Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ya öyle bi yerde bir sey yapamaz.Zaten tekte değildim bi sey olsa dalcaktık.Dayak yerdik büyük ihtimal ama..Herif takımları cekmis gelmis yanıma ne cıkar bilemezsn o heriften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 DOSTUM VURSAYDIN ODUNLA Bİ TANE AĞZINA YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 alkol tüm kötülüklerin anası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Alkol tüm güzelliklerin başlangıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hangimiz yapmadı ki, alkollü bi gecede neler olacağı bilinmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 alkol içmeyin,içirtmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bella said: Chewy said: Ailemde tatile gidince bi gün bize geldi ve malum olay oldu ikimizde anlamadık nasıl oldugunu kafamız iyiydi. bu ırza geçmek değil. içmeseymiş kız o kadar o zaman.durcağı yeri bilseymiş. zor kullanma olmadığına göre(varsa bilemem) isteğiyle birlikte olmuşlar işte. çocukta suç yok.böyle durumlarda suc hep erkekte kalıo mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Chewy said: "midye dolma" said: madalyasız biri için yok yere gidip yemek mi yedi şimdi fede? chewy iyice birşey sanar kendini artıkmadalyam olsa nolcaktı onu anlamadım.Post sayısına göremi adam yerine koyuosn milleti? şaka yaptım be ahah, bir anda olayın kolpa olduğu kanısı yerleşti ben de öyle dedim. neyse, bu kız nerden bulmuş öyle kıroyu ya hayır bir de adam bunu ilk bulduğunda da bakire miymiş ki bu kız adam bu kadar blood culta bağlamış. ne salak kızlar var ya, bunların ingilizleri almanları da alanya'da bodrum'da bu kırolara veriyolar zaten. ben anlamadım arkadaş, o şirin görünüşler çıtkırıldımlıklar palavra, doğanın güçlü olanı kayırma dürtüsü kızlara bu kaypaklığı bir şekilde yaptırıyor herhalde. neyse adam bir daha karşına çıkarsa da umarım döversiniz ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Chewy said: Bella said: Chewy said: Ailemde tatile gidince bi gün bize geldi ve malum olay oldu ikimizde anlamadık nasıl oldugunu kafamız iyiydi. bu ırza geçmek değil. içmeseymiş kız o kadar o zaman.durcağı yeri bilseymiş. zor kullanma olmadığına göre(varsa bilemem) isteğiyle birlikte olmuşlar işte. çocukta suç yok.böyle durumlarda suc hep erkekte kalıo mlsf Saçma aslında galiba bende kavga ederdim belki senle ama kızın kaşarlığı aslında senle neden ederdim bilmiyorum kız yapmış. Ya da etmezdim gelirdim konuşurduk sonra içmeye giderdik ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 o çocuk bambaşkaymış ya.mantığına hayran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Dartanian said: Alkol tüm güzelliklerin başlangıcı. ahah koptum olm Chewy süper yapmisin helal simdi o lavugun icine kurt düstü bunlar habire kavga edecekler. Iste orda daha öncede yazdigim gibi 4. maddede yazdigim gibi meric skillerini ortaya cikarip. Bu hanzo sana cok yanlis yapti diyip dürteceksin. ya kendin icin degilse bile bizim icin saldir. saldir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Lan şu kıza yaklaştırmayın adamı alla alla.Uzak olsun pati insanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Takım elbise giyip gelmiş demek ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Takım çizgili miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Olayın kavga kısmnda dglm kesinlikle.Azımız burnumuz dagılsa yada onların bi artı yok iki tarafada.Böyle herifleri sevmem urasmakta istemem acıkcası.Uzamadan yol alcklr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 aslinda kiza gel seviselim tekrar eger gelmezsen hanzo ya nasil gömüstügümüzü anlatirim diyip santaj da yapabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bu herifin mesleği neymiş hakikaten merak ettim öyle triplere girmiş dingoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Beğenmedim bu dramayı ayrıca tek olmamana rağmen kavga etmekten korkman çok anlamsız çok mu ufak tefek birşeysin ? Adam it mit bir sürü şey demiş sesin çıkmamış olmadı beğenmedim, ne kadar hanım evladısınız ya. Bir sonraki draman için başarılar dilerim. Bu faktörleri hesaba katıp 5/10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Nessarien said: Beğenmedim bu dramayı ayrıca tek olmamana rağmen kavga etmekten korkman çok anlamsız çok mu ufak tefek birşeysin ? Adam it mit bir sürü şey demiş sesin çıkmamış olmadı beğenmedim, ne kadar hanım evladısınız ya. Bir sonraki draman için başarılar dilerim. Bu faktörleri hesaba katıp 5/10 veriyorum.korku olayında dglm hocam dedgm gibi kavga etsekte bi bok olmyck aynı hesaptayız suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ya bilader böyle böyle ben kızı ayartmadım kız ayarlıymış zaten he bu laftan anlamıyosan yapcak bişey yok diceksin küfür ya da ters bişi mi dedi devamını kavga çözücek.En fazla bi gün yalnız yürürken dayak yersin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ben geldim baktım last stopa bişey yoktu. o değil de adam seni tehdit ettikten sonra neden 1 saat daha oturdunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Nessarien said: Beğenmedim bu dramayı ayrıca tek olmamana rağmen kavga etmekten korkman çok anlamsız çok mu ufak tefek birşeysin ? Adam it mit bir sürü şey demiş sesin çıkmamış olmadı beğenmedim, ne kadar hanım evladısınız ya. Bir sonraki draman için başarılar dilerim. Bu faktörleri hesaba katıp 5/10 veriyorum. niye böyle bol keseden konuşuyorsunuz ki, adam sizden gaza gelip şişlense vicdanınız kaldıracak mı çok merak ediyorum. illa şişlenecek diye bir kaide yok tabi belki 3ünü de paketler ama mesela bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 fede said: o değil de adam seni tehdit ettikten sonra neden 1 saat daha oturdunuz ki olayın şokunu soguk bi limonatayla atlatmak istemişler belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 saat kacta geldin?Çözümleme yptk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar