Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 arkadaşlar; salı günü öğleden sonra izmir arıkent'te köpeğim kayboldu. beyaz terrier,1 numara..10 yaşında;erkek..yeni traş edilmişti bu nedenle derisindeki benekleri belirgin..sadece başında ve kuyruğunda uzun tüyleri var..beyaz renkli..adı pamuk;ve yabancılara karşı hırçın tavırlar sergiler.. dün sabah saat 8 civarında narlıdere merkezde eski belediye binasının orada görüldüğünü öğrendik;ama ne derece doğru bilemiyoruz.. gören,bilen,duyan,ilgilenen,yardımcı olabilecek olan olursa mesajları bekliyorum.. [hr] yeni traş edildiği için koyabileceğim uygun bir fotoğrafı yok ne yazık ki...
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 eveeeeet! sevgili patidaşlarımın ne kadar duyarlı oldukları buradan görebiliyoruz.. 0 mesaj!!! ne hoş;ne hoş..
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 gecmis olsun. arkadasimin basina gelmisti ayni sey, odul koyarak resim falan yapistirdi mahallesine ve 1 2 gune biri getirdi belki deneyebilirsin.
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sağol.. evet;son çare o kaldı zaten.. elim kolum bağlı bekliyorum böyle; ve beklemek çok sinir bozucu! :(
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 http://img196.imageshack.us/img196/6016/2906071445.jpg kaybolan köpeğim.. 1 ay oldu halen yok.. :(
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 :S Uzamıştır tüyleri ya yazık..Uzun zaman geçmiş umarım bulunur.
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yeni traş olmuştu fotoğraftaki kadar bile değildir muhtemelen tüyleri.. bizde umuyoruz ama bi sonuç çıkmıyor muhtemelen artık bir başkasının köpeği.. yavrum benim :(
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ya bişey dicem bi de tasmasının olduğu bi fotoğraf koyabilir misin? Olur da görülür benzeri bişey tasmasından tanınabilir.
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 komik bir şekilde tasmasının olduğu fotoğrafı yok.. evde tasmasını çıkartırdık hep..
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Çünkü çok benziyolar hepsi birbirine biri aldıysa da sanmıyorum tasmasını değiştirsin ondan demiştim neyse tekrar umarım bulunur karşıyakadayım sanmıyorum buralara kadar geliceğini de görürsem yalnız başına terrier alırım eve =)
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 hahah :D deniz aşırı yolculuk yapabileceğini bende sanmıyorum ama sağol yine de ;)
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 büyük geçmiş olsun umarım bulursun köpeğini
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 İlan astın mı bulunduğun yerdeki belirgin bölgelere? Ben bir ev kedisi buldum. Belli ev kedisi olduğu; tüyleri tertemiz, ,insana sokulan bir yavru kedi. Ağaçtan kurtardık. Muhtemelen bırakılan bir kedi, ama kaçmış ta olabilir. Bir arayan var mı diye çevredeki vet.lere sordum, marketlere sordum, belirgin yerlere ilanlar yapıştırdım. Ama bir arayanı varsa, benim bu yaptıklarımı, sahibinin yapması gerekirdi, böylece bana kolaylıkla ulaşabilirdi. Bu arada ilgilenen varsa verebilirim kediyi. Çok tatlı 5-6 ay civarında dişi, bembeyaz, gri-kırçıllı büyük benekleri olan oldukça eğitimli, sokulgan bir minnoş. Benim 2 erkek kedim ondan, bu da onlardan korkuyor. Geçinememeleri ve 3 kedi bakımının beni çok zorlayacak olması nedeniyle vermek istiyorum kedişi. (Antalya)
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bir tek ilan işine girmedim..artık o kadar sık dolaşıyoruz ki o bölgede,insanlar sokakta görünce tanıyorlar..sohbet falan ediyoruz..'halen bulamadınız mı? vah vah yazık..' şeklinde.. en son veterinerimizle görüştüm..o tavsiyede bulundu.. veterinerler odası ile irtibata geçicem. izmir'de yaklaşık 120 kadar veteriner varmış..pamuğun fotoğraflarının hepsine ulaşması sağlanıcak.. başka arkadaşların başına benzer bir olay gelirse diye belirtiyorum..tüm kliniklere haber bırakılması fazlasıyla önemli.. ben biraz geç kaldım ama bi umut..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 umarim en kisa surede yuvasina ve sizin yaniniza doner..
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 veterinerler bulsa napıcakki kıllarından DNA testi falan mı?
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Çok üzüldüm :( umarım bulursunuz..
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ne alakası var DNA ile.. fotoğraftakine benzer hayvan bulunursa;teşhis için bakılır.. sen olsan kendi köpeğini tanımaz mısın? sağol custodem..
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 köpeğimi yeniden yeniden görenler olmuş böyle bi mutlu oldum arama-kurtarma çalışmalarına tam gaz devam (:D
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Kolay gelsin , arıkent neresi oluyordu tam?
Maaya Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 narlıdere şehitliğin üst tarafındaki bloklar ve onların üstündeki yerleşim yeri işte.. biraz çarpık kentleşme var.. dağ-taş arkası orman zaten.. oooooof! çok dertliyim..
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 oğlumu bulana veya getirene 100 bin lira vereceğim.
Öne çıkan mesajlar