CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Abi yok normalde koymam böyle linkte cidden çok güldüm buna tam ÇGHB eseri, ağladım gülmekten desem yeridir. http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1185866722786&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Cok cirkin hareketler bunlar duuuuuuda duuudaa basliyor simdi mutFAKda lobolobolop lop lop. (td) izlemedim ama cokzel hareketler bunlar sux. overrated hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Ben de çoğu zaman gülmüyorum Çok Güzel Hareketler Bunlar'a ama, bu harbi güzel sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 tamam günes diyorsa, izlemeliyim. cok overrated oldugundan izleyesim bile gelmiyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bu skecin tamamı mükemmel tümünü izlemen isteyenler http://www.youtube.com/watch?v=t2traVF-kD0 http://www.youtube.com/watch?v=75RcAlv-JJI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=uZg2oMrIrHI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 izlemiştim, hakkikatten güzeldi o sikeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Naciye Teyze sütmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 @CusTodeM hepimiz facebook kullanmıyoz, göremeyebiliyoz videoları =) saolsun diğer arkadaş vermiş ama yutuptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kullanmayan noob var mı hala lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kullanmayan noob tabi ki yok canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ahah 2. bölümündeyim şimdi baya iyiymiş yalnız şu alkışlama olayı çok fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 allahınız yokmu lan sizin hoşmuş bide feysbukum yok diye zırlamayın abi illa kendi adınızla almak zorunda değilsiniz sallayın bişi akshdgaskhdgas diye üyeliğiniz olsun hiç değilse video izlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kermit said: allahınız yokmu lan sizin hoşmuş bide feysbukum yok diye zırlamayın abi illa kendi adınızla almak zorunda değilsiniz sallayın bişi akshdgaskhdgas diye üyeliğiniz olsun hiç değilse video izlemek için. zırlamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 millet "YA FEYS LİNKİ KOYMAYIN FEYS KULLANMIYOM" diye zırlıyo forumda lafım o zırlayanlara işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sorunlumusun sen? niye insanları aşağılayıcı şekilde konuşuyorsun? bebekler / çocuklar zırlar. dolayısı ile sen yetişkin bir insana "zırlama" gibi bir hitapta bulunursan bu aşağılamak anlamına gelir. yoksa saygısızmsın? bununla birlikte facebook videoları public değlidir, üye olmayanlar göremiyor. dolayısı ile her insanın facebook üyeliği olduğunu kabul etmek ve ona göre public bir forumda paylaşımda bulunmak saçmalıktır. vurgulamak gerekir ki facebooka üye olmak istemeyenler facebook ideolojisini sevmediklerinden dolayı üye olmazlar, yoksa facebook paralı olduğundan filan değil. belki de algı eksikliği çekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Beyler sakin eğlenmeye geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Brigand said: sorunlumusun sen? niye insanları aşağılayıcı şekilde konuşuyorsun? bebekler / çocuklar zırlar. dolayısı ile sen yetişkin bir insana "zırlama" gibi bir hitapta bulunursan bu aşağılamak anlamına gelir. yoksa saygısızmsın? bununla birlikte facebook videoları public değlidir, üye olmayanlar göremiyor. dolayısı ile her insanın facebook üyeliği olduğunu kabul etmek ve ona göre public bir forumda paylaşımda bulunmak saçmalıktır. vurgulamak gerekir ki facebooka üye olmak istemeyenler facebook ideolojisini sevmediklerinden dolayı üye olmazlar, yoksa facebook paralı olduğundan filan değil. belki de algı eksikliği çekiyorsun. bi insan bi zırlama lafına bu kadar takıp niye böyle hakaretlerde bulunur anlamamki =( illa bendemi gerizekalı, aptal, algılama sorunların var senin gibi hakaret edeyim. sabah sabah çatıcak adammı arıyosun =( üzüldüm lan bildiğin adam arızalı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Facebook İdeolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ahaha, adam inanmış of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 olm bu kadar laf üzerine patiyi bırakmayı düşünüyorum lan hani ağır bişi desem hakettim bu kadar lafı diyeceğimde bu kadar hakareti haketmemiştim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Zırlama kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Brigand said: sorunlumusun sen? niye insanları aşağılayıcı şekilde konuşuyorsun? bebekler / çocuklar zırlar. dolayısı ile sen yetişkin bir insana "zırlama" gibi bir hitapta bulunursan bu aşağılamak anlamına gelir. yoksa saygısızmsın? bununla birlikte facebook videoları public değlidir, üye olmayanlar göremiyor. dolayısı ile her insanın facebook üyeliği olduğunu kabul etmek ve ona göre public bir forumda paylaşımda bulunmak saçmalıktır. vurgulamak gerekir ki facebooka üye olmak istemeyenler facebook ideolojisini sevmediklerinden dolayı üye olmazlar, yoksa facebook paralı olduğundan filan değil. belki de algı eksikliği çekiyorsun. Bunun altına imzamı atarım arkadaş. Kermit yaptığın çok çocukca ve ayıp. Kınıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 son zırlayışımdı bu. elveda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kermit said: Brigand said: sorunlumusun sen? niye insanları aşağılayıcı şekilde konuşuyorsun? bebekler / çocuklar zırlar. dolayısı ile sen yetişkin bir insana "zırlama" gibi bir hitapta bulunursan bu aşağılamak anlamına gelir. yoksa saygısızmsın? bununla birlikte facebook videoları public değlidir, üye olmayanlar göremiyor. dolayısı ile her insanın facebook üyeliği olduğunu kabul etmek ve ona göre public bir forumda paylaşımda bulunmak saçmalıktır. vurgulamak gerekir ki facebooka üye olmak istemeyenler facebook ideolojisini sevmediklerinden dolayı üye olmazlar, yoksa facebook paralı olduğundan filan değil. belki de algı eksikliği çekiyorsun. bi insan bi zırlama lafına bu kadar takıp niye böyle hakaretlerde bulunur anlamamki =( illa bendemi gerizekalı, aptal, algılama sorunların var senin gibi hakaret edeyim. sabah sabah çatıcak adammı arıyosun =( üzüldüm lan bildiğin adam arızalı çıktı kullandığın kelimelere dikkat edecen. ben senin babanın oğlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ALLAHINIZ YOK MU SIZIN ?!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar