Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 peki şimdi okulu yazmadan başvuru yapsak bir sorun olurmu sonra düzeltebilicekmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Evet düzeltiliyo güncelleme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Şöyle bir not eklemişler ana sayfaya said: (Üniversite,Fakülte,Bölüm,Puan ve Puan Türüne ilişkin alanlar Kurumumuzca ÖSYM 'den alınacağından bu alanlardaki bilgiler tarafınızdan doldurulmayacak ve dikkate alınmayacaktır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bugün yaptım ben başvuruyu netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 harcı ödeyen öğrenim kredisi değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 _Mikael_ said: harcı ödeyen öğrenim kredisi değil mi ya? Harç = eğitim giderlerine katkı (yersen) haliyle Katkı Kredisi harç kredisi oluyor. Bu arada sitede okul kısmı düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 burs:geri ödemediğiniz yılın 8 ayı hesabınıza yatan paradır.genelde ikinci öğretime çıkmaz. öğrenim kredisi:Mezun olduktan 2 yıl sonra ödemeye başlayacağınız yılın her ayı hesabınıza yatan, her sene belirli bir zam alan(misal 150'yle başlaıdm ben 2.5 sene önce 180 şu an. her ocakta zam geliyor) para katkı: harcınızı öder. sonra geri ödersiniz.genelde ikinci öğretime çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 peki bu hazırlık yada 1.sınıf mevzusu noldu ? benim kuzenim Van da 2 yıllık kazandı biz ne seçcez ordan hazırlık mı seçelim 1 mi seçelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 açıköğretimler burs ve krediden yararlanamıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Valeron said: peki bu hazırlık yada 1.sınıf mevzusu noldu ? benim kuzenim Van da 2 yıllık kazandı biz ne seçcez ordan hazırlık mı seçelim 1 mi seçelim ? e 1 sene hazırlık yoksa 1.sınıf seçiceksin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 o değilde okuldan kayıtla ilgili zarf gelmedilan daha bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bana da gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 arkadaşlara falan gelmiş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bana öss kağıdı da geç geldi :( ve benim kaydım 31inde başlıyo az kaldı gelsin lan LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Riverwind said: arkadaşlara falan gelmiş hep Dartanian said: bana da gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bana geldi bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Arkadaşlar özel şirketlere ve vakıflara burs başvurusu yapacağım okuyacağım şehirdeki şirketlere mi başvuruda bulunayım yoksa bulunduğum şehirdeki şirketlere mi başvurayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 burs veren kim varsa başvur bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bencede kim varsa başvur benim bi arkadaşım aylık 800-900 lira yolunu buluyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Nereden başlayacağımı bilemiyorum,tek tek kapılara mı gideyim şimdi ne yapayım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben de aynı şekilde, antalyadayım ıspartayı kazandım burs başvurmak istiyorum, nerelere başvurabilirim? kyk'ya başvurdum bi tek şimdilik. yardımcı olursanız sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bu kyk nın yurt ve kredi sonuçları ne zaman belli oluyo bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yurt lar 31 inde olması lazım burslar ne zaman acıklanır bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 burs ve krediler kasım ayında falan açıklanıyor. özel burslar için valla annenizin babanızın tanıdığı olan şirketlere ya da atıyorum malatyalılar derneğine(malatya yerine nereliyseniz işte) falan başvurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kyk sonuçları bugün açıklancakmış. saat 2'de sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar