unK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 akinfeev'i 42 m euro'ya aldım, 3.sezon başında ve adam superkeeper çok net. video yapsam bi pozisyonu göstericem akinfeev'le birebire gelen pato ilk önce vurdu kurtardı sonra tekrar çeldi en son vururken penaltı yaptı benim güzel futbolcum servet çetin üstüne bi de penaltıyı kurtardı.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 "Tatar Ramazan" said: Rewendor said: Appiah da yaşlandı orta saha çöktü Appiah'ı Leeds'e nasıl aldın ya? Benden başka 4-5 büyük takım istiyor ve istediğinden fazla paralar versem bile gelmedi Leeds'e, Hertha'ya gitti böhü Valla ilk sezon direkt aldım. Almanyada küçük bi takım istiyodu 1. ligden bi de Sampdoria istiyodu yılda 275k ya mı 300k ya mı ne direkt aldım beni tercih etti.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 @tunch: 9.9? asdfgvsgjfhcasgfd :D make board requestin altına "build some showers in the dressing room" seçeneği konmalı abi
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 unK said: akinfeev'i 42 m euro'ya aldım, 3.sezon başında ve adam superkeeper çok net. video yapsam bi pozisyonu göstericem akinfeev'le birebire gelen pato ilk önce vurdu kurtardı sonra tekrar çeldi en son vururken penaltı yaptı benim güzel futbolcum servet çetin üstüne bi de penaltıyı kurtardı.bende en az 10m istiyorlar ya 2. sezonun ortasındayım.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 nileppezdel said: @tunch: 9.9? asdfgvsgjfhcasgfd :D make board requestin altına "build some showers in the dressing room" seçeneği konmalı abi benim SS değil , SSyi koyan gavurdur herhalde eahauhea
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 niye 10 değil de 9.9? ilginç. :)
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu ne abi antrenmanda güreş mi yapıyoruz anlamadım ki.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Baalzebul said: niye 10 değil de 9.9? ilginç. :) 10 yok çünkü artık :) ben görmedim en azından :)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mumu said: bu ne abi antrenmanda güreş mi yapıyoruz anlamadım ki. şu türkçeyi anlamam ingilizce anlamamtan daha zor :/
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Zaten şu oyunu türkçe oynayanları oldum olası anlayamadım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Abi bilmiyorlardır ingilizce, anlayamıyolardır :(
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 benimki öyle bi sebep değil bilmemek falan. ev arkadaşım oynuyor benim bilgisayarımda ve anlamadığı için ingilizceyi iyilik yapayım dedim, öyle kaldı steam'den indirmeye üşeniyorum tekrar.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 belli bi yaşa gelip ; çok büyük imkansızlıklar dışında tabii ki , FM oynıyamıycak kadar ingilizce bilmemeyi de anlayamıyorum.. bence o arkadaş , kendi iyiliği içn FM oynamak yerine online ingilizce çalışmalı.
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şöyle direk ezmeyin yahu, ne yapalım yani 11sene okul okudum adam akıllı ingilizce ders mi aldımda öğreneyim? ben kendimi geliştirmeye çalışıyorm elimden geldiğince tabi ki de, öyle özel kurslara gidecek kadarda maddi durumum yok belki?
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Abi biz ingilizceyi fifa99'larla, baldur's gate'lerle öğrenmiş bir nesiliz. Kursa gitmeyerek de FM oynayacak kadar ingilizce öğrenebilirsin. Bence tunch haklı..
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 herkes istediği dilde istediği şekilde oynar niye bu kadar dert ettiniz ki? Herkesin de ingilizce bilme zorunluluğu yok, ha FM anlayacak kadar olsun, olmasın fark etmiyor.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 11 yıl okudum adam akıllı ingilizce dersi almadım olayın kabul etmiyorum abi ben. ben de özel okula falan gitmedim ; sadece 1 yaz kursa gittim ki 11 yaşında gittiğin kurstan ne anlarsın.. her ne kadar çok rezil olsa da müredat , sana kendi başına geliştiricek kadar temel veriyor. 11 senede o temeli alamamak tamamen kişisel tercih kalır. kolaya kaçıp "benim okulumda ingilizce yoktu" demek biraz hafif bi mazaret. ayrıca İ ingilizce almanc arapça vs. herhangi bir dil bilmek zorunda insanlar. zorunda değil gibi bi mantık yok , hele ki imkanları çok kısıtlı türkiyede.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 e görür abi zorunlu olup olmadığını ilerde :)
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 extra bir dil konusunda haklısın ancak burada gelipte türkçe eklenti ile fm oynayacağına önce git ingilizce öğren diyerekten iğnelersen milleti ayıp kaçar, pekala gelipte arkadaşlar oyunu orijinal dilinde oynarsanız size de pratik olur falan gibisinden söyleyebilirsin.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 insanlara cici gözükmek gibi bi kaygım yok. ayrıca cici cici söylemektense iğnelemek bu gibi durumlarda harekete geçmek/geçirmek için çok daha faydalıdır. cici cici söylesem belki o ilkposttan sonra gelip buraya yazmıycaktın bile , belki şimdi biraz daha fazla sıklıkla gelir aklnıa. bi de asıl konu , türkçesi çok boktan ; ingilizcesinden daha zordur onu anlamak.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Tunch'a katılıyorum ben de, ama konu dağılmasın ana konuye döneyim. Milan'la oynarken Dinamo Kiev CL maçımda aynı maçta sakatlanan oyuncularım: Pato (4 ay yok) Boriello (1 hafta yok) Nesta (2-3 hafta yok) Kaladze (1 ay yok) Ambrosini (5-6 hafta yok) Hepsi sahayı terk ettiler, yeşil sakatlıkları saymıyorum bile. Maçı 7 kişi tamamladım. 1-0 aldım maçı ronaldinho sağolsun da, takımın yarısını sahada bıraktık. Kadro dar, transfer dönemi geçti, geçmese de para yok bakalım napacaz... Pato büyük sorun olcak.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Oyuna geri döndüm, geçen seneki sevdam ManCity ile... İlk iş geçen seneki gibi Darijo Srna. Sonra- 4-2-3-1 deep'e göre kadroyu elden geçirmek olacak.
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 10.2 ile de bonservis ve transfer olayını düzelmişler ama şimdide maaşlara ayar çekmeleri isteniyor. Mehmet Topal yıllık 5 milyon € istekte bulunuyor yahu, va daha niceleri, ha bide Messi'ye Barcelona yıllık 17 Milyon € veriyor, 11-12 alan adam biliyorm gerçektede 17 nedir?
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bi scoutlarım var, Avrupa'ya assign ediyorum dmc için adamlar paso Belçika'dan oyuncu öneriyor.Trabzonspor'a döndüm Belçika liginden adam ala ala.Gerçi Witsel-Defour orta sahası iyi oldu ama
Öne çıkan mesajlar