Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nos'un Bıyık Günlüğü

NoS

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşımla gireceğim üniversite iddiası sonucunda 1 hafta bıyık bırakmak zorunda kaldım.Allahtan hukuk'u kazanmadım kazansam hitler bıyığı ile gezmek zorunda kalacaktım ki o ne kadar fena olurdu siz düşünün :D

Dün aldığım mutlu haberden sonra arkadaştan mesaj geldi hadi kes diye bende sevinçle karışık o anın gazıyla 3 traş bıçağı bolca köpük yardımıyla 2 aydır yüzümde duran keçi sakalının bıyık dışındaki bölümlerini kestim.

30 dk süren ameliyat ve epey kesik sonunda sadece bıyıkla baş başa kaldım.İlk baktığımda epey hoşuma gitti güzel gibiydi bu gazla dışarı çıktım.

Acı gerçek de orada yüzüme vuruldu arkadaşım Türk gençliğinde kimsenin mi bıyığı olmaz herkes ya bıyık + sakal yada bıyıksız sakalla dolaşıyor.Kendimi çok kötü hissettim o an insan özellikle yanına yandaş arıyor ve bıyık bırakan 3 adam gördüm bunların hepsi 50 yaş üstüydü hatta bakışıp birbirimize selam verdik.

Kendimi sanki bi gruba üye gibi hissediyorum çok az bi kalabalığız ve soyumuz tükenmek üzere bi tane bıyıklı genç görsem kankam yapıcam kardeşim yapıcam sonsuza kadar takılıcam ama bıyık unutulmuş arkadaşım atalarımızdan gelen Osmanlı soyundan gelen o bıyık unutulmuş.Herkes Amerikan özentisi olmuş yok sakal yok ona benzeyeyim yok Jonas Brothers yok Tokyo Otel gençlik gitmiş valla bıyık tarih olmuş insan gördükçe üzülüyor.

Allahtan arkadaşım görünce güzel olmuş fln dedi tabii ilk başta güldükten sonra zaten diğer gören arkadaşlarım aile babası gibi olmuşsun dediler ki haklılar 18 imden 40 a atladım gibi hissediyorum kendimi.

Bakalım yarın sevgilim görecek o ne diyecek çok merak ediyorum.Bu arada gaza gelirsem fotoğraf koyabilirim ama zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

Okuldaki ilk imajın bıyıklı olucaksa kalıcı hasar bırakabilir demedi deme sonra
Yok yok allah korusun sadece 1 haftalık bişey bu

Gerçekten kendimi çok dışlanmış hissediyorum dışarı çıkıcam spora gidicem korkuyorum gitmeye dün minibüse bindim neredeyse bütün millet bana baktı ne var arkadaşım bunda bıyık işte ırkçılık bu yapılanlar resmen çok zor durumdayım :D

Bu arada esmer sigara içmeyen bi insanın bıyığının bi bölümü niye sarı olur ?Bildiğin bıyığın belli bi bölümü sarı ya :D

Fotoğraf yarın veya cumartesi koyarım ve belki evet belki AYRAN İÇERKEN FOTOĞRAF OLABİLİR :D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

bıyık sanki abidik gubidik bişe gibi geliyor bize. sanki toplumsa bir baskı, adeta mahalle baskısı var; ama günlük tarayıp, bakımını yapabilecek olduktan sonra bence çoğu erkek kişisine yakışıyor.

sittin sene önce aldığım bi ecevit şapkam bile var benim. toplumsal baskıdan uzaklaştığım bir ara direk salacam bıyıkları, takacam şapkamı. bence gayet de yakışıyor bana hehe
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:

Acı gerçek de orada yüzüme vuruldu arkadaşım Türk gençliğinde kimsenin mi bıyığı olmaz herkes ya bıyık + sakal yada bıyıksız sakalla dolaşıyor.Kendimi çok kötü hissettim o an insan özellikle yanına yandaş arıyor ve bıyık bırakan 3 adam gördüm bunların hepsi 50 yaş üstüydü hatta bakışıp birbirimize selam verdik.
AHAEHAHEHAE

öncelikle üni icin tebrikler

bir arkadaşım da aynen bıyık bırakmıştı. yolda bıyıklı başka bir genç görmüştük bizim yaşlarımızda (bu sene oldu bu olay, 25 yaşındaydı gördüğümüz eleman yani - dzügün giyimli falan bi adamdı). ben direk arkadaşa dönüp "tanışıyo musunuz siz ? bıyık kardeşliği kursanıza" demiştim. demek gerçekmiş böyle birşey varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...