unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 arkadaslar bu buf olayi kalksin diyorum. resmen temiz 30 dakika hazirlik gerekiyor ister soloya cik ister pvpye cik. ayrica pvp sirasinda clon olunca tekrar temiz bi 20 dakika rebuff zahmeti. resmen sogudum olaya girmekten bekle bekle buf buf dolas dolas. kapacaksin silahi cikacaksin oyle olmali.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 doctor ol sende :) gerçi oyunda buff konusu azıcık kötü tek bir professionda var ve elin mahkum bufflanıcaksın çogu atraksiyon için pff asıl birde coronetteki bazı doclar şımarıp sıraya girin diye azarlamıyor mu 1 ay önce buff isteyen var mı buff bufffff diye bagıra bagıra gezerlerdi şehirlerde, şimdi milleti azarlıyorlar neyse beter ol unity[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 oyunun adam olması için: maksimum buff değeri 1000 cıvarına çekilecek ve statların bazılarını 1500'e çıkaracak ek puanlar verilecek. böylece buffsızken şebek bufflıyken küçük dağları yaratan tanrılar olunmayacak. bunlar yapılırsa gerçek doctorlar meydana çıkacak. doctor'a gidiyorsun disease oldum aman heal diyorsun, disease packim yok diyor... doctor değil buffbot. armorların korumaları maksimum %50-60 cıvarına çekilecek. %80 rezistli armor çok komik. eye shot atıyorsun helmetinin ilgili rezisti %80 diye adam gülüp geçiyor. d&d taklidinden vazgeçilip (ne kadar seviyor olsam da) melee proflarının bariz üstünlüğü politikasından vazgeçilecek. lazerlerle saldırılıyor karate yaparak lazeri durdurmak da neyin nesi? ama boşa hayal bunlar. soe asla böyle şeyler yapmaz. yakında %100 rezist sağlayan kurabiyeler yaptırırlarsa şaşırmayın.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 abicim doc olmak degil mesele. oyunun dinamizmini kaldiriyor alet. soloya mi gitcen ? temiz yarim saat. oyle canim sikildi ulan muhabbetten kapayim silahi daglara vurayim olayi yok. bayiyorum oyle olunca. pvp de daha beter clone oldun mu tamam git geri taaa theedden coronete bufcu doktor bul.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: unity100, 09 Haziran 2004 00:18 tarihinde demiş ki: arkadaslar bu buf olayi kalksin diyorum. ... Oldu... :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ha bi de su + hede to hodo foodlar filan kalksin devvo. ugrastirip duruyor. combattan ziyade inventory ve toolbar management halini aliyor oyun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla buff kalkicaksa silah ham cost larida dusmeli vs vs iplik sokugu gibi ardi arkasi gelmez bunun :) Sufi ye katiliyorum bi konuda doctor dedigin wound da almali cure da kullanmali. Gelin bana buff in yaninda wound cure hizmeti bedava :P o laser e tekmeyle karsilik verme olayina hic girmiyelim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence bu oyun ne kadar güzel olsada klasik star wars olgusunu öldürmektedir birilerinin hemen el atması gerekmektedir ve melee profların çoğunun kaldırılması gerek bu oyundan... buff olayı bence de çok saçma madem buff hakkı veriyorsun o zmn yapalım oyun başında butun statları 2500 biz de rahatlayalım siz de... zırhların yuzde 80 lere varan koruma sağlaması bence de saçma ama pmv de gerekli ne yazık ki işte yaratıklar hayvan gibi hızlı damage verdiklerinden başka çare yok...doctorların sadece buffla uğraşması ise ayrı bir saçmalık kaç kere disease yuzunden 100 lerce wound aldığım oldu gidiyorum adamın yanına yok ilacım diyor... yani çok star wars rp si karşıtı olaylar var episode 6 da 2 tane mızıraklı adam var die melee proflara bu kadar ozen gosterilmez ki...teras kasi'lere hiç girmiycem zaten... [Bu mesaj fortinbras tarafından 09 Haziran 2004 07:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sufi, bunları bilerek mi yazdın bilmiyorum ama, bu dediklerin olacak zaten :). Combat revamp'le beraber Armor resist'leri düşecek, bufflar azalacak ve Ham yükselecek. Silah kullanma costları'da düşecek tabi. Şöyle söyliyim, oyundaki en iyi armor RIS armor olacak. Dev'lerin söylediği : İnsanlar grup yapmadan sadece Butterfly ve rat öldürebilecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: unity100, 09 Haziran 2004 03:35 tarihinde demiş ki: ha bi de su + hede to hodo foodlar filan kalksin devvo. ugrastirip duruyor. combattan ziyade inventory ve toolbar management halini aliyor oyun. Oldu olacak oyundaki herşeyi kaldıralım Enako, NPC gibi dolanırız ortada.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bu seyler uzun zamandir soylenen seyler ham yukselmesi gibi seyler. bunun yaninda bence yaratiklardan gelen exp miktarlarininda arttirilip solo grup mantığıında kalkması gerekiyor.o zaman avlanmak büyük zevk olucak işte[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 rancor dövmek için en az 4-5 iyi savasçı gerekse solo grup mantığı otomatik olarak kalkar zaten. exp yükseltmeye gerek yok. hangi mmorpg'de görülmüş 48 saatte oyunda olunabilecek en iyi savaşçı olunabildiği?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ek olarak faction armor üretilebilecek ve bu zırh öyle %30 filan olmayacak.Hatta söylentilere göre en güçlü zırh faction armor olacakmış. Yani ST armor giymiş insanlarla rebellerin her ne armoru varsa ondan giymiş insanların savaşamasını görebileceğiz :) Bir de silahların da dmgları değişecek ve bu "Pre-nerfleri stokladım nihahaha" diyenleri de etkileyecek,yani sadece yeni yapılanları değil elde bulunanlar da değişecek.O yüzden Stok olayını tavisye etmiyorum şu an için.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Sufi, 09 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: rancor dövmek için en az 4-5 iyi savasçı gerekse solo grup mantığı otomatik olarak kalkar zaten. exp yükseltmeye gerek yok. hangi mmorpg'de görülmüş 48 saatte oyunda olunabilecek en iyi savaşçı olunabildiği? Zaten eğer buff kalkarsa,yine eskisi gibi 2-3 kişi warning shot atıp, diğerleri vurur :),good old days *kimo avladığı günleri hatırlar*[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 höynk!... laser'e tekme mi? görmemiştim onu koptum ya!.... bütün star wars evreninde laser'e öyle karizma yapan tek kişi Darth Vader'dır (episode 5: Han Solo bir odaya girer karşısında Darth Vader çektiği gibi blaster sallar 3 4 tane Darth Vader sag eliyle bunları engeller sol eliyle force pull'u yapıştırır) ancak problem şu ki o Darth Vader be bilader. neyse ben daha yeniyim fazla konuşmuyum oyunun mekaniğini anlayınca yorum atarım şimdilik geyiğini yapıyım :)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 di mi yani eskiden ne taktikler geliştirirdik 2 kusak öldüreceğiz diye. şimdiki gibi "sülaleniz gelse ne yazar laayn" deyip 15 huurton huntress'e birden tek başına bodoslama dalmazdık.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Nasılsa SE geldiğinde buff a ihtiyacınız olmyacak hehe =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 o zmnda spaceship buff ayarında bişey çıkar kurtulunmaz kesin[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: DA2019, 09 Haziran 2004 09:10 tarihinde demiş ki: said: unity100, 09 Haziran 2004 03:35 tarihinde demiş ki: ha bi de su + hede to hodo foodlar filan kalksin devvo. ugrastirip duruyor. combattan ziyade inventory ve toolbar management halini aliyor oyun. Oldu olacak oyundaki herşeyi kaldıralım Enako, NPC gibi dolanırız ortada. kardesim ne alaka. gecen aylarda kastim 4-5 sefer pvp ye ciktim. neden kastim ? cunku git doktor bul hede sehirde, bufflan, ondan sonra git bilmemne sehrine overt dolas biri gelsin, kapisin, o oldu iyi. sen oldun git buf al. aaa doktor bulamadin olanin bufpaki yokmus ya da dupeduz artik buf yapmiyorum diyor, git 5 dakka mekik bekle. buf sirasina gir. buf oldun guzel. tamam toplan digerleriyle. geri don. ha iste bu olaylar, soyle spontane 'hadi ulan' tarzinda hareketleri adam icin illet hale getiriyor. bi de taktilo muon hede mede olunca isin icinde, inventory management de iyice kastiriyor. ekrana bakip goruntulerin eglencesini yasayacagina sagda bara bak, solda bara bak, ne state var ne state yok, ne atayim dur yemek ye. kos. stateyi kaldir state ver. ve neticede BAYIYOR.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 se geldiginde vinnnn.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 iisallah space olyininda suyunu cikartmazlar. "power-up. x-wing motorunuz için en iyi bakım %30 yakıt tasarrufu" falan diye bişey çıkarsa şaşmayin derim ben[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kalkmasin ayip be (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bak ben de bugun doktor oluyorum ama oyunun iyiligi icin diyorum boyle.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abi teachlerin benden :)[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bana app xp lazim[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar