Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 çghb overrated değil ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Werewolf said: Bir topic bu kadar kötü olmamalı. ben post atmayı kestim 3. sayfadan sonra ondandır kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bu kadar kalitesiz geyik çevirmeyi nasıl beceriyorsunuz, anlamak güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ama işte balık baştan koktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yaptığımız ankete göre topicin kalitesi 4. sayfada ve o sayfadan sonra atılan postlar sayesinde düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Werewolf said: Bu kadar kalitesiz geyik çevirmeyi nasıl beceriyorsunuz, anlamak güç. herkes babanın oğlu değil kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 off kermit bişeyleri mi ispatlamaya çalışıyon sen geldin tadı kaçtı ortamın ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Tadı var mıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kalite kontrol yapıp bu iğrençliğe dur demek lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Werewolf said: Tadı var mıydı ki? beğenmiyosan niye mesaj atıyon girme allah allah sanki zorla mesaj attırıp okutuyolar. hatta şikayet et moderatore, girme bidaha da. ne garip insansınız. kermit said: kalite kontrol yapıp bu iğrençliğe dur demek lazımdı sana mı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ünleme bastım selam ayrıca facebook'u olmayan noobtur, hatırlatayım dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 AYARRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ünleme basma kutulu ünlemi eziyorsun kusura bakma kutulu ahtapota benziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kermit nicki arkadaş sabah kendini buraların moderatoru sanarak uyanmış, bırakın görevini yerine getirsin. o varken kimse basmasın ünleme filan, yerinizi kalitenizi bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Ya sev ya terket ayağı yapacağınıza, mesajlarınızı atmadan önce iki kere düşünürseniz bu forum daha da güzelleşecektir, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Brigand said: kermit said: kalite kontrol yapıp bu iğrençliğe dur demek lazımdı sana mı kaldı kalite benim adım dostum ama sen kalitesizliğini sürekli belli ediyosun. sessiz kalayım dedim baktım olmuyo sen hakediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Brigand said: kermit nicki arkadaş sabah kendini buraların moderatoru sanarak uyanmış, bırakın görevini yerine getirsin. o varken kimse basmasın ünleme filan, yerinizi kalitenizi bilin. herkes haddini bilecek aferin öğreniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Werewolf said: Ya sev ya terket ayağı yapacağınıza, mesajlarınızı atmadan önce iki kere düşünürseniz bu forum daha da güzelleşecektir, saygılar. oLm ne ala,ka le ejğjüew:Dç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kermit hadi yollan zırlama burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yollan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bu topicte Brigand seni gördükçe aklıma HULK geliyo nedenmi ? işte nedeni AZ SONRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Werewolf said: Ya sev ya terket ayağı yapacağınıza, mesajlarınızı atmadan önce iki kere düşünürseniz bu forum daha da güzelleşecektir, saygılar. forumu terket demiyorum, konuya girme diyorum. dışlanmaya çok alışmışsın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Brigand said: kermit hadi yollan zırlama burda Zırlamak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sorunlumusun sen? niye insanları aşağılayıcı şekilde konuşuyorsun? bebekler / çocuklar zırlar. dolayısı ile sen yetişkin bir insana "zırlama" gibi bir hitapta bulunursan bu aşağılamak anlamına gelir. yoksa saygısızmsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar