b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ben şimdiden bu konuyu parselliyorum. 31/12/2012 saat 23:59'da bu topici açıcam. tarih 01/01/2013 olduğunda başta ömer çelakıl olmak üzere ve -tam olarak marduk demese de uzaylı zart zurt dese de- haktan akdoğan olmak üzere bu marduk olayını sıkan herkese de bu konuyu uplayıp kapak edicem. yok eğer ben yanılırsam da kimse buraya epic fail yazamıcak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 lan harbi gerçek çıkarsa bu olay insanlığın geldiği son nokta wow mu olmuş olcak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yeterli bi seviye bence uygarlık için wow ve facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 evet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Marduk bizi teğet geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Olm ben geçen gün rüyamda gördüm şu marduk olayını nereden girdiyse artık, böyle projektör tutulmuş tavşan gibi herkes bakıyordu gezegene yaklaşırken, sonra geldi, geldi, birden yanmaya başladı, yere vurmadan eridi gitti. Atmosfer yetebildi onu toz haline getirmeye. Sonra herkes yoluna gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 arkadaşlar bu olay gerçek. benim teyzemin başına geldi.. atmosferde erimiş. gözümüzle görmesek inanmazdık ama teyzemin başına geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Delikten girerse yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Basket olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 marduk bi çarpıcak bi de yer çarpıcak roflrofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://api.ning.com/files/3LHdkaMYLNl7OGKO1Xx8F1gQgHM7Q8u*4tmMJPO-WFt5pc-oaGpB2f8UFN8OoGsCk3K9s0GuwFLilO1h*Wvj7U3Y*qetScXO/marduk666.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 o resim yüzündn kuzenim masadan düştü ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bi insan o hale gelmek için nasıl bi kafada olmalı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ogelenler maruk değil dranei olacak dünyaya komple yeni expansion gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 o diil de dün uyuyodum yakınlara hayvan gibi yıldırım düştü bi an pişmanlıkla yusuf yusuf oldum sonra dedim ki sene daha 2009 la bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 çok banalsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 o diilde metin 2 de bu taş düşmesi olayını anlatmıyor muydu? kuzenler haklıymış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 marduk filan çarpmıyomus işte gerçekler -Saurfang has never used his most powerful cleave, the closest he got to it resulted in the maelstrom. However in 2012 Saurfang plans to use his most powerful cleave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 meerse Mardudakiler de böle muhabbet ediyolarmış aralarında : -olm lan hayaların takvimine göre 2012 denen yılda dünya diye gezegene çarpacakmışız. -yeaaa de get. -olm hayalar çok acaip toplum lan, bak bi sürü bilinmeyen şey var piramit falan. -heee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Arkadaşlar bu olay fake. ayrıca kabullenmiş gibisiniz ama o lemür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 SodomVsGomore said: o diilde metin 2 de bu taş düşmesi olayını anlatmıyor muydu? kuzenler haklıymış! taş diil evladım, gezegen. hemde öyle böyle bi gezegen değil, kozmik güçleri filan var uber bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 İyide sorun şurda bizim tavkimimize göre mi onların takvimine göre mi 2012 sorun orda başlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 takvim nedirki insanlarin kicindan uydurdugu bisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 net yattı bence bu olay bi kere 2 senede gelecek şey şimdiden gözükürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 düşün ki o kadar hızlı geliyor direk içimizden geçer heralde hissetmeyiz hamdolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar