adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 iguana ısırıomu bide seni tanıomu hiç beslemedim ıguana yada o turden bişi kaplumbağa bile beslemedim o tur hayvanların sahibine tepkisini merak ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Benim iguanamda büyüdü yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yamuluyorsam duzeltin ama zannedersem bir yerde iguanaların bir ısırığında binlerce zararlı baktiri var diye okumuştum. gerçi bu komodo ejderide olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bi süre sonra küçülmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 nyx said: lancelion wow mu oynuosun =) imza gozume carptı da ben oynuyorum slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu arada ewet iguana ısırıo agzında 60 tane saydam diş varmış bu arkadasın ama ısırmasından önce kuyruunu kırbaç gbi kullanıp savuruyo. en çok kim ilgilenirse onu tanıyo sahiplenmek gbi bi anlayışı war ve etrafında olan herşeyin farkında sürekli çevresini izlemek ve çeşitli ani olaylara odaklanmak gbi dawranışları war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 diaboliq said: yamuluyorsam duzeltin ama zannedersem bir yerde iguanaların bir ısırığında binlerce zararlı baktiri var diye okumuştum. gerçi bu komodo ejderide olabilir. komodo ejderi o. Adamların inanılmaz bi bağışıklık sistemi var, tonla korkunc bakteriyi ağzında hem besliyip hem kendisine zarar vermesini engelliyo. kabaca, simbiyotik zehri var amcanın. ısırdığında yara bu yuzden kolay kolay kapanmıyo. sindirimede yardımı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 evet ya komodo ejderi garip bişi belgeselini izlemiştim haywan değil o ya başka bi oluşum en son haberlerde bi balıkçıyı yediğini duydum adamın sadece ayakkabıları kalmış ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 E komodo ejderi alayim ben o zaman. Full plate zirh yaptirmak lazim gerci almadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hiçbir babayiğit onu evinde besleyemez. Tükürüğü ölümcül illa ısırmasına gerek yok ve nefesi leş kokuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 benimde güzel kız görünce büyüdü iguanam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 topie girince benimde iguanam büyüdü birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Masticore said: hiçbir babayiğit onu evinde besleyemez. Tükürüğü ölümcül illa ısırmasına gerek yok ve nefesi leş kokuyormuş Cuney Arkin'in olum kilici katana tasviri gibi oldu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 o zehirli hayvan chuck norris'i ısırmış, hayvan 5 gün boyunca acıdan kıvranarak ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Hayvan Chuck Norrisin hasmetli Iguanasini gorunce depresyona girip kederinden olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 normal eski bi dolaptan kendin yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ::o o nedir yaa super olmuş yanlız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Eralp said: Iguana beslemek nasıl zevkli bi iş mi, merak ediyorum açıkçası? Abi hayvanın bir derdi yok olduğu yerde öyle duruyor.Hareket istiyenler için iyi bir hayvan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 benim yeğende vardı iki tane. çok tatlı hayvanlardı. özel çekirge beslerdi bunlar için. serçe parmağım kadar olunca çekirge bunlara verirdi. dillerini uzatıp hop diye yerlerdi. keyifliydi izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Iguananin bir resmini koy bari :) omzunda falan :)yada kedi falan kovalarken hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 eklemeyi bilmiyormus yeni arkadaş benim eklememi istedi. Buyur sinan'cım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Zegna said: normal eski bi dolaptan kendin yapabilirsin. cok yaratici + basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 rahatsız arkadasım iguana çekirge yemezki o bukalemun olmasın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 masallah, bayagi buyumus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 benim hayvan bukadar büyürse yer beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar