Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 Saab 9-3 1.9TID yorumlarınız

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Güzel araba bence. Fakat geçen gün Ferrari bu yıl 14 tane araba sattı diye bi haber vardı. Haberin içerisinde de yılın aynı döneminde Porsche XX Saab XX araç sattı gibi bir bölüm vardı.

Yani çok az satıyor hehe. Öte yandan ikinci el ucuza alınıp keyifle binilebilecek bir araba. 35 yaş civarı olsam hemen alırım. Bahsettiğin 2006 model civarı olan kasası da güncel kasadan daha güzel bana sorarsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

45bin TL'e 2006 Saab 9-3 1.9TID alabiliyor. Ben Audi A4 diyerek başını şişirdim ama ancak 2004 A4 1.9TDI alabiliyor o paraya ve donanım kıyaslaması yapmıyorum bile. A4 hâlâ konsolda kasetçalar ile dolanıyor.

Şimdi Audi'nin özel servisleri bile var ortalıkta. En kötü ihtimal götürürsün bir VW servisine. Fakat Saab denince arkadaş servis kavramında takılıyor. Beni araçtan da soğutmasınlar derdinde.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

ferrari tas catlasa 5- bilemedin 10 tane satsin mumkun degil 14 tane

yok oyle birsey

2009 en kotu yillariydi

Vodan said:

Güzel araba bence. Fakat geçen gün Ferrari bu yıl 14 tane araba sattı diye bi haber vardı. Haberin içerisinde de yılın aynı döneminde Porsche XX Saab XX araç sattı gibi bir bölüm vardı.

Yani çok az satıyor hehe. Öte yandan ikinci el ucuza alınıp keyifle binilebilecek bir araba. 35 yaş civarı olsam hemen alırım. Bahsettiğin 2006 model civarı olan kasası da güncel kasadan daha güzel bana sorarsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
kesinlikle bende arkadasinin yaptigi gibi yapip bir saab sahibi olmayi istiyorum. saab'i cok gec tanidim fakat tanidiktan sonra cok sevdigimi hatta saygi duydugumu soyleyebilirim. cogu kisiye cok kaba gelse bile kendine has bir guzelligi var. alacagi arazin gerek benzin tuketimi gerekse performansi cok saglam. 0-100 arasina 9 kusur saniyede ulasabiliyor. 1.9 motor olanlari yanilmiyorsam cok fazla mazotta tuketmiyor. hangi donanim paketine sahip alacak bilmiyorum fakat linear yerine vector veya aero tercih ederse donanimsal olarakta cok sahane olur. hele almayi dusundugu araca aero ise hem performans bakimindan hem de donanim bakimindan cok sahane bir aractir. unutmadan, saab yere yakin ucmayi sevenlerin arabasidir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 yıl sonra ...
http://orig11.deviantart.net/e6c8/f/2011/044/6/8/diablo_2_necromancer_by_sh51-d39ihjs.gif

İş yerinden bi arkadaş da aynı nedenlerden benzer bi araba almayı düşünüyor. Ben de bi servise götürüp kontrol ettirdikten sonra mantıklı dedim ama yedek parça vs sıkıntı olur mu bi emin olamadım. Ne diyosun para arkadaşın aldı mı arabayı memnun kaldı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bizim komuşumuzda vardı 2006 saab uzun yıllar bindi yenileme zamanı geldiğinde önce passat cc mi ne sonra memnun kalmayıp mercedes e400 gibi bişey aldı. En son hala saab diyordu ve arabayı satan adamlar s350 falan göstermeye başladılar. Bu arada bizim komşuda da o kadar para varmış onu anlamış oldu herif gizli zengin çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bostancı da servisi varsa sorun olmaz ya, her şey halloluyor bostancı sanayiinde bi şekilde :)

Ayrıca saab ben de çok severim. Uçak üretiminden gelme kokpit ışıklarını kapatma özelliği gibi arabaya tarz katan şeyler hoşuma gidiyor.

http://saabplanet.saabplanet.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/night-panel-624x564.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...