GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bunalıma girdim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Neredesun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hangi şehirdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sakin olun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Asosyalmisin lan kivi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Olm otel odasından yıldızlı geceye bakıp sigara yakıcaksın, hiç olmadı bi de uzun pardüsü güycüksün. kendi kendine aynaya bakıp, bağa mı didin falan diyceksin. yalnızlığın tadını çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dynun sen gel lan partye aynısını yapıyım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 NERDESİN OĞLUM GELİP ALDIRAYIM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şöyle düşün barlar daha seni tanımamış ne pis bi adam olduğunu bilmeyen kızlarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 CusTodeM said: Dynun sen gel lan partye aynısını yapıyım sana abi korkmalı mıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ginaly said: Asosyalmisin lan kivi. ssfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 antalyadayım yurttayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben izmirde bi kiza bi bari tarif ettim, sevgilimin yanina gitmis olmasam pesinden gider kafasina vurur biraz ictikten sonra magrama götürürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 o değil de trolle acaip müsait bi topik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ginaly said: Asosyalmisin lan kivi. LAN bikaç gün oldu zaten geleli yurt boş okul boş bikaç kişi vardı onlar da otuzbir muhabbeti yapmaya başladı direk kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 vay ıssız adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 zaten tuvaletimi yapmak için kampüsten mekdanısa kadar gidip geri geliyorum sinirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 GwindonSurion said: ginaly said: Asosyalmisin lan kivi. LAN bikaç gün oldu zaten geleli yurt boş okul boş bikaç kişi vardı onlar da otuzbir muhabbeti yapmaya başladı direk kaçtım Adın şevki ve osbir muhabbetinden imtina ediyorsun. Sana verdiğimiz vergilere yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 fırat pansiyonda kalıpta osbir muhabbetinden uyuyamamak nasıl bilir misin? yurda geçtim bura da aynı bok neyse otele yerleşecem zaten olmaz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 alısana kadar zorluk yasayacaksın ama bi zaman sonra yeni gelen çömezlerle dalga geciceksin en zevklisi de odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Otedengelen said: ben izmirde bi kiza bi bari tarif ettim, sevgilimin yanina gitmis olmasam pesinden gider kafasina vurur biraz ictikten sonra magrama götürürdüm. ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 "Pen Duick" said: şöyle düşün barlar daha seni tanımamış ne pis bi adam olduğunu bilmeyen kızlarla dolu bara adımımı atmadım daha içki falan yasak sınav öncesi ya şu sınav bitsin hepinize içirecem 20sinde istanbul,24ünde eskişehirdeyim orda tanıdıklarım var çok şükrü.. pis değilim lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 beni nerden tanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar