calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ya kesin açılmıştır da arattım çıkmadı. açılsa da bi daha açılır bu yani
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 daha öncede bakmıştım gercekten güzel
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 tam benlik siir omrumde daha kendimi bildigimden beri hangi arkadasim icin "en iyi" sifatini kullandiysam bikac haftaya temelli darilmisimdir cikan bir olaydan "en iyi" sifatini kullanmadigim hickimse ile kavgam gurultum olmadi lanetliyim evet siirden esinlenip birine bu sekil can dostum desem heralde katilim olur 3 haftaya dfasdf
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 adamın saydığı şeylerden 1 tanesine daha denk gelmedim desem yeridir lan vay anasını
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 hmm,güzelmis.siirde anlatılmak istenen dosta sahibim.hatta dostlara gercekten hc düsünmeden canını verecek kadar beni seven dostlarım var.aynı sekilde ben de onlar icin gözümü kırpmadan ölüme giderim. yalnız siiri seslendiren her kimse olmamıs abi.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 benim böyle bir dostum var çok şanslıyım. resmen 15 senelik dostum. şiirde yazanlar gibi birine hissedebilmek çok güzel. asla kopmayacağımı düşündüğüm bikaç dostumdan biri. evet.cidden şanslıyım. o da şanslı ama eheh
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Olmalı gerçekten var galiba benim de bilmiyorum o ne düşünüyo ama var sanırım..
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 tabi şöyle arkadaşlar da olabiliyor;
Öne çıkan mesajlar