Xaero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Varmı seyreden beyler zuhahahah ben bu sabah seyrettim. Yani abijim 0-12 değil anca 0-3 yaş için yapmışlar... Powerrrr Pufffff Girllll[hline]It's always funny until someone gets hurt.....and then it's absolutely friggin' hysterical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 bi de power rangers vardı unce upon a time...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 insanlık namına durdurun o çizgifilmi ya insaf[hline]Bishop = hayat yok,sex yok,para yok,mutluluk yok,eylence yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 ehue bende izlemiştim bi kaç kere süper bişi yaf manayq güldürüo insanı hele o kımıl zararlısı maymun :))[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Ben bu çizgi filmi gördüğüm an aklıma burada forumdan biri geldi ama söleyemem :P[hline]It's always funny until someone gets hurt.....and then it's absolutely friggin' hysterical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 bone'un dediği gibi aynen, saçmasalak bişi sanıyordum ama dün sabaha karşı alman tv'sinde seyrettim; d&d falan oynuyordu karakterler, almanca'dan bişi anlamasam da gülmekten bir hal oldum. türkiye'de hangi kanal veriyorsa tespit edip günlük izleme listeme dahil edecem. :) ekleme: ehe ben karıştırmışım başka bir çizgi-filmle ama acayip benziyor çizgiler birbirine, benim dediğimde gözlüklü bir çok bilmiş bücürle sarışın, sevgi kelebeği ablası vardı.[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. [Bu mesaj Sam tarafından 11 Eylül 2002 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Severim keretalari.[hline]Oky Wan Kenobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 sam o hufflepufflarda senin dediğinde cartoon networks'un ürünü bi zamanlar o kanalı cabloda veriolardı ama sonra kalktı maalesef[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 said: XaeroFarb, 11 Eylül 2002 22:45 tarihinde demiş ki: Varmı seyreden beyler zuhahahah ben bu sabah seyrettim. Yani abijim 0-12 değil anca 0-3 yaş için yapmışlar... Powerrrr Pufffff Girllll[hline]It's always funny until someone gets hurt.....and then it's absolutely friggin' hysterical Afedersin ama powerrrrrr puffff girlll değil.. Power Puff Girls[hline][b]Bizimle Uğraşmak.. [G]üven [Ö]zveri [T]ecrübe ister..[Bu mesaj Darklight84 tarafından 12 Eylül 2002 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 ppg[hline]Bishop = hayat yok,sex yok,para yok,mutluluk yok,eylence yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 çarlinin meleklerinin çizgifilmini yapdılar işhde ...[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 ööle geyik çizgifilmlere bayılıyorum ya tex avery komediydi earthworm jim , rocko's modern life,the tick falan rahatsız geyik şeyler[hline]Cybernetic Robotic Android Viable for Exploration and Nullification Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 bir de navratilova vardı?[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 her gün izliyorum enfes bişey :p zapping yaparken karşıma çıktı izleidm bi sefer ölcektim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 bugün tesadüfen gördüm kanal d'de 16 gibi, son 5 dk'yi yakaladım ama bayağı eğlenceliye benziyordu. yarın baştan izleyip notumu vericem :)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umei_Kaihen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 eskiden voltraN vardı o rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Ingilterede hep izlerdim burda pek izlemiyorum çünkü tercüme yapılınca o ses yapısı gitmiş :( o kızlar mıy mıy mıy konuşucaktı normalde... zaten sanırım çizgi film işine en ciddi emek veren trt :) yada anlaştığı firma herneyse.Adamlar seslendirmeleri ciddye alıyorlar ki robocop un sesi bile cyborg u andıran hafif yankı yakan bi ses ile yapılmıştı. Diğer kanallarda böle bişi göremedim tabi...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Power Puff Girls Rullaz.. aslInda ben onun south park gibi bi yeti$kin cizgi filmi oldugu kanaatindeyim.. Super komik esprileri var fln gecenlerde denk geldi yarIldIm gulmekten acIkcasI.. O maymuntipli kotu adam ya$lI teyzeyle yer dei$tiriodu fln[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 onu bilmem de pokemonun hastasıydım ya niye kaldırdılar ki charizard tam efendi terbiyeli bişi olmuştu bitti keske yine baslasa[hline]I'm Guybrush Treepwood mighty pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 pokemon nedir ya! transformersi özledim ben[hline]viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 ehehehe smurfs rulazz :Pp lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 biride powerpuff girls ile rocko's modern life'ı aynı kefeye koymuş... eh.. rocko's modern life'dan daha güzel bi tek south park war .. onun haricinde yok[hline]Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Bu salak şeyi dün sabah izledim ve öldüm gülmekten, güzelmiş cidden. Akşamdan kalma ve sabahın köründe telefonla uyandırılmış bir insan olarak yattığım yerden tostumu kemirip zap zap geziyordum, bunlara denk geldim. Iyi ki de gelmişim ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hala yayınlanıyor mu bunlar? Kaçta hangi kanal, vakit bulsam izlicem ve evet biri yazmış, orjinal sesli olanında Cartman'ın sesi gib, duydukça gülüyorsunuz.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Kenenin üstüne tanımam KAŞIKK[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar