vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yine ayrılma terkedilme topagı sandm ama degilmis. sıkılıyodum ben de gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 elaidi said: vanille kız mı ki lan -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sütten o boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sütyen o boşver okudum bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 No Lifer'ım, Çünkü "80's club mix" modasına uyup, sözde eskileri "yad etmek" akımındakilerden değilim. Onun yerine 80'lerdeki müziklerin aslını dinlerim, eski filmleri tekrar tekrar izlerim. "Ay o müzik dinlenirmiiğğ, şu adamın mixi çok daha cool" denmesine rağmen trendy'lerin zamanının gerisinde kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 No Lifer'ım, Çünkü modayı takip etmem. Kim ne kıyafet çıkarmış, hangi pantolon daha pahalıymış, hangi "kelime esprili tşört" giymek lazımmış felan aldırmam. Hangi giysi beni daha rahat ettiriyorsa onu giyerim. Salaş bir görünüm vardır, asla metroseksüel olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 çok sorunluyum biliyorum ama içime kapanık biriyim ve başkalarıyla pek konuşamıyorum bilmiyorum buraya niye yazıyorum bende onu ama sıkıntıdan da olabilir çok kötü bi durumdayım daha önce çalışıpta ayrıldığım bi mekan vardı patron ile güzel bi şekilde konuşarak ayrıldım öss felan olayları şimdi ise paraya ihtiyacım vardı ve ailem ile sorunlarım olduğundan para almıyorum kendim hem çalışığ hemde dershane masrafımı harçlığımı çıkarıcak şekilde iş arıyodum part time felan her neyse önceden tanıdğım bi abimiz cafe açıcağını söyledi 15 tane play station 2 20 25 adet bilgisayar geniş bi mekan digitürk olayına felanda giricek sakin bi ortam internet cafeden farklı olucak yani anlıycanız monopolysinden tutunda herşeyine kadar 4 4 lük bi yer olacak bu bana geldi ve başında sen dururmusun part time oalrak çalış hem benim için hem senin açından güzel olur dedi kafama yattı tak etmişti o gün kafama ailem ile kavga da yapmıştım felan tabi neden olmasın diye biz başladık mobilyaları aldı televizyonları sipariş verdi ve yarın gelicek hemen hemen herşey herşey yarım saat önce oldu daha önce çalıştığım yerdeki arkadaşın askerliği çıkıyo ve ortağıda bizim aile dostumuz sayılır her zaman bana yardımcı olmuştur her konuda bana aynı şekilde bi teklifte bulundu birazda beni diğer taraftaan caydırarak gitme burda ol hem tanıdık birisi güveniceğimiz birisisin felan diye diğer adamla konuş söz verdim felan de diye konuştu benle bende bu tarafı da kırmadım konulşurum dedim ama aklım hep yeni açılcak yerde benim için daha iyi olcak gibi geliyo ama bu tarafında kalbini kırmamak istiyorum sonuçta 2 taraftanda paramı alıcam ve ailem ile galiba birazda olsa bağlarımı kesicem sonrada kısmet ederse ankara ya taşınmayı düşünüyorum ama içimde o kadar büyük bi sıkıntı varki hiç birisinin de kalbini kırmamak istiyorum :( lanet olsun neden benim başıma gelir bunlar !![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar