nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 tunch said: takım MUHTEŞEM oynuyor şu anda ; yukardaki taktiksel dizilişle başladım oyuna :D of of çok mutluyum hahah! O garip dizilişle çok yemez misin abi? =D
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 maç motorunda bi hata buldum sanırım ; rakip takım 5-4-1 e veya 4-5-1 e dönüyor sürekli , haliyle çok sorun yok. defans yaparken de 4-3-3 oynuyormuş gibi diziliyor takım , çok sorun yok şimdilik..
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Galatasaray'la oyun açayım dedim patch yapılmışken ama Ankaraspor'la maç yapıyorum :( patch çıkmadan önce küme düşürülmedi mi onlar? SI Games rekabet yok diye fazla rahat davranıyo FIFA'nın bi 4 sene boyunca yaptığı hatayı yapmazlar umarım..
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Messi'yi merak ettim. En son oynadığımda futbolcular noktaydı
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 2 senedir 3d kendileri benim için, gayet de beğeniyorum 3d motorunu. 2d sarmıyor artık :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu arada oyunda hala agüero çok iyi ya. en iyi amc olabilir mi acep :p
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben advanced forward olarak kullanıyorum onu coşuyor , AMC zorlanıyor bende , amc dediğin gourcuff gibi fizikli olucak
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu arada seneye izin verin de 2011 topiğini ben açayım heheh
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Valla ben oyunla ilgili ilk açıklamaları resmi sitede görür görmez açtım. İlk gören açsın :p
naraso Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben açıcam lan 2011 i. kimseye yaretmem :D yaz boyu açıklamayı beklicem
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bende playmaker oynuyor agüero, italya'da dağıtıyorda.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 SI forumlarında okuyuculardan harika öneriler geliyor. Özellikle hidden PA önerisi scouting olayını geliştirmek konusunda harika olmuş. Diyor ki adam, mesela Cruzerio youth academy'e scout yollarsan görebileceksin regen oyuncuyu ve scoutun ne kadar iyiyse ona göre isabetli tahmin yapacak. Böylece search'e max age 16 yazıp 5 milyon değerli oyuncuyu direk görmek olmayacak. Barcelona senden önce scout yollamamışsa ve oyuncu yaratıldığında scout o kulüpte görevde değilse haberleri bile olmayacak. Bu da scoutingi çok daha önemli, gerçekçi ve zevkli bir hale getirecek. Yapması çok zor olur belki bunu ama yaparlarsa baya gerçekçi olur ve güzel olur
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 o değilde akinfeev mandanda'dan iyi dediniz 2. maçında topu elinden kaçırdı ve bitti benim için. yedeğe amade. mandanda 3 sezondur elinden kaçırmadı daha topu
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bende de tam tersi , mandan da 3 maçta 2 kere kaçırdı , akınfeevde tık yok. sanırım sadece özellikle alakalı bişey değil bu :)
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 nileppezdel said: SI forumlarında okuyuculardan harika öneriler geliyor. Özellikle hidden PA önerisi scouting olayını geliştirmek konusunda harika olmuş. Diyor ki adam, mesela Cruzerio youth academy'e scout yollarsan görebileceksin regen oyuncuyu ve scoutun ne kadar iyiyse ona göre isabetli tahmin yapacak. Böylece search'e max age 16 yazıp 5 milyon değerli oyuncuyu direk görmek olmayacak. Barcelona senden önce scout yollamamışsa ve oyuncu yaratıldığında scout o kulüpte görevde değilse haberleri bile olmayacak. Bu da scoutingi çok daha önemli, gerçekçi ve zevkli bir hale getirecek. Yapması çok zor olur belki bunu ama yaparlarsa baya gerçekçi olur ve güzel olur abi o biraz saçma olur bence ; sonuçta günümüz internet çağında öyle adamı illa gidip izleyerek haberdar olmuyorsun. özellikleri de zaten hiddensa , haberin olmuyor öyle bi oyuncudan. o dediğin şeyin çok bi olabilitesi yok bence. scout sistemi , training sistemi ve duran toplar en büyük eksiği oyunun ; ama scouting için ne yapılabilir bir fikrim yok açıkçası. diğerleri ile alakalı az çok biliyosunuz zaten ne düşündüğümü :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Hidden attribute olayı sadece senin için geçerli değil mi abi? Ki şu anda da internette öyle bir oyuncu db'si yok yani. En azından çıktıları ilk senede eğer çok yüksek reputationlı bir takımda değilse direk göremememiz çok daha gerçekçi abi. Cidden yani, belki işimize gelmez ama adam bulduğunda çok daha tatmin olursun. Bi de free scoutlar olmalı, komisyon alıp sana oyuncu teklif etmeliler. Gerçek hayatta da olan bir şey bu. Bunu ekleseler ne tatlı olur ha =)
naraso Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 BiTcH_oFBaT said: o değilde akinfeev mandanda'dan iyi dediniz 2. maçında topu elinden kaçırdı ve bitti benim için. yedeğe amade. mandanda 3 sezondur elinden kaçırmadı daha topu elinden de kaçırır , ama şampiyon da yapar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şampiyonluk zaten çantada keklik önemli olan şl benim için :p bu kadro ile nasıl yeniliyorum ligde onu anlamıyorum bazen :p
massosoit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Defansı önde kurup,atak oynuyorsam adam markajımı,alan markajımı mantıklı.göbekte Lugana ve Ömer Toprak oynuyor http://img710.imageshack.us/img710/3191/87972537.jpg http://img704.imageshack.us/img704/1165/21582171.jpg http://img715.imageshack.us/img715/8717/77659625.jpg
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Kayserispor'la mükemmel bir sezonu kötü kapattım :( Sezonun tek mağlubiyetini şampiyonlar ligi finalinde Real Mardid'den aldım =(
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 napın ne edin oliver bierhoff'u scout olarak alın, scoutinginin yanında durup dururken tavsiye olarak öyle oyuncular getiriyo ki size, daha generate olalı 1 hafta olmamış bi çocuk getirdi bana ligin en genç yıldız oyuncusu şu an :D ss atıcam
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben kapamadım bierhoff u istanbulsporla başlayınca :( eskiden büyük takımlarla direkt kapıyodum dehşet adamlar getiriyordu harbi
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ben regen scout aldım 16-14 özellikliydi 3-4 sene içinde sanırım 20-20 oldu süper buluyo valla
Öne çıkan mesajlar