-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Otedengelen said: ben izmirde bi kiza bi bari tarif ettim, sevgilimin yanina gitmis olmasam pesinden gider kafasina vurur biraz ictikten sonra magrama götürürdüm. belki o da sevgilisinin yanına gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 baktın olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 fede said: şükrü yazınca geliyo mu şükrü fede said: şükrü koptum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sınavlar başladı herkesle tanıştım dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 edit öm buraya kaymış heh edit: çokakılladamla görüştüm anam ne temiz çocuk o öyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 antalyada zilyon tane paticik okuyucusu var gişt kaynaş.. ama kermit seninle kaynaşmayacakmış :( bu rada ben de denemek istiyorum şükrünün bir akvaryumu var, içinde renk renk balıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 akvaryumum yok benim, antalyada da değilim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 adam cidden geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 şük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 gelmekle kalmıyo bide dedigine cevap veriyo. bugimen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 forumun çeşitli yerlrinden summon denemesi yapıyorum eğer bu da tutarsa yavaş yavaş intenetteki herhangi bir si,teden deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sukru yazinca geliyo mu peki? bi de antalyada tonla pati var kaynas kermit de kral adamdir bi raki sofrasi kur, abi ben ettim sen etme de, hemen affeder. buyukluk sende kalsin kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kermitten uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kermit ek$ide yaziyor muydun sen bi aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 eve çıkar çıkmaz yapacam onu seneye bana tatile beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Otedengelen said: ben izmirde bi kiza bi bari tarif ettim, sevgilimin yanina gitmis olmasam pesinden gider kafasina vurur biraz ictikten sonra magrama götürürdüm. abi içtikten sonra vursana kafasına ayılır o arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bir kisiyi bile tanimadan bir sehirde olmak zor ama gördügün gibi sükrü.. 1000 kisiye bedeldir. /summon sükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 şükrüyü takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 aquila said: kermitten uzak dur. naptımda lan ben aente said: kermit ek$ide yaziyor muydun sen bi aralar hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ben dün gece şükrü gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 GwindonSurion said: antalyadayım yurttayım sdf lan yırtdısı sandım bende, tırtmısın abi çık gez lan kendi memleketin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar