Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: VTR_AHMET_KONYA demiş ki: Selam Millet Ben Konyadan Ahmet Bu Siteyi Bir ArkadaŞ Tavsiye Etti. BeNde 93 Model Dogan S Var.uzerinde 2000 Fiat Coupe Motoru Dereceli Eksantrik Mili GeniŞ Pİston Ve GÜÇlendirilmiŞ Motor 13 Jant Çapi.konyada KalkiŞta GeÇemedigim Tek Bir Subaru Impreza Kaldi.bmw Falan Hlteeti.ama Ben Bayagai Masrafettim Arabama.tuple 240 Maksİmum Hiz Benzinle HiÇ Denemedim .Ön Konsol Tamamen DegİŞtİ.270 Katrani Taktirdim GÖstergdede 270 Yaziyor. Arka Tamponlara Ufak Delİk AÇtirdim.gİren Ruzgardelİkten Çikiyor Surat 15 Km Falan Artiyor.el Freninin Oraya Dugme Yaptirdim Hareket Halindeyken Şarzi Kesİyorum.EL FRENIN ORAYA BIR KOL YAOPTIRDIM EKZOZSUN SESINI ORDAN AYARLIYORUM.POLİSİ GORUNCE ARABANIN SESI SOLUGU ÇIKMIYOR AMA POLİSİ GEÇİNCE CAYIRTI KOPUYOR ORTALIKTA. Meraklisina Satilik.14 Mİlyar İstiyorum Gormek Isteyen Varsa Konya Zafer Meydaninda AkŞam 6-8 Arsi Gorur Beni Vtr Ahmet Lakabim 06 Y 3272 Plaka 0535 865 58 76.BENLE KAPIŞACAK OLN VARSA ARASIN.ÖZELLIKLEDE ANKARALILAR.KONYA modifiyem forumlarindan alintidir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Halfmumi bi ara geçerse bi fotoraflasa da koysa şuraya bunun tipi doğan slx gtr flndır[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tüp dediği lpg değil nos'dur :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 - [Bu mesaj Infeqted tarafından 09 Haziran 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ama benzinle denemedim demiş?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 *!Camdan atlar gelir* lol :) AŞIRI sallamasyon diye buna denir :) 14 milyar o arabaya vereceğime 1DH bisikleti,1 Yol bisikleti birde en babasından Cross Country bisikleti alırım ben :) Gillette...iyi keser... Gillette...Sensor,ben söyliyim[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 zuahhahau ğpuhauha durun bi dakka kendimi kaybettim.. bu adam tahminimce bir şaka.. dalgasına falan yazmış sanırım.. olamaz inanamam! bmw falanhaltetmiş arkadaş m5'lerin falan eline vermiş arkadaşlar siz hala gülüyosunuz.. gyy[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 harbi atlayacaksan durma.. kitle :)[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya kesin 2-3 pic adam kasitli yazmis :) baksana adam konya da bana vtr ahmet derler demis asil buna birinin verdigi cevap bomba soyle demis kadrani 270lik yapmanin performansa bir getirisi olmusmu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Valla bu adam atıyormu atmıyor mu bilemem (15 kilometre hızlandıran deliklerin çapı neymiş diye sorasım geldi o ayrı da :) ) Nos takılmış şahin ne yazık ki ben gördüm. Onu yapan adamlar bunu da yapar yane. Kaporta şahin olup motor başka olan da bir sürü araba var.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Eet 2000 Tempra motoru flnda koyuyolar şahinlere ayrıca şahin coupe şahin cabrio gibi arabalarda yok değil. Konyada oturan biri yolu düşerse bi baksa mümkünse fotoraflasa ya işte şunu =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Vodan yok öyle bir araba :D Sallama direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 istanbulda en asagi 3-4 tane sahin cabrio var 2 kapi 2+2 2 si sari 1 i beyaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kırmızı da var gördüm beyaz gördüm bide ona yakışmış branda siyah fln güzeldi[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 31 Mayıs Ankara dragında Turbo Şahinle kapışan Turbo Rover, Seat gibi bilimum arac 400 metre pisti 50 metre arkadan tamamladılar. Demek istediğim eğer arkadaşın orda tüp dediği Nos ise 240 km hız meyilli bir yol için olmayacak bişey değil. Ha anlatım tarzı 0-5 yaş gibi, o ayrı.[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dogru da olabilir.Ozellikle Adana ilinde cok var bu tip sahin vs doganlar headers egsozlar filan :)[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Allah yardımcısı olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 doğan ların orjinal 2000 motorları warmış tabi muhtemelen 80 hp falandır ama öleymiş ya o drag için adam başka motor falan koyuyodur da o kasa o kuvveti nasıl kaldırıyo merak ediyom çizgi film gibi dağılması arkada kalması lazım :) kaç tane taksi gördüm zincirlemede ortada kalmışki yani 3 araçlık ufak çaplı şeyler ama hepsindede araç kasılıp kapıları açılmıştı ve kapanmıyodu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 zuhahahaha bu ne ya ne boş adamlar war ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: WaNTeD, 10 Haziran 2004 10:53 tarihinde demiş ki: doğan ların orjinal 2000 motorları warmış tabi muhtemelen 80 hp falandır ama öleymiş 2000 doğan olduğunu ilk kez duyuyorum orjinal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben uzay mekiğine patinaj çektiriyorum![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Eski&Yeni Kasa Şahin,Murat 131 , Doğan görmek istemiyorsanız antalyaya gelmeyin..Doluuu Peehh[signature][hline]By Majesty. icq: 113784403 Arqasın Fahri Destekcisi... AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 2 litre makinaları takıyorlar. Tipo veya tempradan alınıyorsa 140 beygirdir (148 aslında ama dinamoda 139 çıkmış)ki şahini uçurur. Çip olunca motor 150-155 beygir oluyor. Egsoz, headers, dereceli egzantrik derken 170-180 beygir görmek işten bile değil. Tabi yürüyen aksamı ona göre iyileştirmek lazım (ve tabi frenler :D ) Aslında Brezilya'da zamanında Tempra Turbo diye (iki kapılı) araç vardı. 165 beygir güç üretiyordu. Overboost ile 200 e rahat çıkılır. Şimdi Marea Turboları var 182 beygir. (motorlar 2.0 litrelik) o motorlardan şahinlere taksalar olacakları düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya sahine smg sanzuman takan var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Tampondaki delikleride unutmamak lazım Mino =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar