Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KYK Başvuru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle bir not eklemişler ana sayfaya
said:
(Üniversite,Fakülte,Bölüm,Puan ve Puan Türüne ilişkin alanlar Kurumumuzca ÖSYM 'den alınacağından bu alanlardaki bilgiler tarafınızdan doldurulmayacak ve dikkate alınmayacaktır.)
Mesaj tarihi:
_Mikael_ said:

harcı ödeyen öğrenim kredisi değil mi ya?

Harç = eğitim giderlerine katkı (yersen)
haliyle Katkı Kredisi harç kredisi oluyor.

Bu arada sitede okul kısmı düzeldi.
Mesaj tarihi:
burs:geri ödemediğiniz yılın 8 ayı hesabınıza yatan paradır.genelde ikinci öğretime çıkmaz.
öğrenim kredisi:Mezun olduktan 2 yıl sonra ödemeye başlayacağınız yılın her ayı hesabınıza yatan, her sene belirli bir zam alan(misal 150'yle başlaıdm ben 2.5 sene önce 180 şu an. her ocakta zam geliyor) para
katkı: harcınızı öder. sonra geri ödersiniz.genelde ikinci öğretime çıkmaz.
Mesaj tarihi:
Valeron said:

peki bu hazırlık yada 1.sınıf mevzusu noldu ? benim kuzenim Van da 2 yıllık kazandı biz ne seçcez ordan hazırlık mı seçelim 1 mi seçelim ?

e 1 sene hazırlık yoksa 1.sınıf seçiceksin bence.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar özel şirketlere ve vakıflara burs başvurusu yapacağım okuyacağım şehirdeki şirketlere mi başvuruda bulunayım yoksa bulunduğum şehirdeki şirketlere mi başvurayım?
Mesaj tarihi:
ben de aynı şekilde, antalyadayım ıspartayı kazandım burs başvurmak istiyorum, nerelere başvurabilirim? kyk'ya başvurdum bi tek şimdilik. yardımcı olursanız sevinirim =)
Mesaj tarihi:
burs ve krediler kasım ayında falan açıklanıyor.

özel burslar için valla annenizin babanızın tanıdığı olan şirketlere ya da atıyorum malatyalılar derneğine(malatya yerine nereliyseniz işte) falan başvurun.
  • Yeni Oluştur...