paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Selam, Arkadaşım 2006 model Saab 9-3 diesel almayı düşünüyor. Saab'ların problem ve servis bilgisi olan var mı? İkinci el değerleri çok düşük olduğu ve donanımları iyi olduğu için böyle bir tercih yapmak istiyor. Alınca da 3-5 sene rahat kullanır. Deneyimler ve duyumlar lütfen :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 deneyim ve duyumum yok ama arkadaşının tercih nedenini beğendim. kötü arabaya sırf ikinci eli iyi, servisi geniş diye binmektense güzel arabaya düşük fiyata binmeyi tercih ederim. sorun cıkarırsa da verdiği rahatlık yüzünden çokta sıkılmam acıkcası böyle arabalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Güzel araba bence. Fakat geçen gün Ferrari bu yıl 14 tane araba sattı diye bi haber vardı. Haberin içerisinde de yılın aynı döneminde Porsche XX Saab XX araç sattı gibi bir bölüm vardı. Yani çok az satıyor hehe. Öte yandan ikinci el ucuza alınıp keyifle binilebilecek bir araba. 35 yaş civarı olsam hemen alırım. Bahsettiğin 2006 model civarı olan kasası da güncel kasadan daha güzel bana sorarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Selam, 45bin TL'e 2006 Saab 9-3 1.9TID alabiliyor. Ben Audi A4 diyerek başını şişirdim ama ancak 2004 A4 1.9TDI alabiliyor o paraya ve donanım kıyaslaması yapmıyorum bile. A4 hâlâ konsolda kasetçalar ile dolanıyor. Şimdi Audi'nin özel servisleri bile var ortalıkta. En kötü ihtimal götürürsün bir VW servisine. Fakat Saab denince arkadaş servis kavramında takılıyor. Beni araçtan da soğutmasınlar derdinde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ferrari tas catlasa 5- bilemedin 10 tane satsin mumkun degil 14 tane yok oyle birsey 2009 en kotu yillariydi Vodan said: Güzel araba bence. Fakat geçen gün Ferrari bu yıl 14 tane araba sattı diye bi haber vardı. Haberin içerisinde de yılın aynı döneminde Porsche XX Saab XX araç sattı gibi bir bölüm vardı. Yani çok az satıyor hehe. Öte yandan ikinci el ucuza alınıp keyifle binilebilecek bir araba. 35 yaş civarı olsam hemen alırım. Bahsettiğin 2006 model civarı olan kasası da güncel kasadan daha güzel bana sorarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Selam, Alıcı gözle bakınca beni bile çeldi araba :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=12238486 İlla aratacaksınız şu haberi bana :) Saab Temmuz'da 2 adet satmış hhehe. İşin güzel yanı diğer markalarla aynı haber içerisinde isminin geçmesi ama öte yandan çok az sattığı da görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 şaab model isimlerinden kaybedior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kesinlikle bende arkadasinin yaptigi gibi yapip bir saab sahibi olmayi istiyorum. saab'i cok gec tanidim fakat tanidiktan sonra cok sevdigimi hatta saygi duydugumu soyleyebilirim. cogu kisiye cok kaba gelse bile kendine has bir guzelligi var. alacagi arazin gerek benzin tuketimi gerekse performansi cok saglam. 0-100 arasina 9 kusur saniyede ulasabiliyor. 1.9 motor olanlari yanilmiyorsam cok fazla mazotta tuketmiyor. hangi donanim paketine sahip alacak bilmiyorum fakat linear yerine vector veya aero tercih ederse donanimsal olarakta cok sahane olur. hele almayi dusundugu araca aero ise hem performans bakimindan hem de donanim bakimindan cok sahane bir aractir. unutmadan, saab yere yakin ucmayi sevenlerin arabasidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Adı pek geçmese de ben de çok severim Saab'ı marka olarak. Özellikle binek araçlarda ilk defa turbo besleme kullanmış olmasıyla gönlümde ayrı bir yeri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 http://orig11.deviantart.net/e6c8/f/2011/044/6/8/diablo_2_necromancer_by_sh51-d39ihjs.gif İş yerinden bi arkadaş da aynı nedenlerden benzer bi araba almayı düşünüyor. Ben de bi servise götürüp kontrol ettirdikten sonra mantıklı dedim ama yedek parça vs sıkıntı olur mu bi emin olamadım. Ne diyosun para arkadaşın aldı mı arabayı memnun kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ulan bende okudum tüm mesajları yeni açılmış konu diye fistan niye bu kadar uzun yazmış ala ala filan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Ahh ahh, Saab'ı görünce gene koştum geldim. Neler yazılmış diye bakarken 2009'daki mesajımı gördüm. Ne yazık ki Saab aramızdan ayrıldı ama efsanenin bendeki yeri hala ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Selam, Aldı o aracı. Şanslı mı yoksa araç mı sorunsuz bilemiyorum ama kafası rahat biniyor. Zaten çok da km yapmıyor. Bostancı'da özel servis bulmuş bir tane. Adamlar parça temini de yapıyorlarmış. Aracından çok memnun :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 saab battı ya yedek parçasını kim üretiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bizim komuşumuzda vardı 2006 saab uzun yıllar bindi yenileme zamanı geldiğinde önce passat cc mi ne sonra memnun kalmayıp mercedes e400 gibi bişey aldı. En son hala saab diyordu ve arabayı satan adamlar s350 falan göstermeye başladılar. Bu arada bizim komşuda da o kadar para varmış onu anlamış oldu herif gizli zengin çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Selam, Genelde eskiyen modellerin kalıpları dışarıya satılır ve üretimleri devam eder. Hammadde kaynaklı kalite farkı olabilir ama genelde büyük üreticielr aldığı için bu da çok fazla görülmeyebilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bostancı da servisi varsa sorun olmaz ya, her şey halloluyor bostancı sanayiinde bi şekilde :) Ayrıca saab ben de çok severim. Uçak üretiminden gelme kokpit ışıklarını kapatma özelliği gibi arabaya tarz katan şeyler hoşuma gidiyor. http://saabplanet.saabplanet.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/night-panel-624x564.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Vodan said: ... 35 yaş civarı olsam hemen alırım... Ben de 35'ime yaklaştım ama almam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 az sabredin en son yerli otomobilimiz zaab cakmasiydi yanilmiyorsam o zaman alirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar