okocha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sh'nın bir çok bugı düzeltilmiş sanırım en fazla düzeltmede sınıflar arasında sh için gelmiş... onun dışında benim gördüğüm senaryo 500 yapan bitirdiğinde devam edebilmesi yani aldığın 3k xp sabit değil değişebiliyor anlamına geliyor heralde bu... iyi olmuş bir önceki yamada grafik sorunları vs.. yaşıyordum bunda hiç bi problem yok gibi gözüküyor... goayı tebrik edenlerdenim... :)
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 devam edebiliyorsun da önünde koskoca bir tablo ile ne kadar devam edebilirsin o ayri bir soru isareti. guild olayi guzelmis, k8p'de o kadar az guild mi var bu arada yav. :)
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 O senaryo bitince devam etme olayı çok spastik olmuş. Önceden de vardı ancak sadece 3-4 saniye sürüyordu. Şimdi skor görüşünü kapatmışken o halde 1.5-2 dakika daha savaşıyorsun ve bu esnada combat falan dinlemeden çıkmak mümkün.
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 yanlış hatırlamıyorsam 500 olup ekran çıktığında ekranı çarpıdan kapatıp devam edebiliyoruz yani kocaman tablo ile savaşmak zorunda değiliz... dün çünkü ilk bi aptalladım 500 olduk oyun bitti çarpıya bastım dedim heralde buglandı oyun xD çıkmayınca...
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben de çarpıyı aradım bulamadım ama... sadece altta "leave now" yaziyordu.
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Lol benim bildiğim o 500 den sonra 2 dakka kalmanızın sebebi savaşmaya devam edin diye değilde skorboardı daha rahat inceleyebilesiniz diye yapılmış :)
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 herkes kendine bi yol bulmuş işte :)
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben tab ile canı az kalmış sh buldum öldürdüm dün lol, tablo eskisi gibi dışarı çıktıktan sonra kalabilirdi. vaktinde çıkmayan düşünsün artık.
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 mardox said: herkes kendine bi yol bulmuş işte :) :) aynen...
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sam said: ben tab ile canı az kalmış sh buldum öldürdüm dün lol, tablo eskisi gibi dışarı çıktıktan sonra kalabilirdi. vaktinde çıkmayan düşünsün artık. şamanın 2. morale abilitysi var, (AOE-etrafındakilere verdiğin hasar kadar healliyor) normal savaşta ortalarına girene kadar püre olduğumdan, millet o tabloya bakarken girdim patladım aralarında oh... huzur buldum
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 LOTD vendorlara Sacred Funerary Mask ile alınabilen (yani alınmayan) silahlar gelmiş. Healerlar için hem Healer hem de DPS staff var. Muhtemelen çoğu kariyer için oyundaki en iyi silahlar.
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 eee genelinde nasıl buldunuz yamayı iş yaparmı...
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 o vendordaki silahlar ve kalkan açık ara o kadar iyi ki diğer bütün herşey çıplak savaşıyormuş gibi kalıyor. öte yandan o masklar endboss'tan sadece bir kere düşüyormuş her defasında, çirkinlik dereceleri de bedava verseler kullanmamayı düşündürecek ölçüde zaten. öte yandan mythic de oyun hakkındaki güvenimi iyiden iyiye sarsmaya başladı, pve item hunt kokuları bastı oyunu.
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 pve item hunt yapan bunu da en kral şekilde yapan wow var zaten piyasada, inşallah öyle bi mallık yapmazlar veya league of legends'a gitsin herkes diye yapıyolar :P
arezd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Item hunt yapmasınlar yaaa. Wow ve bunun arasında kaldım bunu aktive ettim. Item hunt oynicak olsam wow oynarım harbi...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 PvE item hunt olmasının dışında masklerin sadece son bossdan düşmesi kadar spastik bir sistem olamaz. Son boss gören kaç server var yahu...
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 o silahları herkes alırsa hiçbir toughness veya hp cloth giyenleri 1,5sn içinde ölmekten kurtarmaz, sevinmelisin bence. (:P)
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 okocha said: eee genelinde nasıl buldunuz yamayı iş yaparmı... marauder sahibi olarak damage rekorlarimi alt ust ediyorum o acidan iyi, bunu bir de olmeden yapsam super olacak.
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 2 bin üstünü göremedim arkadas, üzülüyorum :(
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o silahları almak icin gerekli tome page ler 8th bossdan sora cıkan world bossdan düşüyo sanırım mavi veya mor bagden ki bunu kesen var mı hiç?:)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 blizz sürekli wardan fikir çalarken mythic in böyle oyunun içine sıçması, pardon sızması çok komik
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ruslar kesmiş 1 kez, WHA'da postu vardı. Mythic tam bir rekor. Bu gidişle kalan 200k oyuncuyu da kaybedecek.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Çok kez söylendi belki ama halen şu oyunu oynarken keşke Blizzard'ın developerları ve kaynağı ile yapılsaydı diye hayıflanıyorum :p
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sanırım en kötü patch oldu bu. Hala patch ile gelen bug'lar devam ediyor.
Öne çıkan mesajlar