Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Sivasspor 16.08.2009 @ 21:00

Fistan

Öne çıkan mesajlar

bizim kelamınız susman harrykewell, cunku yorumların sacma, sacma oldugu kadar gercekten uzak.

bir anda gelip kendini futbol bolumu otoritesi zannediyorsun, ben ne yazarsam cıkar tarzı ahkam kesiyorsun uzerine.

burda cok birbirini yiyen oldu gs-fb, iyi kotu en azından orta yolu buldular, hic biriside senin gibi degildi valla.

kendi takımının taraftarı bile ilallah demiş, şikayet ediyorlar bana ozel mesajdan.

git bana noterden tum futbol bolumu okuyanlarına kombine alacagına dair kagıt getir, uzerine bi tanede banka hesabı goster o kadar paran olduguna dair, bende senin ip nden giris yap diger kullanıcının adını koyayım buraya, ispatıyla beraber.

drama yapma o yuzden. banlıcak olsam gordugum an banlardım, acık acık uyarıyorum, daha net ne kadar olur bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

pas verememesi kotu de sanki iyice agirdan bakinca, topu sol ayaginin ustu ile adamin sagina atar gibi yapip top hafif giderken tekrar saga cekiyormus gibi. hareket guzel sonu foss :)

yok abi benim dediğimin başka açıklaması yok
üstü denk gelmiş tam vuramamış ama şansına işte
top öyle bi sekmiş
zati bu sene sivas
alttan beşin üstüne çıkmaz bu futbolla reziller
Sosyal ağlarda paylaş

kaleci dahil 9 kisi her daim defansda idi adamlar macin %80 inde.. simdi burada amac belli 1 puan. bunu yikan, bir sekilde amacina ulasan FB nin basarili oldugunu ben sahsen kabul ediyorum. bir FB li olarak mactan zevk aldim, arti bizimkilerin kosmalari, presleri, hirslari cok hosuma gitti.

dos santosun attigi golde oha dedim.. uzundur ilk kez bir golde sevinc yaptim...
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız kurallara aykırı bir şey yaparsa banlanır veya bölümden uzaklaştırılır.

onun dışında yorumlarının saçma olması veya olmaması konusunda Kanuni senin diyebileceğin bir şey yok. istemiyoruz diyemezsin.

o yazmak istediği sürece ve kurallara uyduğu sürece de yazar.
adminler hariç kimse karışamaz.

bir de, loca işini sevdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

bizim kelamınız susman harrykewell, cunku yorumların sacma, sacma oldugu kadar gercekten uzak.

bir anda gelip kendini futbol bolumu otoritesi zannediyorsun, ben ne yazarsam cıkar tarzı ahkam kesiyorsun uzerine.

burda cok birbirini yiyen oldu gs-fb, iyi kotu en azından orta yolu buldular, hic biriside senin gibi degildi valla.

kendi takımının taraftarı bile ilallah demiş, şikayet ediyorlar bana ozel mesajdan.

git bana noterden tum futbol bolumu okuyanlarına kombine alacagına dair kagıt getir, uzerine bi tanede banka hesabı goster o kadar paran olduguna dair, bende senin ip nden giris yap diger kullanıcının adını koyayım buraya, ispatıyla beraber.

drama yapma o yuzden. banlıcak olsam gordugum an banlardım, acık acık uyarıyorum, daha net ne kadar olur bilemedim.

herşeyden önce sende söylüyorsun Zegna, saçma veya mantıklı, ben burada yorum yapıyorum, kimseyi bana inanmaya, dediklerimi dinlemeye, okumaya, etrafına yaymaya vs. teşvik etmiyorum, sanırım her kullanıcı kadar yorum yapma hakkım vardır.

benim yorumlarımı beğenmeyen arkadaşlar neden okumak zorunda hissediyorlar kendini, neden cevap vermeye uğraşıyorlar, görmemezlikten gelmeleri yeterli, ben burada büyük bir kitleye öyle yapıyorum mesela,

otorite olma gibi bir hevesim veya amacım hiç olmadı, aksine yorumlarımı diğer insanların ki ile karşılaştırmak istemesem gelip forumlara yazmam, gazete köşeleri ya da blogları tercih ederim.

P.S. : noter felan demişsin, madem ki mevzuya bu kadar hakimsin sana şunu hatırlatayım, yargıda bir kişi bir iddia da bulunuyor ise ispat etmek durumundadır, kimse karşılığında noterden bir teminat aramaz

ayrıca burası bir şirket, ip numarası sabit, şirket içerisinde kimsenin bu forumları kullandığını tahmin etmiyorum, en azından benim haberim olmadan yapmazlar...
Sosyal ağlarda paylaş

evet yorum yapma hakkın var da, insanlar seni sevmiyor. napsak bu konuda bilemedim.

ayrıca, fake olmamakla övünüyosan ne kadar acı, fake olsan en azından troll lüyorum eğleniyorum gibi bir moda bürünebilirdin, düşünsene, fake değilsin ve bir forum dolusu insan yazdıklarına değer vermiyor, seni istemiyor. bonzibuddy ler bile bunları yaşamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban,

durum o kadarda vahim değil, en azından bir arkadaş okuyormuş

sostizm said:

Kewel ve Finger'a

Koskoca forumda FUTBOL konuşan az sayıda insandansınız, az yukarıya bi göz gezdirin bakıyım, 8-3,5-7 bilmemne. Ahmet Çakar vs Ziya Şengül tadında gidiyo tartışma.

İkinizin de hemen hemen her yazdığınızı okuyorum, bazılarını beğenmiyorum, bazılarına katılıyorum, bazılarını saçma buluyorum (kewel'in bence anlamsız sabri düşmanlığı gibi) ama okuyorum.

LÜTFEN, görüşlerinizi yazmaya devam edin ve birbirinizi kırmadan tartışın, olur mu?

Bakın en az bir okurunuz var burada :)

her ne kadar arkadaşlar beni sevmese de ben yine de burada fikirlerimi beyan etmeyi seviyorum, sevilmeseler bile :)

ayrıca iki kere ceza aldım futbol forumlarında, hele birinde hiç suçum olmadığı halde, yine de umursamadım

arkadaşlar neden bu kadar tahammülsüzlük yapıyorlar bende bunu çözebilmiş değilim, en azından bazen komik şeyler yazıyorum, bunlara gülebilirler
Sosyal ağlarda paylaş

uzucu olan forumlarda bir seyi istemesen bile orada duruyor. yemek masasinda olsa kalkar gidersin bir daha gormezsin. ama oyle yazdim okumayin ile olmuyor ki harry.. sence mantiklimi dedigin ben yaziyorum isteyen okusun istemeyen okumasin. bumudur yani senin forum, saygi ve fikir ozgurlugunden kastin ?

canin SIKILDIGINDA girip sacmalayacagin yer degildir forum, forumda buna ozel alanlar vardir ornegin konu disi gibi. madem okurlarin var git oraya harrynin yeri diye bir yer ac, yaz yazabildigini, sacmala kendince ya da super mantikli yaz, bir suru okuyucun olsun, istedigin gibi istedigin seyi doldur doldur bosalt. Futbol konusunda senin konun oldugu icin istedigini de soyleyebilirsin senden mutlusu olmaz. amacin yazi yazmak di degilmi, yorum yapmak, fikir sunmak.. e hadi.

bunu yapmazsin ama degilmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

uzucu olan forumlarda bir seyi istemesen bile orada duruyor. yemek masasinda olsa kalkar gidersin bir daha gormezsin. ama oyle yazdim okumayin ile olmuyor ki harry.. sence mantiklimi dedigin ben yaziyorum isteyen okusun istemeyen okumasin. bumudur yani senin forum, saygi ve fikir ozgurlugunden kastin ?

canin SIKILDIGINDA girip sacmalayacagin yer degildir forum, forumda buna ozel alanlar vardir ornegin konu disi gibi. madem okurlarin var git oraya harrynin yeri diye bir yer ac, yaz yazabildigini, sacmala kendince ya da super mantikli yaz, bir suru okuyucun olsun, istedigin gibi istedigin seyi doldur doldur bosalt. Futbol konusunda senin konun oldugu icin istedigini de soyleyebilirsin senden mutlusu olmaz. amacin yazi yazmak di degilmi, yorum yapmak, fikir sunmak.. e hadi.

bunu yapmazsin ama degilmi ?

farkında mısın bilmiyorum ama saatlerdir benim düşünce ve yorumlarım için onlarca kişi saçma, mantıksız, akıl dışı vs.. gibi hakaretlerde bulunmasına rağmen benim onların yazılarının kaldırılması hakkında bir talebim bile olmadı, sen ise benim yorumlarıma tahammül edemediğin için yok edilmesini istiyorsun

kaldı ki ben burada sadece futbolu yorumlar iken insanlar benim kişilik ve karakterim hakkında bilip bilmeden yorum yapıyorlar

bunu gerçekten inanarak istiyor isen diyebilecek bir şey bulamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

harry bu fbahce sivas konusunun buraya gelmesindeki tetikleyici etken nedir ?

cevabi belli. ondan diyoruz biz fikirlerini beyanla kalsa idi sorunum yok ki. bak su anda bile zirvaliyorum cunku artik konu sidik yarisina girdi ve cok cisim var :)

dedigin sey su senin, istedigim fikri yazarim, herkes esit, sen nasil yaziyorsan bende yazarim vs.. de iste bence o sekil olmuyor sonrasinda olay buraya geliyor. hic bir alakasi kalmadi fb-sivas maci ile senin sahsina saldiriya vardi. yazma diyen yok zaten yazarsin fikrini, okuruz begenirsek tamam deriz begenmezsek hayir, bana gore su bu deriz.

sonucta sana soylenen seylerin artik GS li olmanla ya da baska bir seylede alakasi kalmadi, paticik kurallarini okumadim ama eminim bu durumun orada bir kurala baglantisi bulunuyordur.

senin benim gibi onlarca adam var hatta daha fazlasi bu forumda ama bizlerin - onlarin yaptiklarinin (mizin) hakli oldugunu ve bu forumun modere tayfasi ve sahipleri tarafindan hos goru ile karsilanacagini dusunmuyorum.

neyse ya uzadikca uzuyor. nereye baglanacagida belli.

hicbiryere :)
Sosyal ağlarda paylaş

harry bu konuya girisin metin tokattan alinti (mac ile kendi fikrin degil) ardindan baska bir alinti colin kazimin agzindan itiraf seklinde (buda senden yorum degil). bunlar senin bu konuya girisin , diyeceksin ki tamam bunlari yazdim cunku benim fikirlerimi ozetliyorlar. ardindan azmo ile kucuk sakalasmalar falan ve ardindan sanirim kendi yorumun geliyor. o yorumda bizce dogru degil.

futbol yorumlamak bu sekil ise copy paste den gecilmez forum.

sen metin den ben x sahsindan bana uyani yazarim olur biter.

hani olaylar kendi fikrinle baslamiyor ardindan da kendi futbol fikirlerinle devamda etmiyor. bu konuda ki tek gecerli yazin bir alinti ve azmo ile tartismandan sonra olusuyor.

noktam burada benim.
Sosyal ağlarda paylaş

futbol yorumluyorsun?

burda fenerbahçenin 3 gol atarak kazandığı bir maç var

sen gelip aziz yıldırımın hakemleri ayarttığını konuşuyorsun

ne gollere ne pozisyonlara yorumun oldu,tek dediğin maçın hakem sayesinde kazanıldığı ve bunun gelecek maçlardada olacağı

kanıtla desek kanıtlıyamassın

tek kazancın burda fenerbahçeli insanları uyuz etmek olur

o yüzden böyle futbol yorumluyorsan , yorumlama

hakem hata yaptı dersin hadi onu konuşabiliriz

hakem satın alnımış ve bundan sonrada hep satın alınmış olucak dersen orda bi dur diyeceğiz

burası taraftar forumu değil
konuşulan konu ne olursa olsun burda tartışığın/tartışmadığın insanları bilinçli olarak kışkırtıcak şeyler yazmamaya özen göstermelisin EĞER bu forumda kabul edilmek istiyorsan.

yazılı bir kural değil tabiki bu,ama çoğumuz yıllarda burda futbol olsun havadan sudan olsun binlerce konuda geyik yapıp konuştuk vede kabul ettiğimiz prensiplerdne biri bu

ister kabul et bunu sende
isterde logout,git daha kabul görebileceğin rafine taraftar forumlarına

baybay
Sosyal ağlarda paylaş

ya anlamadığınız bi nokta var ki sanırım düşük iq'nuzdan kaynaklanmıyor.

hahahahahahah süper.

ya adam yanlış yapıyor kabul edilmiyorsa banlasınlar? banlanmıyorsa kurallara uyuyodur dimi? o zaman susucak herkes.

geleneklerinizle kendi çevrenizi oluşturun herkes girmek istemeyebilir o kabul edip etmemeye karar veren komüniteye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...