Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayıp aranıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar;
salı günü öğleden sonra izmir arıkent'te köpeğim kayboldu.
beyaz terrier,1 numara..10 yaşında;erkek..yeni traş edilmişti bu nedenle derisindeki benekleri belirgin..sadece başında ve kuyruğunda uzun tüyleri var..beyaz renkli..adı pamuk;ve yabancılara karşı hırçın tavırlar sergiler..

dün sabah saat 8 civarında narlıdere merkezde eski belediye binasının orada görüldüğünü öğrendik;ama ne derece doğru bilemiyoruz..

gören,bilen,duyan,ilgilenen,yardımcı olabilecek olan olursa mesajları bekliyorum..

[hr]

yeni traş edildiği için koyabileceğim uygun bir fotoğrafı yok ne yazık ki...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni traş olmuştu
fotoğraftaki kadar bile değildir muhtemelen tüyleri..
bizde umuyoruz ama bi sonuç çıkmıyor
muhtemelen artık bir başkasının köpeği..

yavrum benim :(
Mesaj tarihi:
Çünkü çok benziyolar hepsi birbirine biri aldıysa da sanmıyorum tasmasını değiştirsin ondan demiştim neyse tekrar umarım bulunur karşıyakadayım sanmıyorum buralara kadar geliceğini de görürsem yalnız başına terrier alırım eve =)
Mesaj tarihi:
İlan astın mı bulunduğun yerdeki belirgin bölgelere? Ben bir ev kedisi buldum. Belli ev kedisi olduğu; tüyleri tertemiz, ,insana sokulan bir yavru kedi. Ağaçtan kurtardık. Muhtemelen bırakılan bir kedi, ama kaçmış ta olabilir. Bir arayan var mı diye çevredeki vet.lere sordum, marketlere sordum, belirgin yerlere ilanlar yapıştırdım. Ama bir arayanı varsa, benim bu yaptıklarımı, sahibinin yapması gerekirdi, böylece bana kolaylıkla ulaşabilirdi.

Bu arada ilgilenen varsa verebilirim kediyi. Çok tatlı 5-6 ay civarında dişi, bembeyaz, gri-kırçıllı büyük benekleri olan oldukça eğitimli, sokulgan bir minnoş. Benim 2 erkek kedim ondan, bu da onlardan korkuyor. Geçinememeleri ve 3 kedi bakımının beni çok zorlayacak olması nedeniyle vermek istiyorum kedişi. (Antalya)
Mesaj tarihi:
bir tek ilan işine girmedim..artık o kadar sık dolaşıyoruz ki o bölgede,insanlar sokakta görünce tanıyorlar..sohbet falan ediyoruz..'halen bulamadınız mı? vah vah yazık..' şeklinde..

en son veterinerimizle görüştüm..o tavsiyede bulundu..
veterinerler odası ile irtibata geçicem. izmir'de yaklaşık 120 kadar veteriner varmış..pamuğun fotoğraflarının hepsine ulaşması sağlanıcak..

başka arkadaşların başına benzer bir olay gelirse diye belirtiyorum..tüm kliniklere haber bırakılması fazlasıyla önemli..
ben biraz geç kaldım ama
bi umut..
Mesaj tarihi:
ne alakası var DNA ile..
fotoğraftakine benzer hayvan bulunursa;teşhis için bakılır..
sen olsan kendi köpeğini tanımaz mısın?

sağol custodem..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
narlıdere şehitliğin üst tarafındaki bloklar
ve onların üstündeki yerleşim yeri işte..
biraz çarpık kentleşme var..
dağ-taş
arkası orman zaten..

oooooof!
çok dertliyim..
  • Yeni Oluştur...