forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 izmir ekonomi üniversitesinde olanlara sesleniyorum (özellikle bilgisayar mühendisliği)! kaçınız wow oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 biri hemen umut sarıkayanın uzun saç top sakal karikatürünü koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 odtü değilmiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 odtüydü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yok o değil ama o da olurmuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yav yokmu ekonominin wowcu potansileyli hakkında bilgisi olan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bi tanıdıgım var ekonomide nolifer ama okulla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 okul laptopu da vericek zaten okulda wow oynaridük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 geçiş için başvuru yaptım kabul edilirsem oynarız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 okadar bilgisayar oyunları yüksek lisans şeysi vede bilgisayar oyunu ile ilgili seçmeli ders var. wow oyuncusu boldur inşallah :D zaten bilgisayar mühendisliği okuyoruz, kız öğrenci sayısının oldukça düşük olmasını bekliyorum. okadar adamın arasında bari wowcu olsun biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 hacı tamam da wow online bir oyun. insanlar yanında olmasa da oynuyoabiliyosun felan. nedir bu götgöte oynama arzusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Karşı factiondan adam bulup wsgde farmlıyıp hareket çekecek belki ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 üiversiteye girmiş yeni yetmenin wow ile ortam sağlama çabası. tutmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Üniversiteye girdiysen git kız bul. WoW oynayanı her zaman bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 "AY EM BILAYND NAYT ELF" diye bağır kestikten sonra tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 uzun uğraş sonunda patiden acc alınca insan sorası geliyor :D eski acc ye de ne olduysa açılmıyor. neyse ya yoksa yok. bir soralım dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Güzel topic,ilgi olursa Türkçemizi sevelim topigiyle yarısabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 abi yapma etme wow + üniversite olmaz...bende olmuyor en azından yol yakınken geri dön hem izmirdesin ne yapacan wowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 2 yıldır bu foruma üye olmadan takılarak rekor kırmamı kim engelleyebilir ki diye sevinirken, bu topigi görüp dayanamayarak mesaj atma zorunlulugu hissettim kendimde .. soruna gelicek olursak: tabiki baya kişi var, hatta guild leride vardı sanırım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ha bu arada okulun verdigi laptop la raid yapılmıyor :P belki yeni sezon verdikleri iyi cıkar şansına .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ben wow oynuyorum 17 yaşındayım izmirliyim 1.74 boyundayım turuncu saçlıyım, çok seksiyim seni çok yalnız gördüm tanışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bizim okulda bi' tek ring servis bedava. o da 16bin ogrenciye 4 tane. wow oynanmasa da laptop olayi iyiymi$ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 pekaziz said: Üniversiteye girdiysen git kız bul. WoW oynayanı her zaman bulursun. ben wow oynıyan kız bulmustum bişey olmadı o ayrı ama çok şaşırmıstım hem de alakasız bi sekilde tanısmıstım hem de güzeldi hem de bissürü daha kız arkadası vardı wow oynıyan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 en az 1 milyon kız wow oyuyor dünya üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 okulda kızlarda var oynuyan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar