali önlemek. ofisinden sql serverına kadar win server 2003 2008'ine kadar xpsine vistasına w7'sine kadar herşeyi önlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 internet bağlantın yoksa bi haltı engelleyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 e heralde de, yurtdışında kopya MS programlarının burdaki kadar serbest olduğundan haberim yoktu :P edit: aquila internetsiz bilgisayar mı olur yau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yok öyle bişey çünkü, serbest korsan diye bişey yok arkadaşlar, kendinizi kandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 aquila said: internet bağlantın yoksa bi haltı engelleyemezler. AHAHAH yapılacak en mükemmel yorumdu yani bunu düşünememiştim ben ve diğer bütün patiler de :) internetsiz kaç bilgisayar kaldı? askeriyelerde bile wireless var artık yahu korsan windows kullanabilmek için internet kullanmayacan mı? internetsiz bilgisayar %1'in bile altındadır. ps: hiç internete girmeyen, 1 kere bile girse çatır diye koyabilir ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 dayanamıcam: BİLGİSAYARIN FİŞİNİ TAKMAZSAK MİKROSOFT KAÇAK ZİNDOWS KULLANDIĞIMIZI ANLAYAMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sen ne vasıfsız bi adammışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 AHA BAŞLIYORUZ ama kaçırcam off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kardeş öyle bir düşünce ile karşı çıktın ki bütün yazılanlara internet olmadan heralde havadaki atomlar yoluyla bizim windowsumuzun kaçak olup olmadığını bulacak değil microsoft ayrıca internet olmadı mı herşeyi kullanırsın kaspersky'ını da kaçak kullanırsın ofisini de diğer her türlü antivirusunu de ve kimse anlayamaz olayın microsoft ile ilgisi yok yani. ama evet haklısın internet üzerinden anlıyolar kaçak olup olmadığını. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 abi internetsiz pc çaysız simide benzer olmaz öyle şey . Pc de offline olarak takılmak çok kötü lan eksik kalır insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Yaptiklari yalnış değil ama sırası değil, ılk olarak yapılması gereken belli başlı altyapı geliştirmesi olması gerekli. Tamam hepimiz indiriyoruz ama emeğiniz çalınıp başkaları bunu bedavadan kullanıyorsa sizde olsanız sizde aynı şeyi yaparsaniz "nekadar paranız olursa olsun" nitekim benim kendi yayinladiğim küçük ebooklarım piyasaya sürüldü tamam birşey demedim ama koymadıda değil bana. Ilk olarak devletin internet altyapısını tamamen genişletmeli ve ürünlerin fiyatlarını GDP'ye göre düzenlemeli daha sonra denetim yapicaksa yapsın ama denetim en sondan önce gelen şeylerden birisidr. En son olarak'ta ceza uygulaması. Bu gibi kanunlar genelinde Microsoft gibi şirketlerin baskıcı politikasından oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ms kime ceza verdirmiş ya ben 1 kişi duymadım kaçak windows kullaınyo diye hapse giren veya bilmem kaç zilyon dolar ceza alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar