Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iguanam büyüdü koca adam oldu abileri ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada ewet iguana ısırıo agzında 60 tane saydam diş varmış bu arkadasın ama ısırmasından önce kuyruunu kırbaç gbi kullanıp savuruyo. en çok kim ilgilenirse onu tanıyo sahiplenmek gbi bi anlayışı war ve etrafında olan herşeyin farkında sürekli çevresini izlemek ve çeşitli ani olaylara odaklanmak gbi dawranışları war.
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

yamuluyorsam duzeltin ama zannedersem bir yerde iguanaların bir ısırığında binlerce zararlı baktiri var diye okumuştum. gerçi bu komodo ejderide olabilir.

komodo ejderi o. Adamların inanılmaz bi bağışıklık sistemi var, tonla korkunc bakteriyi ağzında hem besliyip hem kendisine zarar vermesini engelliyo. kabaca, simbiyotik zehri var amcanın.

ısırdığında yara bu yuzden kolay kolay kapanmıyo. sindirimede yardımı varmış.
Mesaj tarihi:
evet ya komodo ejderi garip bişi belgeselini izlemiştim haywan değil o ya başka bi oluşum en son haberlerde bi balıkçıyı yediğini duydum adamın sadece ayakkabıları kalmış ::o
Mesaj tarihi:
Masticore said:

hiçbir babayiğit onu evinde besleyemez. Tükürüğü ölümcül illa ısırmasına gerek yok ve nefesi leş kokuyormuş

Cuney Arkin'in olum kilici katana tasviri gibi oldu lol.
Mesaj tarihi:
Eralp said:

Iguana beslemek nasıl zevkli bi iş mi, merak ediyorum açıkçası?

Abi hayvanın bir derdi yok olduğu yerde öyle duruyor.Hareket istiyenler için iyi bir hayvan değil.
Mesaj tarihi:
benim yeğende vardı iki tane. çok tatlı hayvanlardı. özel çekirge beslerdi bunlar için. serçe parmağım kadar olunca çekirge bunlara verirdi. dillerini uzatıp hop diye yerlerdi. keyifliydi izlemesi.
  • Yeni Oluştur...