Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Calculus 1 dediler , okeeaay dedik, Calculus 2 dedilerr, http://4.bp.blogspot.com/_Wvzpp8ZGiUI/SIGoyAek0BI/AAAAAAAAAcQ/xtvt9jmMSds/s320/kaz%C4%B1k.jpg soruları şaaaptılaarr biz bişey diyemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 calculus 1 dediğin noluo galba ben de kaldım ondan. bi matematik 2 den kaldım bu dönem ama bilmiom calculus mu ne. limit falan vardı böle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 abii. işte hayatımızın hatası nedir biliyo musun? şuna inanmaktır. zekiler sayısala geçer, tm ciler eh işte, bişey olmıcaklar da sözele geçer. arkadaş bokuna bi de geçersin sayısala. ulan şu anki kafam olsa direkt sözel. direktttttttt.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 calimero +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=v_FW2WpoRko şarkı da güzel h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Evet abi, ben fen lisesi kazanmıştım Ama ortaokulu bitirmiş bi boktan çakmayan velettim. Şimdi o puanla, giderdim mis gibi anadolu liselerine. sözel/dil falan okurdum. sayısal, tınnnn. yok bende. aaah ah. boşa geçen yıllarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ben önce tm seçtim.Anadolu lisesiydi ve 1 tane tm sınıfı vardı.Sözel sınıfı yoktu.Baktım sınıf okulun en belalı tipleri,çoğuda arkadaşım bu okul burada bitmez dedim,sayısala kaçtım. İşte bu suratıma tükürülmesini hakettiğim bir seçimimdir.Şimdi olsa direk okulu değiştiririm.Ama gençlik geri gelmiyor azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 matematik derslerini verdim komple de fizik.. ulan fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Asil hataniz temel matematigi gozunuzde cok buyutmeniz. Kafaniz basmiyorsa temeliniz yok demektir. Oturup ortaokul lise matematigi calisacaksiniz. Bir her okudugunuzu anlayacaksiniz ve o andan itibaren bilerek yapacaksiniz diye birsey yok. Bazi olaylari anlamaniz belli bir bilgi birikimi gerektirir. Bir yerden sonra "haaaa" dersiniz ve ampul yanar. Ama o zamana dek ezberden yapmaniz gerekecektir. Ha olay yuksek matematige gelir, hayvan gibi hesaplamalar ve yorumlamalar gerekir, o dakkada dogrudur. Sizin haddiniz degildir o is, mumkundur. Ama su dakkada kendi kendinizi olumsuz sekilde telkin ettiginiz ve calismak gotunuze zor geldigi icin bu haldesiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 CthuLhu said: matematik derslerini verdim komple de fizik.. ulan fizik Ben calistirayim seni bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 di said: Asil hataniz temel matematigi gozunuzde cok buyutmeniz. Kafaniz basmiyorsa temeliniz yok demektir. Oturup ortaokul lise matematigi calisacaksiniz. Bir her okudugunuzu anlayacaksiniz ve o andan itibaren bilerek yapacaksiniz diye birsey yok. Bazi olaylari anlamaniz belli bir bilgi birikimi gerektirir. Bir yerden sonra "haaaa" dersiniz ve ampul yanar. Ama o zamana dek ezberden yapmaniz gerekecektir. Ha olay yuksek matematige gelir, hayvan gibi hesaplamalar ve yorumlamalar gerekir, o dakkada dogrudur. Sizin haddiniz degildir o is, mumkundur. Ama su dakkada kendi kendinizi olumsuz sekilde telkin ettiginiz ve calismak gotunuze zor geldigi icin bu haldesiniz =) homm yani sistemin hiç suçu yok. anadolu lisesinde okurken matematik, fizik kimya biyolojiyi ingilizce alıp, zaten bu dersleri bilmeyen hocaların bir de ingilizce bilmemesi üstüne eklenince derslerden 10 kat soğumamız sebep değil. sonra anadolu lisesi hayatımız boyunca (7 sene) bir tane düzgün hocanın sayısal derslere girmemesi sebep değil (1 tane gelmişti ertesi sene dersaneye geçti). kk thnx bye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ya şimdi bende dersleri geçiyorum da, bu mat1'den Aa yı alıcam cepte. mAt2 harbi zor geliyor. Önüme gelen sorunun gidişatını göremiyorum. Zaten yeteneğim olmadığuı için eşşek gibi 1 hafta önceden başladım çalışmaya. malum yatay geçiş hedefleri :D malum karikatürü koysun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 teşekkür ederim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mat2 benim de kaldı ya. integral vardı bi de bi tek. öyle aşırı zor da değildi. ama kaldı akkeğm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ah valla aradım bulamadım ya niye böyle oldu ki http://forum.paticik.com/thumbnails/a11/06e/a31/bc1/3b2/b60/e63/c30/373/e8b/a2_450xNULL.jpg bunu bulabildim idare edek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 sözelciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 gratz(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 annemin zoruyla sayısal okuyup bi sene sonra habersiz tm ye geçmiştim. sayısal(td) tm(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 REKLAMCI OLACAKTIM BEN KİMYADA NAPUIYORUM AMAN TANRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 matematik gibi soyut saçma şeylerle uğraşacağıma giderim daha zevkli bi soyutluk olan psikolijiyi okurum. Hitlerin, Mussolini'nin nasıl bi insan olduğunu da öğrenirim bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Dynun said: REKLAMCI OLACAKTIM BEN KİMYADA NAPUIYORUM AMAN TANRIM LÖL artık çok geç abi üzgünüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ya bu imam hatiplerin önün açarken, sayısaldan sözele geçişi de serbest yaptılar. deniycem. not ortalaması iyi biraaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 lisede sayısaldım. kafam basıyodu. gram çalışmıyodum. ilk össye girişimde full biyoloji yaptım. ama matematik o kadar rezildi ki, sayısal puanım 290 mı neydi... :D sora dedim bu ne biçim puan lan bu kez çalışacam. yine çalışmadım. 3-4 puan fazlasını aldım. 19. tercihim olan (başta kimya falan vardı) Z K Ü işletme (ingilizce) bölümünü "kazandım". mecburen gittim. ingilizceyle alakası yoktu okulun. hazırlığı okuyup geçenler bi elin parmakları kadar değildi. kimse ingilizce bilmiyodu. böyle b ortamda taa ilkokul 5ten mezun olup ingilizce hazırlık ortaokul ve lise görmüş biri olarak baya bunalıyodum "ingilizce" derslerinde. derse gelen hoca benimle aynı seviyedeydi. hatta belki listening falan daha gerideydi onda. sonra ne oldu? F1 verdi devamsızlıktan. gitmiyodum hiç. konuştum olmadı. f1 kaldı ööle. sonra süper sistemi olduğu için okulun, bu dersin zincir olduğunu öğrendim. bodoslama uzamıştı okul. zaten ne hoşuma giden bi şehirdi, ne etrafımda benim "kafadan" kimse vardı, ne de bölüm ve okuldan memnundum. bununla tam oldu. dedim bu kadar zaman harcadım bu mal yere bari bitsin. 5. senede (hazırlığı direkt atlamama rağmen) daha yeni kurtuldum. şimdi yarı fransız bi şirkette grafikerlik / IT sorumlusu olarak çalışıyorum. askere bile gitmedim daha. =) mühendis ruhlu olsam da (lisedeki arkadaşların hemen hepsi mühendis oldu çıktı, ünide sınıftan kimseyi miklemiyodum, tüm arkadaşlar mühendisti, anca anlaşabiliyodum...) hayatım boyunca (ilkokul dışında) mühendisliğe yetişmeme neden olacak kadar ilgilenmedim matematikle. halen keşke mühendis olabilsem diyorum. (makine özellikle de)... Sanırım bunun en büyük sebebi Technic Lego :D bundan alınacak ders : hayatta ne pok olacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 di said: CthuLhu said: matematik derslerini verdim komple de fizik.. ulan fizik Ben calistirayim seni bebeyim. harbi mi lan? termo ve mukavemet lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar