Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Powerrrrr Puff Girlllll

Xaero

Öne çıkan mesajlar

bone'un dediği gibi aynen, saçmasalak bişi sanıyordum ama dün sabaha karşı alman tv'sinde seyrettim; d&d falan oynuyordu karakterler, almanca'dan bişi anlamasam da gülmekten bir hal oldum. türkiye'de hangi kanal veriyorsa tespit edip günlük izleme listeme dahil edecem. :)

ekleme: ehe ben karıştırmışım başka bir çizgi-filmle ama acayip benziyor çizgiler birbirine, benim dediğimde gözlüklü bir çok bilmiş bücürle sarışın, sevgi kelebeği ablası vardı.[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.

[Bu mesaj Sam tarafından 11 Eylül 2002 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaeroFarb, 11 Eylül 2002 22:45 tarihinde demiş ki:

Varmı seyreden beyler zuhahahah ben bu sabah seyrettim. Yani abijim 0-12 değil anca 0-3 yaş için yapmışlar... Powerrrr Pufffff Girllll[hline]It's always funny until someone gets hurt.....and then it's absolutely friggin' hysterical

Afedersin ama powerrrrrr puffff girlll değil..
Power Puff Girls[hline][b]Bizimle Uğraşmak..
[G]üven
[Ö]zveri
[T]ecrübe ister..

[Bu mesaj Darklight84 tarafından 12 Eylül 2002 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ingilterede hep izlerdim burda pek izlemiyorum çünkü tercüme yapılınca o ses yapısı gitmiş :( o kızlar mıy mıy mıy konuşucaktı normalde... zaten sanırım çizgi film işine en ciddi emek veren trt :) yada anlaştığı firma herneyse.Adamlar seslendirmeleri ciddye alıyorlar ki robocop un sesi bile cyborg u andıran hafif yankı yakan bi ses ile yapılmıştı. Diğer kanallarda böle bişi göremedim tabi...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Power Puff Girls Rullaz.. aslInda ben onun south park gibi bi yeti$kin cizgi filmi oldugu kanaatindeyim.. Super komik esprileri var fln gecenlerde denk geldi yarIldIm gulmekten acIkcasI.. O maymuntipli kotu adam ya$lI teyzeyle yer dei$tiriodu fln[hline]Mooom this cat's being dildo
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Bu salak şeyi dün sabah izledim ve öldüm gülmekten, güzelmiş cidden.
Akşamdan kalma ve sabahın köründe telefonla uyandırılmış bir insan olarak yattığım yerden tostumu kemirip zap zap geziyordum, bunlara denk geldim. Iyi ki de gelmişim ehue.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...