Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Tamam chagy olsa konuşurduk aslında ayarlarız ne tarafa geliyosun izmirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Alsancak veya Bornova nerde otel bulursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Büyük ihtimal Alsancakta bulursun :D Neyse tamam yarın konuşur hallederiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tamamdır : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 buluşma istiyorum! 1 şubata kadar buradayım bişiler ayarlayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 canım isterse biner uçağa gelirim belki ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 lan hipiler en son bulusmada olanlardan kac kisi gelecek,tatil icin ben de izmire geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya izmir buluşmaz, bu çabalara gerek yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gaz veriyon gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hayır gerçekçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gecen haziran bulustuk,isteyince oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben bi kere izmir buluşmasına katılmıştım, sakin ve eğlenceli bir buluşmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Chagy gelicekti gelmiştir bugün haber vericek nete girer umarım daha doğrusu khalad hala burdaysa chagyle buluştuğumuzda çağırcam burdan da yazarım gelen olursa sevinirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 utopia said: ya izmir buluşmaz, bu çabalara gerek yok sdf. +1 İzmir kadrosu sizlere ömür takılmak isteyen varsada max 3-5 kişi anca çıkar. Buna ramen bi gün atayım ortaya cuma akşam 7-8 suları Rock'n'Beer'da buluşalım. Gündüz kadrosu içinde şimdiden iyi eğlenceler öyle bir plan varsa eğer tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben bilmem ben perşembe-cumartesi filan uygunum. buluşku istiyorum o kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 perşembe diyorum toplaşmak isteyenler gelip gelemeyeceklerini yazsınlar. bu sefer yalan olmıcak izmir buluşucak. azim ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 cumartesileri ve hafta içi akşamları uygun oluyorum genelde. tabi nerde olduğuna bağlı birazda. bornovada oturuyorum ben. selam gızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Hrisskar said: utopia said: ya izmir buluşmaz, bu çabalara gerek yok sdf. +1 İzmir kadrosu sizlere ömür takılmak isteyen varsada max 3-5 kişi anca çıkar. Buna ramen bi gün atayım ortaya cuma akşam 7-8 suları Rock'n'Beer'da buluşalım. Gündüz kadrosu içinde şimdiden iyi eğlenceler öyle bir plan varsa eğer tabii... Ben senle spontane şekilde buluşmayı sevmiştim Gencay =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 -alatariel- said: perşembe diyorum toplaşmak isteyenler gelip gelemeyeceklerini yazsınlar. bu sefer yalan olmıcak izmir buluşucak. azim ettim. Varım perşembe günü uyar bana olmazsa cuma da uyar o da olmadı mı cumartesi buluşuruz anasını satayım buluşsun izmir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 valla perşembe en uygun gün gibi görünüyor. hani erken gidecekler için erken buluşulabilir filan. şimdi yaptıgım listeye göre gelenler şu şekilde; -alatariel- Pyro utopia Dartanian Theridone Llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Valla kadro bile çıktı buluşuyoz lan asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Plan olarak neresi düşünülüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 alsancak pek tabii. bornovalı arkadaşlar aglamasınlar ama lüffen =/ zira metroylan gayet rahat ulaşılabiliyor =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 gideceğimiz yer, LÜTFEN sıcak olsun. teşekkürler. ha geleceğim kesin değil, ezel biliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar