Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ADAM 9.58 100 METRE KOSTU. KOSMADI UCTU. NERF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben de koşarım ne var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 55in altına inecek bu adam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Allah belanısını versin!!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Geçenlerde randevuya yetişcem diye 8.76 koştum 100 metreyi ama tabi kayda geçmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian said: Geçenlerde randevuya yetişcem diye 8.76 koştum 100 metreyi ama tabi kayda geçmedi :( Kiz yeterince guzel olsaydi 7 falan yakalardin kanimca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Yeterince güzeldi ama antreman eksiğim vardı. Yani bi önceki güzel kıza yetişme randevusu ile bunun arasında çok zaman vardı ve kondisyon kaybettim. Bi de terlemeyim diye fazla zorlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 dünya rekoru kactı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 9.69du 9.58 oldu hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben gecen anne terlikleriyle cimlere yapistim. ama onun öncesinde 4 metre falan kostum. o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 vaniLLe said: ben gecen anne terlikleriyle cimlere yapistim. ama onun öncesinde 4 metre falan kostum. o da var. 4 metre koştumu beynim işlerken 4 kilometre gibi işledi sonra OH WAIT oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben 9,55 de koştum... şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 pekin 2009 olimpiyatların adamın teki 8.55 koşuyorum demiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian said: Geçenlerde randevuya yetişcem diye 8.76 koştum 100 metreyi ama tabi kayda geçmedi :( ahah ben de bi arkadaşımı 40 dk beklettim. allah belamı versin. bok varmış gibi de anlatıyorum böyle hayvan bi herifim. 2 gün sonra "ama ben seni arkadaş olarak görüyorum :((" derse bilin ki sebebi benim öküzlüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zzSpPaCIG0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 "roket adam" said: Dartanian said: Geçenlerde randevuya yetişcem diye 8.76 koştum 100 metreyi ama tabi kayda geçmedi :( ahah ben de bi tanesini 40 dk beklettim. allah belamı versin. bok varmış gibi de anlatıyorum böyle hayvan bi herifim. 2 gün sonra "ama ben seni arkadaş olarak görüyorum :((" derse bilin ki sebebi benim öküzlüğüm. Bu geçenlerde buluştuğun kız değil mi hani zengin..Ön yargılıydın ama sonra aşık olur gibi oluyodun sanırım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 "roket adam" said: Dartanian said: Geçenlerde randevuya yetişcem diye 8.76 koştum 100 metreyi ama tabi kayda geçmedi :( ahah ben de bi tanesini 40 dk beklettim. allah belamı versin. bok varmış gibi de anlatıyorum böyle hayvan bi herifim. 2 gün sonra "ama ben seni arkadaş olarak görüyorum :((" derse bilin ki sebebi benim öküzlüğüm. beklediyse verir. allah yani. belanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 oha zengin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 FromTheHell said: "roket adam" said: Dartanian said: Geçenlerde randevuya yetişcem diye 8.76 koştum 100 metreyi ama tabi kayda geçmedi :( ahah ben de bi tanesini 40 dk beklettim. allah belamı versin. bok varmış gibi de anlatıyorum böyle hayvan bi herifim. 2 gün sonra "ama ben seni arkadaş olarak görüyorum :((" derse bilin ki sebebi benim öküzlüğüm. beklediyse verir. allah yani. belanı. bekledi lan valla bekledi. eğer olursa hepinize benden çay sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bişey sorucam sen şu hediye yüzünden kız tarafından terkedilen tip misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 zengin avrattan sadece çaymı vercen... ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yok ya hediye için terkedilen başkasıydı. ben pek paylaşmazdım özel hayatımı burada da. bu ara çalışıyorum, kankalarımla buluşup dertleşemiyorum, hayvanlıklarımı burada paylaşıyorum o yüzden dsfjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Roket inşallah bi gece buluştuğunuzda eve kahve içmeye çağırır seni.. Bizde çayımıza kavuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hayırlısı diyorum. bu işler kısmet işi. o değil de kendimden tiksindim şu an. ne pis bi muhabbet dönüyor arkadaş. değiştirin hemen konuyu. usain ne koştu bilaer. benim cep telefonunun tuş kilidi kodu zenci olan bi kız arkadaşım var mesela. çeşit çeşit insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben sydney 2000 oyununda 7.99 koşmuştum hiç unutmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar