Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Solo Ranger Specs?

ufaqliq

Öne çıkan mesajlar

Rangerlar hakkında en son 1 sene önce konu açilmis ve bende dedimki kendi kendime yeni patchler ciktı hemde konu tazelensin diye yeni topic actım.

Simdi benim merak ettiğim konuya gelelim lafi uzatmadan. Ben Lancelot serverında lvl30'dan bir adet Ranger acmak istiyorum. Daha dogrusu ben stealther okçu acmak istiyorum herhangi bir serverda ve herhangi bir ırkta.

Guinevere serverında bir adet Barbaros adinda lvl50 minstreim var ama gel gelelim nefret ettim o chardan. Simdide biryerde okcu olarak baslamak istiorum ve kafaya taktim ne olursa olsun. Simdi diceksiniz sen sıkılırsın onu kasarken ama exp kasarken minstrel arkadaslar bilir grup bulmak zor. En azindan ben bulamiyodum, bulan varsada olabilir helal olsun.

Simdi acmak istediğim okcu ise artik ne olursa scoutmu olur huntermi olur yoksa ranger mi olur orasini bilmem ama 50 olduktan sonra hayalim tek basima hic bir gruba girmeden ninsan avlamak istiyorum yavas yavas ( tabi minstrelden sonra kablumbağa gibi olcak ama neyse artik :) ). Bu yüzden bow ve stealth mi abanmalıyım? Yani yakın teman istemiyorum hic bir sekilde.
Ama bunlarin hepsini cehaletimden soyluyorum. Sizin bir bildiğinz varsa mesela oyle uzaktan adam avlanmiyo derseniz o zaman yanina ne kasayim slash, piercing, thrust vs...

Yardimlarinizi bekliyorum.
Herkeze ii oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

st class a buffbot şart ! xp kasarken ve rvr için de
ben prydwende yapmiştim rangur bb olmadiği için çok üzülmüştüm. (boşa kastım diye)
o dediğin serverda zaten /level 30 varsa çok rahat 42 yaparsin bb u + toa dan gelen bonus la capped bufflara ulaşirsın. genelde karşına çıkanların full bufflu olucak sölemedi deme ;) he yok abi 2. acc alamam dersen buffbotu olan biriyle ark ol :s[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...