Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off nolurdu birazcık daha param olsaydı yahu... Yıllık 210K eurodan fazla öneremiyorum oyunculara, beleşte muhteşem adamlar var. Henüz 2011 yazındayım 2. sezon bitti.

Ballack, Gabriel Milito, Voronin, Klose, Owen, Trezeguet, Van Damme, Gudjohnnsen, Kyrigiaos, Henry

Hepsi şu anda kulüpsüz boşta, ama bi türlü adam gibi sözleşme öneremiyorum beleşe kapmak için :(

Neyse en azından zar zor da olsa 33lük aurelioyu aldık
Mesaj tarihi:
İstanbulspor. 2 senede 2. ligden süper lige çıkarmayı başardım, hem 2. ligde hem bank asyada şampiyon oldum ardarda. Ama kadrom acaip dar şu anda, 15 kişi falan var takımda, çoğu gereksiz 2. lig adamıydı yolladım, bi kısmı daha fazla para istedi ya da büyük kulüplere falan gitti. Yabancılarla doldurmaya çalışıyorum ama olmadı...

3 yabancı aldım. Şimdi Kromkamp için bastırıyorum sağ beke, böylece Cihan Haspolatlıyı ortaya Aurelionun yanına kaydırabilecem çift dmc yle gol yeme ihtimalimi azaltacam :D

Daha kötüsü şu anda takımdaki tek forvetim 18 yaşında bi regen, oyun başladığında vardı özellikleri fena değil hatta iyi bayağı, onla idare ediyorum. Frovet arıyorum deli gibi ama alabileceğim her adamı alıyolar bana adam kalmıyo. Boşta gezen Necati'yi ikna edebilsem güzel olacak da...

Derken forvete Sharbini diye bi hırvat aldım yine beleşe... Bakalım 27 yaşında şu an, acceleration ve agility 10, ama çakılı forvet özellikleri var... İlerde target man oynatıcam galiba. Ama positioning'inin 7 olması bi miktar sıkıntı yaratmıyor değil.
Mesaj tarihi:
bu arada aurelionun ismini "marco aurelio bişi bşi bişi bişi" diye 10 satırlık isim yapmışlar, mehmet ismini bıraktı mı bu adam naptı? ismi sığmıyo diye set nick namele mehmet aurelio dedim ben tekrar.
Mesaj tarihi:
99 yazı babamı aradım bana yazıcıoğlundan bi menejerlik oyunu al ismi önemli değil herif bi tane oyun versin dedim. satıcı herif cm yi vermiş.ve böylece virüs bana bulaştı.
Mesaj tarihi:
aurelio'nun türkiye pasaportunda mehmet yazıyor.

berezelya pasaportunda hala marco bilmemne bilmemne yazıyor.

bu arada , hala nasıl türkiye gidip fatih terim'i alıyor ya , bu ne mantıksızlık ?

anlaşıldı hiddink ile yansıtılamadı mı bu oyuna
Mesaj tarihi:
DB tarihinde yansıtılmamış demek ki

DB olaylarına bu kadar takılmamak lazım hem ; 3 tık 5 dakika ile hiddinki 2010 agustostan itibaren türkiyenin başına getirebilirsiniz :)
Mesaj tarihi:
Takım dediğinin orta sahasında zenci olacak abi. genç yaşlı farketmez, yetenekli yeteneksiz farketmez. Orta sahayı silip süpürecek toparlayacak bi çeki düzen verecek zenci şart.

2 senedir orta sahada takır takır kontratak yiyodum adamlar 3-5 pasla geçiyodu orta sahamı.

Bu sene 33'lük aurelio ve 35'lik Saidou'yu aldım orta sahaya (malumunuz hem para sıfır hem reputation yok anca bunları getirebildim, Aurelio için aylarca uğraştım hatta) öyle süper adamlar değiller, hatta yaşları düşünülürse bayağı özellikleri düşmüş durumda haliyle, ama ikisi orta sahayı kilitlediler resmen
Mesaj tarihi:
Kayserispor'la namağlup şampiyon oldum 4. sezonumda. ardarda 2. şampiyonluğum oldu ve sonunda Arsenal modundaki gencecik kadrom iş yapmaya başladı. Yaya Sanogo 49 maçta 49 gol attı ve golden boot'u 0.5 puanla kaçırdı =(
Mesaj tarihi:
=D geç kaldım gerçekten. Takım çoluk çocuk dolunda 2. sene çok kötü oldu. Herkes newgen nerdeyse takımda. Yaş ortalamsı 19'du ilk onbirimin. Sonra petrov'u aldım onun abiliğiyle şampiyon oldum 3. sezon =)
Mesaj tarihi:
eksik çıkarım : tunch YİNE 12'den vurmuş olucak orası :)

RamsesII said:

abi benim sistemimde ball winning yok,ya dmc var ya da box to box

box to box'a closing down ekle ball winning support oluyor neredeyse.

sissokko'yu box to box oynatırken dikkat etmek gereken nokta "long shots" kısmak ; adamın kendisi zaten uzaktan vurmaya hevesli , bi de sen deyince vur diye , sabriden farkı kalmıyor elemanın.
Mesaj tarihi:
rollerin sadece sectiginizde oyuncunun size highlight ettigi statlari maksimum duzeyde kullanmaya optimize ettiginin farkindasiniz di mi :P

gorevlerin ne ise yaradigindan cok hangi statlari on plana cikardigi onemli, ki bunlari size gosteriyor zaten.
Mesaj tarihi:
o değil maçlardan önce bu kadroyla çıkmaya emin misin diye sorma şeyini yanlıilıkla kapatmışım. onu nasıl tekrar açarım?
  • Yeni Oluştur...