Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya bılıorum bu kızlar hakkında baya bı topic acıldı ama paylasmassam daha cok buyucek sorun benım ıcın :( ılk defa asık oldum (hoslantıydı sevmelerı saymıorum) vede 1,5 sene pesınden kostuktan sora cıktım (aslında kosmadım sadece 2 kere cıkma teklıfı ettım).neyse cıktık 2-3 defa ayrıldık barıstık ama gecen pzt bıttı tamamen.o haftaıcı hıc konusmadık.o haftanın cuma aksamı ısde msj attı fasla konusamadık flm kafam karısıktı kus deılız vs dıye.pzt gunu aksamı gene msj attı guya konusuyorus ama ne okula geldıgın ne de aradıgın var dıye.neyse cvp flm attım işte pzt aksamı ve salı gunu muhabet duseldı.bende acaba tekrar olur mu hayalıne kapıldım acıkcası ne yalan söyliim.ama kız ark.ından ögrendıgıme göre bıtmıs tamamen (ki ögrendıgım kızda kızlardan kankam yalan sölemes bana).ben tabı coktum salı aksamı bunu örenınce.cars. gunu msjlastık kızla işte bende kendı kendıme senaryo yazdıımmı ama gerceklerı örenınce ayagımın yere bastıgını flm söleıdm konu acıldıda.sora aradan 1-2 saat gectı kız "sernayo neydı bnmle ılgılı mı kırdım mı senı flm dedı." bende dayanamadım söledım "işte ben belkı tekrar olur dıye umıtlenmıstım ama olmazmıs" dedım. oda "kırdıysam affet ama bu olanlardan sora ark. oalrak kalmamıs ıkımıs ıcınde en iisi" dedi ve bitti.. tabi bende bittim :( 2 gundur hersey yabtım unutmamı saglıcanı dusundugum ama nafıle mutlaka aklıma gelıo gerek eskı gunler gerek o :( bana bi önerı sunun ya :( sımdı tbı 3 ay var ama okullar kapanıp acıldıgında ben onu hergun gorucem aynı sınıfta olucaz gene kı gecen hafta cok acı cektım o yakınımda ama bana cok uzak anlatılamaz bı duygu bu :( kendıme bıraz saygım olmasa okulda coktan aglamısdım bu nedenden dolayı kı sık aglıyan hatta aglıyabılen bırı degılım :( önerılerınıze acıgım... p.s: geyıktı vs yabcaksanız hıc msj atmayın ben cıddı oalrak soruyorum...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yeni a$kLara yeLken açacaksIn biri gider öteki geLir dert etme[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben sana anlatıyım ders al lıse 1 de devlet okuluna yazıldım bir kolejden okulun ılk gunu bunalıma gırdım tabı ne bu okul bole dıye evde alayış kırılış başka okul ıstıyom dıye ertese gun okulda bır kız gordum direk hayallerımdekı tıptı delı aşık oldum ve lanet bole başladı sonra bala kız benle aynı ıstıkamette oturuyomuş onu ogrendım ve okuldakı bir arkadaşım vardı oda aynı ıstıkamet servısle gıdıyo ondan fıkır alıp bende servıse yazıldım sırf kız için ilk muhabbet kurmaya calıstım olmadı fılan sonra o benle dalga gectı tanıştık kaynaştık vs vs cok sohpetımız oldu tam gazı alıp teklıf edıcem kuut babam vefat ettı ve psıkolojık coktum kıza acılamadım ondanda darbe yemıyım dıye tam bıraz cesaretımı topladım 3 ay kadar kuut dedem vefat ettı gene kıza acılamadım bu arada salak kız servısı bıraktı ıyı sohpetımde vardı bı gun başka okuldan bi arkadaşım geldı kızı takıp edıcez mayıs ayı okullar kapanmadan nerde oturuyo ogrenelım dedık servıste benden sonra ındıgı ıcın ve evını sordugumda "buyuk mcdonalds var orda okul var toprak yol var bıtane orda oturuyorum" dedı sorun bahsettıgı semtte 3 tane mcdonalds vardı :D nese takıp eıcez kızı delı yagmur yagıyo yolda pusu kurduk o ne kızın yanında okulun en belalı adamı var meger aynı sokakta oturuyolarmış adamıda tanıyom sınıf arkadaşım fılan adam delı yurek ozentısıydı tabancayla gezer her şeyı kendıne kurulan bır kumpas sanırdı fılan nese dot yemedı benım takıp etmeye arkadaş bunnarın bınıdıgı mınubusu durdurdu hayır demem ragmen yarım saat sorgulandım allahtan bunnarın ındıgı yerde alışveriş merkezı vardıda oraya gıdıyoz dıye kıvırdım fılan meger benım yanımdak ıcocukta kıza aşık olmuş takıp edelım dedı ınınce hayır dedım fılan sonra bende aşıgım dedı baya bi yumruklaştık bızı alışveriş merkezının otoparkından attı guvenlıkcıelr fılan neyse bı daha kızı gormedım o sene ertesı sene servıse yazılmadı kız okulda gordum ama konuşamadım araya 3 ay gırdı ve kız en son gordugunde takıp ettıgımı anladı heralde taa 1 nısan da kazara aynı mınubuse bındık yenıden sohpet başladı kız bu arada okuldakı harbıden en guzel ve en populer kız samımı olduk bırden buna CD hazılrladım dogum gununde 9 CD verdım kuut gene yaz tatılı gırdı acılamadan hala salak salak gezıyom bu senenın başında kızla gene samımıyetı kurdum zar zor telefonunu fılan aldım 20 ekımde tam işler cıllop olmuş benım dogumgunum fılan sınıfta benden nefret eden kız bu sırrımı duymuş bırınden tum okula yaydı tabı kızla papaz oldum gene sogukluk oldu telefon edıp duzelttım zar zor ugraş ugraş tam kıvama getırdım bana size gelıcem bi ara fılan dıyo tam açılıcam dışarda yakaladım konuyu açıyorum kız dayım kalp kırızı gecırıp oldu vıcdan azabı cekıyorum dedı buuum gene bızım iş suya düştü tam arayı onardım fılan bu defada kız passaparaloda danscılık yapmaya başladı dotu kalktı ııce o* oldu artıslendı fılan hatta dogum gunu bayram vs de cektıgım cevaplara bıle bakmadı kı dogumgunumu hatırlamadıgı halde ben onunkını ezberlemiştim ama zahmet edıp sagol dıye mesaj atmadı ne mezunıyete ne kep torenıne katıldı okul cok dandık oldugu ıcın ona gore bı havalara gırdı kendını jet sosyete sanıyo salak bı dahada gormedım kızı şu an elımde cektıgım bısuru resmı ıle yıllıktakı ve ınternettekı resımlerı var onnara bakıyodum uzun uzun tam unutıyım dıye hepsını yokettım bu defada ne zaman TV yı acsam passaparola cıkıyo pufffff ------------------------------------------------------------ bu hıkayedekı ders ıse ben mal oldugum ıcın 3 sene aynı salak kızın peşinde koştum ve lısedekı yaklaşık 400 kızdan herhangı bırı ıle arkadaşlıgım bıle olamadı buna konsantre oldugum için sonuç boşa geçmiş 3 sene ................. benden tavsıye sakın ama sakın bı kıza baglanma ben baglandım acı cektım devamlı ve hala cekıyorum şunu unutma o kızla omur boyu beraber olmıycan maksımum bı sene daha cıkarsın enınde sonunda ayrılıcan eger kaderınde varsa veya kız için ozelsen zaten kendı kendınıze seneye barışırsınız yoksa olmaz o iş benden tavsiye direk git başka kız bul zaten senı sevıyosa senı başkasıyla gorunce dırek gelır konuşur[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bu arada okudum şölede lisede başıma gelenlerı yazsam iyi sitcom cıkarmış :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kızla konustun mu yani iliş. bittiginden emin misin?[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Pyr0, 11 Haziran 2004 03:49 tarihinde demiş ki: oda "kırdıysam affet ama bu olanlardan sora ark. oalrak kalmamıs ıkımıs ıcınde en iisi" dedi ve bitti.. tabi bende bittim :( [signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bu arada viktor ben kızla gecen sene teklıf ettıkten sora kbl etmeyınce 7 ay hıc slm vermedım aynı sınıftayız dusun sabah bı gunaydın bıl yok kıza kar$ı.gecen sene sonu artık normal muhabete ba$ladımda ondan sora bu sene ba$ındada normal gıdıyordu sohbet subat tatılınden cıktık 28 $ubatta bnm babam vefat etti :( ztn bı hafta sonra kız nolduysa bımıorum(ben olgunla$mı$ım öle bı$ıler duydum ama) flörte ba$ladık sonra da cıkma ve sonra ayrılık olay bu :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 başın sağolsun :([signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dostlar sagolsun..[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 beyelr kimsenın bi önerısı yok mu ya :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kıskandırmaya calıs kızı. :)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 lol hıc bı etkısı olmaz bıldıgımız kovalarsan kacar veya dötu kalkık kızlarla alakası yok uzaktan bıle kız cok akıllı bu ish bıttıdeunutmak ıcın önerı ıstıyorum ben...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bence yeni bi aşk bulunca hepsini unutursun oyüzden sen kızları süzmeye devam et eheh hem yazda gelio aşık olur unutursun böle günlerde efkarlarnılmaz[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 olabildiğince çok kızın bulunduğu yerlere dal . espri yap b kızla arkadas ol(sevgili deil) zamanla unutursun.[signature][hline] :) :) :) [email protected] [Bu mesaj Etheral tarafından 11 Haziran 2004 09:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 O kizdan sana yar olmaz. Zordur o yaslarda ask acisina tuz basmak :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ilk defa asık olmak diye birşey yok bu yasına kadar sevmedignim kimseyi yani..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 topige giriyorum ya gene kim uplamis bunu diyorummbi baktim daha bugun acilmis[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Kızı düsünme o seni düsünsün.[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 etheral sen nerden cıktın lem karıstırcaklar şimdi bizi :P[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yaw beni karıstırmazlar seni karıstırırlaar. bknız imza :)[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sana benden tek tavsiye: ne yaparsan yap ama bağlanma.. Aşık ol, ama bağlanma jedi ol yani bu konuda:P Bunu öyle duygusuzce söylemiyorum, inan bana. Bi kız yüzünden 3-4 senedir aşık olmadım ben. (tamam hoşlandım ettim de hiç aşk olmadı [olsada bişi olcak sanki:P])[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 daha demın uyandım ve ruyamda kızı gördum.konusuoduk msjla$ıoduk flm sonra tekrar deneme kararı alıoduk :( off off...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bana kalsa salla gitsin derim ben[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 lol olmuyor i$te bi $ekilde aklıma geliyor ben cok mu mutluyum sankı $uan kı halımden :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kanka takma, gel senle bi suma voleybal çevirelim bişiciin kalmaz[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar