AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Selamlar 3 yıldır hardcore mmorpg playerlığından son 5 aydır casual playerlığa terfi ettim. Hatta emekli oldum da denebilir :P ancak mmorpg tadını bir kez alınca peşini bırakmıyor hiçbir zaman. Öncelikle wow'a döndüm ama hardcore player gerekiyor o oyun için. Raididir yok patchi geldi hc farmıdır pc başından kalkmayacaksın ki guildine yeterli bir player olacaksın. Şimdi benim istediğim oyun kafama göre girip istediğim an alt f4 çekebildiğim bir oyun. raid saati veyahut birilerinden geri kalmama derdi olmayan illa bir guilde veyahut birilerini önceden ayarlamak zorunda kalmadan ihtiyaç duymadan tek başımada eğlenebildiğim bir oyun(bknz : arena). War gözüme pekde hardcore playera gereksinim duyan bir oyun gibi gelmedi. Sizinde görüşlerinizi almak istedim. War casual bir oyuncu için yeteri kadar zevkli mi? İlginiz için teşekkür ederim
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 WAR epey casual dostu, evet. Yalnız kaptırırsan epey hardcore olabiliyor onu da belirteyim eheh.
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 war hakkaten casual. ama casual nasılsa bişi olmaz diye sarma durumu da var :D
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Hatta aç bi rdps kafana göre takıl, meleeler kadar heal derdi yok bişi yok :)
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yok artık mmorpglere kendimi kaptırma olmuyor. WoWuda ondan bıraktım ne oyunu kapatıp dışarı çıkınca geri kalıyorum durmadan oynamam gerekiyor oda bana gelmiyor artık saçma sapan saatlerde bir mmorpg peşinde hayat harcamak.
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 WaR casual takılmak icin gayet guzel bir oyun ki 7 aydır tamamen casual oynuyorum ve oyundaki herhangi bir seyden geri kalmıs gibi hissetmiyorum kendimi. Ancaaaak diger baslıklarda da yazmıstım, WaR'da soyle bir durum var: WoW casual mantıgı biraz pvp, biraz farm yapayım, biraz balık tutayım, sagı solu gezeyim tarzı bir oyuncuysan WaR bir sure sonra hamster kafesi etkisi yapabilir. Cunku WaR'daki olay 7/24 pvp.. Ancak benim gibi 9-10 saat pvp yapsa da doymayan bir oyuncuysan eyvallah, aradıgın yer burası. Destro. oynamayı dusunuyorsan Squig Herder ve Disciple of Khain (healer olursa tadından yenmez, deli gibi renown ve dolayısıyla level kasarsın) casual bir oyuncu icin ideal classlar bence. Order icinse bilmiyorum acıkcası..
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bu arada rdpsler icin heal derdi olmaz mı.. Sadece Squig Herder ve Shadow Warrior icin gecerli bu sanırım. Yoksa Sorc. ve Bright Wizard oldukları yerde patlıyorlar.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 casual oynanışa gayet uygun evet, kesintisiz günde birkaç saat aylarca oynayabildiğin gibi günlerce, haftalarca girmeyebiliyorsun da. geri döndüğünde kaldığın yerden devam ediyorsun, millet bilmemkaç tier set fark basmıyor.
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bluerain said: Bu arada rdpsler icin heal derdi olmaz mı.. Sadece Squig Herder ve Shadow Warrior icin gecerli bu sanırım. Yoksa Sorc. ve Bright Wizard oldukları yerde patlıyorlar. Evet SH ve SW için söyledim, ayrıntıya pek girmek istemedim.
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bluerain said: WaR casual takılmak icin gayet guzel bir oyun ki 7 aydır tamamen casual oynuyorum ve oyundaki herhangi bir seyden geri kalmıs gibi hissetmiyorum kendimi. Ancaaaak diger baslıklarda da yazmıstım, WaR'da soyle bir durum var: WoW casual mantıgı biraz pvp, biraz farm yapayım, biraz balık tutayım, sagı solu gezeyim tarzı bir oyuncuysan WaR bir sure sonra hamster kafesi etkisi yapabilir. Cunku WaR'daki olay 7/24 pvp.. Ancak benim gibi 9-10 saat pvp yapsa da doymayan bir oyuncuysan eyvallah, aradıgın yer burası. Destro. oynamayı dusunuyoarsan Squig Herder ve Disciple of Khain (healer olursa tadından yenmez, deli gibi renown ve dolayısıyla level kasarsın) casual bir oyuncu icin ideal classlar bence. Order icinse bilmiyorum acıkcası.. 7/24 pvp yapmayı seven bir insanım... pveden daha zevkli gelmiştir bana Sam said: casual oynanışa gayet uygun evet, kesintisiz günde birkaç saat aylarca oynayabildiğin gibi günlerce, haftalarca girmeyebiliyorsun da. geri döndüğünde kaldığın yerden devam ediyorsun, millet bilmemkaç tier set fark basmıyor. İstediğim olayda tam olarak bu.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 30 ytl ye 60 günlük pre-paid card aldım ve hemen geri döndüm :)
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 casual mmoların kralı: http://www.dungeonrunners.com/ o kadar casual ki en fazla 250 kişi oluyor sunucularda, lan 1 haftalık kolpa UO serverlarında ondan fazla oluyo :( komedi oyun ama dialoglar, item adları falan efsane, herkesin en az 1 kere oynayıp gülmesi lazım =) ha diğer casual özelliği de 20 level karakterle arenada 99 level karaktere perfect cakıyorum hahae.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 pff bu arada r28 black orcum yalan olmus,onla devam ederim diye donmüştüm oyuna,oyundaki en gereksiz karakter bo olmuş :(
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Dark_Soul said: 30 ytl ye 60 günlük pre-paid card aldım ve hemen geri döndüm :) nerden aldın yahu bende alayım hemen ^^
Öne çıkan mesajlar