vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 vaniLLe said: ALLAH BELANIZI VERSİN BELA OKUMA GIZ GECE GECE :D
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Baluu said: sütten o. yok beton o. said: Gari beton, beton. Kari beton. Vur yere çal bişicik olmaz : )
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Garı dedğin beton gibi olcak vurdun mu elin acıcak.
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 AAHahaahauhuhuah... OF nerden geldi aklına be.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hic unutmadim ki :(
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Sen bi ara intihar ediyordun. msn listemdeydin. noldu ?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ne zman intihar ettşm lan ben hatırlamyıom o ben değilim bence kontrol et =/ kendşmden korktum
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sen benim msn de varmıtydın ahtırlamıyomki
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bayanlarla be li konusmayalım
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 BI ARALAR MUHATTABIMDIN AMA KULLANICILARA SIE DER GIBIN SILMISSIN BENI MESENEDEN. yilmazi meseneden sileceehsin der gibi adeta.
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 orçun mğslüman olursan nili alıcam sana
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ID yeni § 17 Aug 2009, 02:39 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] hakkaten öyle bi olay var ama youtube sonuçta türkiyeden giren kullanıcılara reklam gösteriyor o reklamlardan gelir elde ediyor ama türkiyeden elde ettiği gelirin vergisini türkiyeye vermiyor. işte bu nedenle türkiyeye büro açsın diyor devlet. hatta bakan şahinin kendi ağzından duymuştum, atatürk videolarını kaldırsın, türkiyede ofisini açsın ondan sonra bu işi çözümlemek için biz de adım atmaya hazırız gibisinden bişeydi. ofis açınca vergi vercek çatır çatır.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum. "Aptal", "gereksiz" konular hakkında insanlar gayet ciddi ve sakin bir şekilde konuşuyorlar. Oysa aynı topic bugün açılmış veya aynı mesaj bugün yazılmış olsa, mesajın sahibi karşılaştığı trollemeler karşısında ne olduğunu şaşırırdı. Başka mesaj atmamış olsa bile trollemeler sonucunda yörünge dışına bile giderdi. Şimdiki topiclere bakıyorum da, sululuktan ve trollemelerden adım atılmıyor. En ufak bir hata yapanı anında darağacına asıyoruz. "Ciddi" birşeyler yazmak isteyene "burayı çok ciddiye alıyorsun, gül geç" deniliyor.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Olm nerden buliyim şimmdi? Bide ben silmişimdir diyo ... ayıp lan ne zararım vardı
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kendime karsı samimiyetsizleştigimi düsünüyorum. kendimi, çeşitli şekillerde hissettigime kendi kendime kandırıyorum sanki. simulasyonumda yaşıyorum gibi. duygu dedigin saf olmalıdır oysa. kendimi kandırırsam duygularımın saflıgını da yitiriyorum. igrenc bisey oluyo
Öne çıkan mesajlar