Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sütyen o boşver okudum bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 vaniLLe said: ALLAH BELANIZI VERSİN BELA OKUMA GIZ GECE GECE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sütten o boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Baluu said: sütten o. yok beton o. said: Gari beton, beton. Kari beton. Vur yere çal bişicik olmaz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Garı dedğin beton gibi olcak vurdun mu elin acıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 AAHahaahauhuhuah... OF nerden geldi aklına be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hic unutmadim ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Sen bi ara intihar ediyordun. msn listemdeydin. noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ne zman intihar ettşm lan ben hatırlamyıom o ben değilim bence kontrol et =/ kendşmden korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 MSNİNİ ALCAK YEME BU TKAİTİĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sen benim msn de varmıtydın ahtırlamıyomki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 TAKLIT ETMEYIN BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bayanlarla be li konusmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 BI ARALAR MUHATTABIMDIN AMA KULLANICILARA SIE DER GIBIN SILMISSIN BENI MESENEDEN. yilmazi meseneden sileceehsin der gibi adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 CE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 orçun mğslüman olursan nili alıcam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 YHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ID yeni § 17 Aug 2009, 02:39 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] hakkaten öyle bi olay var ama youtube sonuçta türkiyeden giren kullanıcılara reklam gösteriyor o reklamlardan gelir elde ediyor ama türkiyeden elde ettiği gelirin vergisini türkiyeye vermiyor. işte bu nedenle türkiyeye büro açsın diyor devlet. hatta bakan şahinin kendi ağzından duymuştum, atatürk videolarını kaldırsın, türkiyede ofisini açsın ondan sonra bu işi çözümlemek için biz de adım atmaya hazırız gibisinden bişeydi. ofis açınca vergi vercek çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bazen 2004 öncesi topiclere rastlıyorum. "Aptal", "gereksiz" konular hakkında insanlar gayet ciddi ve sakin bir şekilde konuşuyorlar. Oysa aynı topic bugün açılmış veya aynı mesaj bugün yazılmış olsa, mesajın sahibi karşılaştığı trollemeler karşısında ne olduğunu şaşırırdı. Başka mesaj atmamış olsa bile trollemeler sonucunda yörünge dışına bile giderdi. Şimdiki topiclere bakıyorum da, sululuktan ve trollemelerden adım atılmıyor. En ufak bir hata yapanı anında darağacına asıyoruz. "Ciddi" birşeyler yazmak isteyene "burayı çok ciddiye alıyorsun, gül geç" deniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Olm nerden buliyim şimmdi? Bide ben silmişimdir diyo ... ayıp lan ne zararım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 modası öyleymiş onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kendime karsı samimiyetsizleştigimi düsünüyorum. kendimi, çeşitli şekillerde hissettigime kendi kendime kandırıyorum sanki. simulasyonumda yaşıyorum gibi. duygu dedigin saf olmalıdır oysa. kendimi kandırırsam duygularımın saflıgını da yitiriyorum. igrenc bisey oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Roberto Carlos bacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar