Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiralik Baris Cubugu


Pen Duick

Öne çıkan mesajlar

Amerika ziyaretimde backpacking yaparken orta amerika dolaylarinda kurdugum kamp yakininda yari topraga gomulu buldugum 17. yuzyila ait baris cubugumu kiraliyorum.

Bulur bulmaz once NY tarihi eserler muzesinde teshis ettirip sonra cok zorlu ve masrafli bir operasyonla (6 saatlik, Seatle'da Dr. Billingthon tarafindan) vucuduma diktirdigim baris cubugu dunya barisi acisindan 1 numarali esya olma niteligi tasiyor(Times, What You Should Blow #1, 27 July).

Yaptigi sey tam olarak, guzel ve iyi niyetli bir kadin tarafindan kullanildigi zaman icinden pembe baloncuklar cikiyor ve o an dunya asagidaki orneklere benzer olaylarla daha yasanilir bir yer haline geliyor :

-Afrika'da bir cocuk doyuyor
-Bir catisma sona eriyor
-Bir kutup ayisi kara parcasi ve su buluyor
-Bir panda seks yapiyor
-Bir insan olumden donuyor
-Bir yobaz bilimsel aydinlanma yasiyor
-Guzel bir kiz daha dunyaya geliyor
-Cirkin bi kiz öluyor

Bunlar bu gune kadar yasananlar. Daha fazlasi icin guzel ve bu dunyayi bi nebze olsun dusunen, bu yasa geldim universite okuyorum hala insanliga bi katkim olmadi, sabahtan aksama işteyim baska kimseye faydam yok diyen butun kadinlar. Bir nefes de siz vermek istiyorsaniz bana ulasin (pm).

Tesekkurler simdiden,
Peace.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Degerli Riglous. Pipime olan merakin icin tesekkurler. Ancak pipim kucuk degil, bilakis goz doldurucu. Mutluluk cubugu denilen sey iktidarsiz olup forumda milletin pipisiyle ugrasan genc homoseksueller icin icat edildi, istiyorsan arastirabilirsin. Ama bu konuyla ilgisi yok, baris cubugumu kiralamak istieyen yakin genc ve guzel kiz arkadaslarin varsa pm atabilirler.

Simdiden tesekkurler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Pen Duick,
bu çirkin, saldırgan, şizofrenik ve bir o kadar da sapık konunu öncelikle eshefle kınıyorum.
akabinde yörüngeyle alakalı kafanda oluşan çeşitli sorularla alakalı fizban,zegna ve nedenko ya her zaman bir mesaj kadar yakın olduğu hatırlatmakta fayda görür, esenle kalmanı dilerim.
saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Degerli wildpervert,
Ben de senin vahsi ve sapik nickini takdir ediyor basarilarinim devamini diliyorum.
Baska nickle yazardim ama madalyalarimdan etkilenilmesindense kaliteli mizahi kimler takdir edebiliyor onu gormek istedim. Aldigim tepkiler genel olarak cok iyi, ancak buraya mesaj atip kendilerini riske atmak istemiyorlar. Zegna, fizban, dyna kankalarim. Nedanko da kod yazsin.

Sevgiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili Pen Duick
dyna dan bahsetmemiştim ama onun da kankan olması çok duygulandırdı. o kadar duygulandım ki biraz semra hanım izleyip hayata tekrar tutunmak istiyorum. mizah anlayışını internet ortamlarında değilde, sosyal alanlarda, sokaklarda 7den 77 ye insanlarla paylaşırken görmek isteriz. bu güzel mizahınızı burda çöp suyu kokusu arasında harcanmasına gönlümüz razı olmuyor. en kısa zaman da mizahının kat ve kat artması dileğiyle.
saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...