Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Station Taksi İçin +10TL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün havalimanından elimizde fazla valiz olduğu için bi doblo taksiye bindik. Adam taksimetreyi 10 ytl ekleyerek açtı. Böyle bi uygulamayı ilk defa duydum. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bir de merak ettiğim bu taksiler nereye bağlı? Tarifeleri vs. kim belirliyor? Polis, belediye, Taksiciler odası..?
Mesaj tarihi:
İsviçre'de de arabanın kalitesine göre değişiyodu taksi tarifesi.

Örneğin VW passat a değil de Mercedes S-class taksiye atladın mı daha çok para veriyodun.

Belki o tarz araçlar arası fark uygulamasına geçilmiştir.

Ama bunu havaalanından evine dönüp pc ni açıp internete girip forumda sorana kadar taksiciye sorsaydın ya? Utandın mı noldu?
Mesaj tarihi:
ajan, adam taksi metreyi 10TL den açtığında elin armut mu topluyordu? sorup hemen orada inseydin başka taksiye binme ihtimalin olurdu.
ben olabildiğince duraktan binmeye çalışıyorum da böyle bişi duymadım yani,
sıteyşın bu 10TL eklerim ben demedi kimse bana (:
Mesaj tarihi:
havalimanının kendi taksileri, anlaşmalı ya da
olay şu, sen çok valiz koyduğun için adam ağırlıktan dolayı daha fazla yakıt harcıyor. onu da 100 le çarpıp sana yansıtıyor kısaca. esprisi bu.
Mesaj tarihi:
dogru yalniz bagaj agirligi diye bir olay var taksilerde. istanbul taksilerinde yazmaz ama genelde tatil yerlerinde antalya bodrum gibi oluyor saniyorum. havaalaninda da adam almis kaziklamamistir sanmam. ama kaziklamis ta olabilir de.
Mesaj tarihi:
bagaj ağırlığı olurmu ya, bagaj dediğin zaten uçaklarda 25kg limiti var. bagaj yerine 1 kişi binse 75 kg. 3 bagaj 1 adam etmiyor. o zaman minibus gibi adam başınada para ayarlanması lazım.
Mesaj tarihi:
3 kişi binince aynı para 3 valiz gelince ekstra 10 tl olayı çok mantıksız geldi bana. böyle birşey varsa bence bu kararı alan yönetimde kendini kuyulara atsın.

GÖZ GÖRE GÖRE 10 TLYİ KAPTIRMIŞSIN HACIKO, O PARAYLA GÜZEL Bİ MAGNUM PATLATMIŞTIR SICAKTA OHŞİLOPŞ..
Mesaj tarihi:
uçaklarda vlaiz ağırlığı limiti var. uçak atıyorum 200 kişi kapasiteli. ister uçağa 5 kişi binsin, ister 200. sen eğer o 40kg limitini (böyleydi sanırım) geçersen veriyorsun kg başı ağırlık parasını
Mesaj tarihi:
Ya konu 5 lirasıyla 10 lirasıyla alakalı deil. İlk defa duydum ve doğal olarak araştırıyom. Havalimanında taksileri sıralayan herif de aynı şeyi dedi. Ben şimdi bu konuyla ilgili bilgi almak için nereyi arıcağımı bilemedim ondan buraya yazıyom.
Mesaj tarihi:
taksi ve dolmuşcular odasını arayip şikayet edebilirsin. ya da bir dahaki sefere mantığını kullanıp +10 lira isteyenlere masanın altından hareket çekersin.
  • Yeni Oluştur...