Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda sınav maratonum başlıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu akşam antalyaya gidiyrum salı günü ilk tiyatro sınavına gidiyorum ordan 22sinde istanbuldaki sınavıma ordan 27sindeki eskişehir sınavıma ordan da ankaradaki sınavıma gidiyorum bana şans dileyin.. 2 yıldır hazırlanıyorum geçen yıl sınava girmemiştim artık eşşek değilsem kazanırım

Sayfiyede yaz, Venedik Taciri, Tut elimden Rovni, Macbeth oyunları ve Kitabe-i Seng-i Mezar şiiri ile giriyorum sınava (hazırlanıp atılan çok oyun oldu gerçi son zamana bunlar ayakta kalabildi)

Antalyada da boş zamanım olursa oradaki patilerle görüşmeyi isterim

Sevgiler, saygılar
Mesaj tarihi:
canım çok sıkılıyor gelmeyi çok isterim de lüks olur o şu an benim için saat başı prova almam gerek vs. vs. kazanim ben seni götüriym.
şu an pansiyonda kaldığım geceyi yanımdaki abazanlıktan osbir taktiklerine kadar ele alırsak durumumu şöyle özetleyebiliriz:

acı, dram ve mutsuzluk
Mesaj tarihi:
Antalya sınavından şimdi çıktım bukadar iyi geçmesini beklemiyodum Antalya DT genel müdürü bana sende Jön havası var dedi artık bakacaz akşam sonuçlar açıklanıyor 2. aşama için almazsa ayıp eder o kadar iltifattan sonra ayıp yani
Mesaj tarihi:
10 kişi asil 10 kişi yedek seçilecek son 20 kişi kaldı ben de o 20 kişi arasındaydım onlar arasında son bir sınav yapıldı sonra sonuçlar açıklandı 20 kişi arasında yoktu hiçbir kaydım yasal işlemler başlatılacak i love torpil
  • Yeni Oluştur...