GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Bu akşam antalyaya gidiyrum salı günü ilk tiyatro sınavına gidiyorum ordan 22sinde istanbuldaki sınavıma ordan 27sindeki eskişehir sınavıma ordan da ankaradaki sınavıma gidiyorum bana şans dileyin.. 2 yıldır hazırlanıyorum geçen yıl sınava girmemiştim artık eşşek değilsem kazanırım Sayfiyede yaz, Venedik Taciri, Tut elimden Rovni, Macbeth oyunları ve Kitabe-i Seng-i Mezar şiiri ile giriyorum sınava (hazırlanıp atılan çok oyun oldu gerçi son zamana bunlar ayakta kalabildi) Antalyada da boş zamanım olursa oradaki patilerle görüşmeyi isterim Sevgiler, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Başarılar,bence yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 özel yetenek zor iş kolay gelsin umarım istediğin yeri kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 adrasandayımben, antalyaya 100km gerçi ama tek minibüsle gelirsin. canın sıkılırsa tabi, gel nargile ısmarlıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 arkadaşlarının seks planları oluşturmaları sebebiyle gece uyuyamamış arkadaş asdhagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 canım çok sıkılıyor gelmeyi çok isterim de lüks olur o şu an benim için saat başı prova almam gerek vs. vs. kazanim ben seni götüriym. şu an pansiyonda kaldığım geceyi yanımdaki abazanlıktan osbir taktiklerine kadar ele alırsak durumumu şöyle özetleyebiliriz: acı, dram ve mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Antalya sınavından şimdi çıktım bukadar iyi geçmesini beklemiyodum Antalya DT genel müdürü bana sende Jön havası var dedi artık bakacaz akşam sonuçlar açıklanıyor 2. aşama için almazsa ayıp eder o kadar iltifattan sonra ayıp yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 dostum sen de sir tipi var basarilar. anadolu uni. de bir sorun cikarirlarsa beni eren abim yolladi de, tum kapilarin acildigini goreceksin oheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ALDIM AŞAMAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 10 kişi asil 10 kişi yedek seçilecek son 20 kişi kaldı ben de o 20 kişi arasındaydım onlar arasında son bir sınav yapıldı sonra sonuçlar açıklandı 20 kişi arasında yoktu hiçbir kaydım yasal işlemler başlatılacak i love torpil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 normaldir gsf'de oyle seyler :) cok takma kafana ztn antalya ve dokuz eylül gsf sucks mimar sinan dısında pek bi olayı olan gsf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 geçmiş olsun.. çok fena birşey bu şekilde haksızlığa uğramak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ya şaka gibi resmen kayıtlarım yok okulda, babam birilerine ulaştı da hayırlısı diyelim. Dün de İstanbul Üniversitesinin sınavına girdim bakacaz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ya olur mu öyle şey. Son tura kaldığını gösteren kağıt belge falan yok mu sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bol şans. Antalya'yı da gözünde büyütme. Çok dandik bi üniversite yerleşimi falan var. Arabaylan gel:D edit: konu tarihine bakmadan atlamışım. İnşallah sorun çıkmaz. İstanbul iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ANDALYA ÇOHSICAK LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 gazeteye çıktı haber http://www.sabah.com.tr/Buyutec/akdeniz_sabah_com_tr/6 yaş olarak büyük , tiyatroyla uğraşmış kişileri almadık dediler de girenlerden birisi 84lü ve 7 yıldır tiyatro yapıyor dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 oo, tamam iste esra ceyhana ciktinmiydi bu haberden sonra, havada kaparlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 nasıl yani uçuyo muymus ki havada kapsın anlamadım? uçan adam gwindon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 of. onu bilmiyom da sen ucan tekme yedim, sahitlerim var diye cikabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 uçan tekme mi? hayır uçan tekme yemed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ben çıkmadım ki gazeteye genel bi haber çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ossun bu insanlik ayibina kurban gitmis bir madur olarak yine katilabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 neyse bu sınav iptal olmayacakmış fakat bilkent sınavı iptal oldu artık pek tolerans gösterilmiyor eskisi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar