Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kim şişko bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 oha kıza şişko mu dedin intihar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hala bir tartısma yaratmaya calısıyorsun. böyle bir şeyi kastetmedim. adam gibi üzgün olduğumu belirtiyorum ama nafile. sana karşı bilerek birşey yaptığım filan yok. bir lafın birisiyle bu kadar cephe yaratıcagını dusunmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Artık devir değişti tabii çelik de değişti Kısa kes artık bitti senin modan geçti Şimdi O kadın moda bye bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 abi uzatmayın. bella çok fena taktı. olan bana olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bella said: hala bir tartısma yaratmaya calısıyorsun. böyle bir şeyi kastetmedim. adam gibi üzgün olduğumu belirtiyorum ama nafile. sana karşı bilerek birşey yaptığım filan yok. bir lafın birisiyle bu kadar cephe yaratıcagını dusunmezdim...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 o değilde bir ilhan irem vardı noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kesin bella sisko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Cumaya gitti dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 taocudur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 dombili taocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bella said: Chewy said: kesin bella sisko eben şişko ebenHE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ambale oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ambale ne ya hahahahaha wussy ballet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ambalaja sarındım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 BELLA ŞİŞMAN MIYMIŞ? ÜF SİLİYORUM MESENEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bir başka deyişle grogi de diyebiliriz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sorunlumusun sen? niye insanları aşağılayıcı şekilde konuşuyorsun? bebekler / çocuklar zırlar. dolayısı ile sen yetişkin bir insana "zırlama" gibi bir hitapta bulunursan bu aşağılamak anlamına gelir. yoksa saygısızmsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 uzatmayın dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bella said: sorunlumusun sen? niye insanları aşağılayıcı şekilde konuşuyorsun? bebekler / çocuklar zırlar. dolayısı ile sen yetişkin bir insana "zırlama" gibi bir hitapta bulunursan bu aşağılamak anlamına gelir. yoksa saygısızmsın? bana demedin dimi lan. feci paranoya oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Osso said: BELLA ŞİŞMAN MIYMIŞ? ÜF SİLİYORUM MESENEDEN ABİ AHAHAHAHA ÜF NE LAN AHAHSDASJDFJSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben ancak kendi mesajımı kopyalarım böyle olaylar olduğunda mesaj atsanıza bana ya. hep kaçırıyorum. EROL BÜYÜKBURÇUM BEN! SAKSI DEĞİLİM! EN ÇOK BANA SORACAKSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 barbu said: Bella said: sorunlumusun sen? niye insanları aşağılayıcı şekilde konuşuyorsun? bebekler / çocuklar zırlar. dolayısı ile sen yetişkin bir insana "zırlama" gibi bir hitapta bulunursan bu aşağılamak anlamına gelir. yoksa saygısızmsın? bana demedin dimi lan. feci paranoya oldum. sana genelde senin öm lerin ile cevap veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 seninkini çoktan kopyaladı birileri estel. sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar