vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 No Lifer'ım, Çünkü oyunlarda hırs yapıp en güçlü karakterleri kasıp önüme geleni ezenlerden olamadım. Bunun yerine bol oyun oynarım ve onların tadını çıkarmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 var galiba onlaru ortaya çıkramam lazım çıkn ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Toplanacakmışız Kızılay'da Şu bilindik meydanda Eğlenecekmişiz oldukça Gezerim ben tey tey Dolaştık biz arkadaşlarla Dürüm yedim akşama Oo çok kararmış hava Gezerim ben tey tey Taksiye binsem aslında Bitmiş para cüzdanda Yürüyerek gitçez galiba Gezerim ben tey tey Tinerci gördüm yolda Sapladı bıçağı karnıma Yığıldım kaldım sokağa Gezerim ben tey tey İnsanlar toplandı başıma Polisi aradılar telefonla Bindirmek için ambulansa Gezerim ben tey tey Hastaneye geldi baba Vurdu tokatı kafama Bağırdı öfkeyle bana Gezerim ben tey tey Neden dolaşmışım dışarda Ne işim varmış orada Yaptığım iş çok saçma Gezerim ben tey tey "Ne yav" dedim babama "Yapma burada tantana İzin vermiştin sen bana" Gezerim ben tey tey Doktorlar girdi araya "Yapma şimdi bey amca İzin vermişsin oğlana" Gezerim ben tey tey Babam sinirlendi olaya "Doktorlar senden yana Şikayet etçem anana" Gezerim ben tey tey Yaşadığımız yer Ankara Kışın kar yağar burada Bonecrusher derler bana Gezerim ben tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ADINADA DERLER SEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Serverımız belli oldu arkadaşlar. Karaz Eight Peaks serverında olacağız. Şu ana kadar bu serverda başlayacağını duyuran guildler: Population: Destruction - Guild: 34 - Members: 933 21 Grams D 15 Arctic Darkness D 12 Atreides D 40 BokkeRijders D 25 Chilled out Wargamers D 50 clan znitz D 5 Coalescence D 30 Cult of the Dead Dragon D 30 Dark Aura D 15 einherjers D 6 Fenno D 20 Followers of Morrslieb D 64 Forlorn Hope D 12 Futilez D 35 Group Of Amateurs D Groove D 25 hakuna matata D 10 Head Hunters D 40 Inept D 12 Ignis D 42 Invadoria D 40 Nazgul D 30 Nihilum D 10 Ravens of Death D 15 Remnants of Sanity D Riot D 70 Sarumans Hand D 30 Severance D 15 TDA/FoM D 50 Thirst D 30 True Blood D 20 Unicorns and Ponies D 30 War Pigs D 30 Warders D 25 Population: Order - Guild: 33 - Members: 946 Aesirs Blade O 25 Avengers of Pendragon O 8 Black Company O 50 Black Grail O 12 The Brethren O 30 The Brotherhood O 20 Boss O 40 Bulle af Fetstryk O 25 Celtic Fist O 30 Celtic Leaf Army O 200 Clan Bearhawk O Defiance O Durka Durka O 17 Elysium O 26 Full Flex O 15 Fuse O 10 Herfolge Boldklub O 49 Kompaniet O 20 Mag Mor O 15 Merely Mortal O 40 Nexus O 20 Nolby Pride O 25 Popsicle O 20 Red Guard O 20 Revolver O 15 Shadowlords Society O 50 Svea Ulvar O 25 Team Conclave O 48 Terra Dominus O 15 Thorn O 15 Vengeance O 20 Voight Kampff O 16 Wasted Talent O 25 Undecided - Guilds: 3 - Members: 75 Manu propria U 15 The Ministry U 20 White Rose U 40 Beta serverında çok organize olmuş Mystical Awakening guildi World's Edge serverında başlayacağını duyurdu. Ancak onların yerini Celtic Leaf Army guildi dolduracak gözüküyor. Şu anki rakamlar birbirine yakın ve toplamda 2000 kişiye yakın bir topluluk gözüküyor. Randomların gelmesiyle de bu sayı daha fazla olacak gözüküyor. Umarım sıkıntı yaşamayız. Guildlerin çoğunun DAOC kökenli ve "veteran" guildler olması serverda olacak RvRnin kalitesi için çok olumlu. Headstartta görüşmek üzere. winking smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 lamerism said: Toplanacakmışız Kızılay'da Şu bilindik meydanda Eğlenecekmişiz oldukça Gezerim ben tey tey Dolaştık biz arkadaşlarla Dürüm yedim akşama Oo çok kararmış hava Gezerim ben tey tey Taksiye binsem aslında Bitmiş para cüzdanda Yürüyerek gitçez galiba Gezerim ben tey tey Tinerci gördüm yolda Sapladı bıçağı karnıma Yığıldım kaldım sokağa Gezerim ben tey tey İnsanlar toplandı başıma Polisi aradılar telefonla Bindirmek için ambulansa Gezerim ben tey tey Hastaneye geldi baba Vurdu tokatı kafama Bağırdı öfkeyle bana Gezerim ben tey tey Neden dolaşmışım dışarda Ne işim varmış orada Yaptığım iş çok saçma Gezerim ben tey tey "Ne yav" dedim babama "Yapma burada tantana İzin vermiştin sen bana" Gezerim ben tey tey Doktorlar girdi araya "Yapma şimdi bey amca İzin vermişsin oğlana" Gezerim ben tey tey Babam sinirlendi olaya "Doktorlar senden yana Şikayet etçem anana" Gezerim ben tey tey Yaşadığımız yer Ankara Kışın kar yağar burada Bonecrusher derler bana Gezerim ben tey tey HAHAHAJAHA VİDEOSU LAZUM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bilmiyorum neden bilmiyorum oturuodum işte birden titremeye başlaıdm deli gibi ter dökmeye başladım sonra etrafıma baktım çok kötü hissettim koştum kapıyı kilitledim camların dmirlerini kilitledim bıçağa sarılıp ağlamaya başladım çok kötü oldum ya bilmiyorum müzik dışında en ufak seste yerimden zıplıyorum ya delircem ayda delirdim of napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 çok sorunluyum biliyorum ama içime kapanık biriyim ve başkalarıyla pek konuşamıyorum bilmiyorum buraya niye yazıyorum bende onu ama sıkıntıdan da olabilir çok kötü bi durumdayım daha önce çalışıpta ayrıldığım bi mekan vardı patron ile güzel bi şekilde konuşarak ayrıldım öss felan olayları şimdi ise paraya ihtiyacım vardı ve ailem ile sorunlarım olduğundan para almıyorum kendim hem çalışığ hemde dershane masrafımı harçlığımı çıkarıcak şekilde iş arıyodum part time felan her neyse önceden tanıdğım bi abimiz cafe açıcağını söyledi 15 tane play station 2 20 25 adet bilgisayar geniş bi mekan digitürk olayına felanda giricek sakin bi ortam internet cafeden farklı olucak yani anlıycanız monopolysinden tutunda herşeyine kadar 4 4 lük bi yer olacak bu bana geldi ve başında sen dururmusun part time oalrak çalış hem benim için hem senin açından güzel olur dedi kafama yattı tak etmişti o gün kafama ailem ile kavga da yapmıştım felan tabi neden olmasın diye biz başladık mobilyaları aldı televizyonları sipariş verdi ve yarın gelicek hemen hemen herşey herşey yarım saat önce oldu daha önce çalıştığım yerdeki arkadaşın askerliği çıkıyo ve ortağıda bizim aile dostumuz sayılır her zaman bana yardımcı olmuştur her konuda bana aynı şekilde bi teklifte bulundu birazda beni diğer taraftaan caydırarak gitme burda ol hem tanıdık birisi güveniceğimiz birisisin felan diye diğer adamla konuş söz verdim felan de diye konuştu benle bende bu tarafı da kırmadım konulşurum dedim ama aklım hep yeni açılcak yerde benim için daha iyi olcak gibi geliyo ama bu tarafında kalbini kırmamak istiyorum sonuçta 2 taraftanda paramı alıcam ve ailem ile galiba birazda olsa bağlarımı kesicem sonrada kısmet ederse ankara ya taşınmayı düşünüyorum ama içimde o kadar büyük bi sıkıntı varki hiç birisinin de kalbini kırmamak istiyorum :( lanet olsun neden benim başıma gelir bunlar !![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Chewy said: 1 TANE BİLE YOKMU :( BLKİ VRDIR Bİ ARASTIRSAN EVİ :( YOK VALLA AMA İSTERSEN PİRANA VEREYİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Yasa buna izin veriyorsa dava açması en büyük hakkı. Benimde şahsıma küfür edilse, bunu mahkemeye götürmem benim elimde. Eğer her dava açıldığında mahkeme kapatma emri veriyorsa burada ki sorumlu davayı açan değil. Nedense hemen Kılıçdaroğlu yasakçı zihniyet ilan ediliyor. Sen hükumet olarak değiştir yasayı, mahkemelerde kolay kolay site kapatamasın. Tabi bu Rtük içinde geçerli. Ayrıca Kılıçtaroğlu sadece o grubun kapatılması, eğer kapatılamıyorsa kökten kapatılması için başvurmuş. Burada 2 soru sorabiliyorum; bu teknoloji tek bir sayfaya erişimi kapatamıyor mu?, Bu teknoloji başındaki adamlar mahkeme emrine nasıl uymuyor? Facebook 3-5 sıkıştırmış heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 KIRDIK MI NOLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 İYİ OLR BAPS >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Hotdog said: KIRDIK MI NOLDUHEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 arkadaşlar, ben archer, wizard veya assasin arasında kararsız kaldım.. hangisi çok daha feci karizma.. yani ilerleyen zmanalrda hangi karaktere sahip olursam "vaşş adama bak" gibi laflar edilebilir.. tabi bu arada ben bu üçüne taktım ama eer daha karizma olan skiller varsa söleyi.. ben daha yeni başlicam da smiling smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Abi atalım sen iste ben ne açsam olay oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 böyle olaylar olduğunda mesaj atsanıza bana ya. hep kaçırıyorum. EROL BÜYÜKBURÇUM BEN! SAKSI DEĞİLİM! EN ÇOK BANA SORACAKSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 böyle olaylar olduğunda mesaj atsanıza bana ya. hep kaçırıyorum. EROL BÜYÜKBURÇUM BEN! SAKSI DEĞİLİM! EN ÇOK BANA SORACAKSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sewgili patilerrr merhabaaaa.yaklaşık 3 gündür bekliyorum sonunda onayladılar yani üyeliğimi ve bende kısa bir birliktelik,uzun bi aradan sonra tekrardan patiler dünyasına girmekten çok onur duydum efenim=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hay allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 5e bölündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 osso =( patladın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 abi bırakın şu düşünceleri "sevgilisi olan kız bana yazıyor, bu kızın ne mal olduğu belli uğraşamam" belki çocuktan elektrik alamadı? ayrılmak istiyor fakat ayrılamıyor. belki onunla muhteşem bi ilişki yaşıcaksın. senden hoşlanıyorsa al sana fırsat sevgiliside olsa al flört et git ayırt çocukla yap birşeyler yani. kendi evimde tanımadığım 2 çifti ayırdım ki zaten kavga ediyorlardı. o kızlada 1 hafta sonrasına çıkmaya başlamıştım. gayette iyi bi ilişkim olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hay allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ALİ BENİ ELEKTRİK ÇARPTI ÖLÜYODUM =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 http://www.metacafe.com/watch/1055725/sly_one_exposed/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar