Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 DeathFinger said: Ne kadar amatörce ve gereksiz yapılmış bir penaltı... aynen ya öle kafaya çıkılır mı anten midir nedir bu arada ligtv spikeri küvıl attı diyor baros değil:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ben penaltı atılmadan baroş yazdım, diğer iki kişide baros yazdı ona gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 penaltı dogruydu.yediğimiz goldeki orta fenaydı.ama volkanın kesmesi lzmdı.volkan yaman gider muhtemelen.1 kere geldiler gol oldu biz resmen kornerlerde kendi yuzumuzden gol atamadık :).bomboş 2-3 tane net korner karambol oldu. denizli gol atarak hata yaptı ztn. 2. yarı 5 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 post kasıyoruz işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Fistan said: BAROS :Dcaps bile açmış sinirden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Red said: denizli gol atarak hata yaptı ztn. 2. yarı 5 olur GS en son bi takımı küçümsediğinde 5 yemişti, başında erhan altın, sol kanatta murat hacıoğlu vardı. taner gülleri eksik kalmış yalnız, onu farkettim şimdi. yerine angelovu koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 justin icin bu ip degistirme programlari var ya. onlar yavaslatiyolar heralde di mi? yukledim de acaip takilmaya basladi, nedendir bilen var mi ya da nasil gecer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Penaltı hakkındaki en doğru yorumu yaptığımı düşünüyorum. Penaltı ama yani anca bu kadar gereksiz ve saçma bi penaltı olur. Galatasaray'lı olarak ben kızdım denizlisporlu futbolcuya o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 baglantıda problem vardır gayet normal claısıyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sg-1 said: Red said: denizli gol atarak hata yaptı ztn. 2. yarı 5 olur GS en son bi takımı küçümsediğinde 5 yemişti, başında erhan altın, sol kanatta murat hacıoğlu vardı. taner gülleri eksik kalmış yalnız, onu farkettim şimdi. yerine angelovu koymuşlar. valla geçen sezon bazı maçlarda ama bu sezon böle rahat bi halde maç izliyorum.yıllardır hasret oldugumuz bi durum.5 atıcaksak bile kanser oluoduk her maç :) ama takım suan gayet sakin oynuo.1 gol yedik 2dk yuklendik penaltı oldu. denizli kapanıyor baya. 2. golu bulursak 5 e gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bu arada Uğur'un ceza sahası dışından çektiği şut sizlere de Sabri'yi hatırlatmadı mı :D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Dartanian said: Niye böyle olduğunu biliyorum. bunun gerekçesi sabrinin olmamasydı.. Sabri olsa şimdi 4-1di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 programi kapayinca hizli calisiyo yine. Czentovic said: baglantıda problem vardır gayet normal claısıyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 AYHAEHAEAH ardaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 2-1 arda çok can yakıyoruz kornerlerde artık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ahahahah penaltı AUHDUIAHUFSDFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 süper ya bida penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 gg DADDY COOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 süper 3-1 kewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Fistan sustu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Geçen sene GS'nin penaltıcısı kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 AHAUAUAUHAUAHA O NE LAN AHAHAH 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar