fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 iddaada 1e3 oran bul 1 günde 3e katla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 1 e 7 veren oran buldum 2 tl gömdüm bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 pogodi said: 200 tl olcakmş haklı. olsuns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 peki başvurudan sonra şu dönemde yapılması gereken şeyler var mı? güzel up oldu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 İş bulamayıp 11bin lira borçla ortalıkta dolanırsanız hepinize pek güzel gülecem (bana gülüyorlar da hep :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 FromTheHell said: peki başvurudan sonra şu dönemde yapılması gereken şeyler var mı? güzel up oldu ha Bildiğim kadarıyla sadece dua edebiliriz şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 pekaziz said: İş bulamayıp 11bin lira borçla ortalıkta dolanırsanız hepinize pek güzel gülecem (bana gülüyorlar da hep :( )11'i faiziyle yaptın herhalde? benim 3. sene bitiyor ocakta 6 milyar yeni oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 almayın lan.. öde öde bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ya şu öğrenim kredisi ne zaman açıklanır? arada siteye giriyorum ama ses seda yok. arkadaş okulda öğrenci işlerine gelir alıp almayacağın dedi ama emin değil oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hala bekliyo muyuz yav? belge melge bi sürü şeyle uğraşıcaksın demişti arkadaşım. e ne zaman uğraşıcam ben? uğraşmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 öffffffffffffffff LANET burs alamamışım =/ katkı ve öğrenim kredisi almışım. acaba kabul etmesem mi? normal geçinip gittim şuana kadar harçlıkla, faizle geri ödeyeceğim bi para ekstradan yük olur sadece sonra gibime geldi birden. napayım tavsiye plx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Öğrenim kredisi almışım iyi oldu en kötü ihtimal içki parası çıktı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Drall said: öffffffffffffffff LANET burs alamamışım =/ katkı ve öğrenim kredisi almışım. acaba kabul etmesem mi? normal geçinip gittim şuana kadar harçlıkla, faizle geri ödeyeceğim bi para ekstradan yük olur sadece sonra gibime geldi birden. napayım tavsiye plx? alma dayı öderken ağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 orasını öderken düşünürüz yav fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 katkı dredisi çıkmış yerim kredisini lan burs vermedi adiler almıyorum kredi lan babayı öderim size faiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 site yine yamulmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Yok şimdi girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Dartanian said: Yok şimdi girdim şimdi açtı da açmaz olaydı Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ bide capsle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Merak etme :D Adı: KADİR TOLGA Soyadı: ELMASTAŞ Üniversite Adı: CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Fakülte Adı: UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Bölüm Adı: BANKACILIK VE FİNANS Öğrenim Kredisi: ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ Öğrenim İptal Nedeni: Burs İstek Durumu: BURS KAZANAMADINIZ Burs İptal Nedeni: Burs veya Kredi Tahsis Katkı Kredisi: KATKI KREDİSİ KAZANAMADINIZ Katkı İptal Nedeni: Banka Şubesi: TC.ZİRAAT BANKASI MANİSA ŞUBESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 2. öğretimsin ne bekliyodun sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ee şimcik prosedür ne noterle ilgili bi mevzu var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Daha zor işte şartlarım lan.Katkı kredisi istemiyorum zaten vermiyolar.Bursu verseler nolurdu tek çocuğum diye vermediler biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Şimdi notere gidicem taahhütname mi ne var onu alıcam sonra bi adres vermiş oraya postalıcam 11inde gelcekmiş buymuş..Hatta gidiyorum.Tek boş günüm bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Dartanian said: Merak etme :D Adı: KADİR TOLGA Soyadı: ELMASTAŞ bundan sonra senin adın kadir yavrucuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar