Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 axedice said: Hmm left4dead olsun... WAHAUEHAEHUAHEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 BURAK KOŞ ADAM DÜŞÜYOR ÇEK YUKARI TAMAM GELDİM ABİ TUT ELİ-AAAAAAAAAHHHHHHHH BEYLER BİRİ BİZİ YUKARI ÇEKSİN ya burak of ya uahsduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Takımında Burak varken el kazanmak Hard Mode zaten asdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yazmışın zaten görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ZaugnaKhaldun said: Spidee said: Abi bu bölümün modu neden Arda ki? Efe mod olsun buraya, ne kadar buluşma varsa Efe organize ediyor. HADİ KOÇ sdf Ay canım kıskandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ee biri site vericek mi patchler için yoksa uğraşmıycam oynadığım oyunlar değil sizin için yapıyım dedim ipleyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 CoH konusunda patch değil direk expension olsa 10 kat daha guzel olur, ama patch ve şey bulıyım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 İstediğiniz şeyleri verin link olarak hepsini dlye bırakıp gidicem tatilime hade bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 torrentmi linkliyim yanı? gidip sole bulsunlar abi ne uğraşıyosun sen olmuyosa olmaz boşver. gidip adamlara oyunmu yükliyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 YA VER LINKI SEN !! nolucak la zaten götürücem oraya benim externalı yeni aldım is gibi gıcır gıcır dizi film müzik oyun ne varsa alıcam zaten hazır sabahlarken o yüzden dert değil siz verin linkleri herkesin gönlü olsun sabahlarken sorun çıkmasın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Çok yavaş geliyor Tango'dan Romeo'dan falan atarken Efe, geçen gittiğimizde yaptım ben onu da, bütün gece sürdü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Yazsana ulan beni de. Yalnız BF çok baydı, Demigod'ın balansta sıkıntısı çok büyük, ayrıca cod4 değil de cod 2 oynanabilir. Epik bir harita bulduk, 3 kişi anıra anıra oynadık öyle diyeyim. Karşılıklı siperler ve ikişer tane kuleden sniper muhabbeti çok feci, eşşek kadar da harita. Baya gerile gerile oynanıyor sdf. O da denenebilir. TF2 ve l4d için geliyorum onun dışında. Tabi Dynun&fede ikilisi gelecekse her türlü gelirim orası ayrı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 cod2 zaten daha güzel =) ayrıca güneş o tangodan yükleyip klasörü olduğu gibi alınca çalışıyor mu lan oyunlar? öyleyse yapıcam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Valla TF2 lan için ilaç lazım heralde. İlaç bilen varsa versin custoya. TF2 çok elzem bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 CthuLhu said: cod2 zaten daha güzel =) ayrıca güneş o tangodan yükleyip klasörü olduğu gibi alınca çalışıyor mu lan oyunlar? öyleyse yapıcam ben de Bir iki tanesi çalışmadı, ama geneli çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Olm ağlıycam galiba.... birkaç kişi cod 2 güzel dedi gözlerim yaşardı LAN !!!! Seviyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 COD 2 MÜKEMMEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ama cod 4 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bu arada cod2 nin mükemmeliyetine laf edenler olmuş, yazık =( ama 4 kişi oynayıp, koca haritada ağaç arkasından adam çıksın diye çekirdek çitlemekten bıkmıştım orada =( BAYA insan olmalı ki dgmler kurulsun, yargılamalar başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ARKADAŞLAR SİS YASAK. LÜTFEN. SİS ATMAYIN. LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 üzme beni :( Sis işini hallettim ben yasaklıyabiliyorsun vs.. Neyse, cüce CoH için link verdi geri kalanlar için linkler verin salı gidiyorum hade la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 öm at neleri istiyorsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 TF2 istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Kendini yolla.. tf2,bf2,cod4 vs daha ne oynuyorsanız. Gelenler Custodem Spidee MADBOY Kutulu Privhunter Apis Screwy axedice roket adam (haber verecek) Lancelion Sufi Phyxantar Cüce Asteroth(haber verecek) Ardeth Kaede Xunn Riverwind(gelebilir) Helcaraxe Zeppelin madcow (haber vericek) Griswold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 HoN oynasak, gayet klas bi' oyun imho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar